Zero cukru 246 Napisano 8 godzin temu Screenuje to dla przyszłych pokoleń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 477 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, kochamelcie13 napisał: Gienia ma chociaz standardy jakies, czego o Elci powiedziec nie mozna, skoro rozwazala bejbika z ksiezycem z wroclawia, zanim ty sie w ogole urodziles. Ja bejbika z munem? Nawet tak nie żartuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 7 Napisano 8 godzin temu ok a teraz prosze sie odpieerdolic ode mnie i od Giny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja bejbika z munem? Nawet tak nie żartuj. no w koncu adres twoj znal i dane prywatne, wiec grubo musialo byc Gina jest przynajmniej czysta i nieskazona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 477 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, kochamginę napisał: no w koncu adres twoj znal i dane prywatne, wiec grubo musialo byc Gina jest przynajmniej czysta i nieskazona Znał bo wystalkował a nie że mu podałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Znał bo wystalkował a nie że mu podałam. haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 477 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kochamginę napisał: haha Co w tym śmiesznego? ciebie też wystalkował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 7 Napisano 7 godzin temu nic. w google nietrudno kogos wystalkowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 7 Napisano 7 godzin temu Gienii sie czepiacie, ze pije, a malowany tak chlal, ze az sikal w gacie, wiec prosze przestac byc hipokryta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 7 godzin temu Haa haaa as Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 246 Napisano 7 godzin temu To Gina z salową cały czas gadały, że piję, że mam komornika i nie pracuje. Łysa, to się nawet z depresji śmiała. Taka ona dorosła. Ja tylko oddaje ciosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 7 godzin temu picie sie szybko nudzi i lepsza herbata w moim wieku np taka porzadna z imbirem albo capuccino dyniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 7 Napisano 7 godzin temu xD spadam grac w gierki, nie chce mi sie pisac na dotykowej klawiaturze zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 246 Napisano 7 godzin temu I takich kompromitacji nie zaliczałem. Przypomnę tylko, że to kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 7 godzin temu etam kobieta tez czlowiek ja bylam w szpitalu bo za duzo wypilam i urwal mi sie film tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 7 godzin temu zazdro, wino jest bardzo smaczniutkie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 7 godzin temu Bek ha ha nie chce pozyskiwać nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 7 godzin temu ja se wole grac w gry z kucykami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 7 godzin temu Czkam a nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 7 godzin temu walidacja jakas przez rochanie a najbardziej waliduje gra w kucyki pony albo barbie horse trails Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 13 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Еlciаа napisał: Ja bejbika z munem? Nawet tak nie żartuj. Mun wolałby się utopić w odrze, fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 7 godzin temu czlowiek juz stary a nadal jakby mial 5 lat, dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 7 godzin temu czemu dorosle zycie jest takie chójowe i na pokaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 134 Napisano 7 godzin temu A Elcia jak zwykle za nic obrywa... Dejcie spokój ludziska, Pilsnery otwierajcie i czillujcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 7 godzin temu dobrze ze nie jestem krolowom angielskom tylko randomowa psycholka trzymajaca sie z boku ktora tylko na srafe przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 477 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ginekolog z trójmiasta napisał: Mun wolałby się utopić w odrze, fakt. Elcia wolałaby się utopić w wiśle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1075 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: czemu dorosle zycie jest takie chójowe i na pokaz Słodki ten twój kot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 134 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: dobrze ze nie jestem krolowom angielskom tylko randomowa psycholka trzymajaca sie z boku ktora tylko na srafe przeszkadza Inteligentne jak ja ma spojrzenie ten kot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: A Elcia jak zwykle za nic obrywa... Dejcie spokój ludziska, Pilsnery otwierajcie i czillujcie Ona jest głupia i tępa że ty tego nie widzisz to idź ze strzepać. Ara..’ar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 13 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, WhySuchSzlora napisał: czemu dorosle zycie jest takie chójowe i na pokaz Gdybyś odbierała telefony, to nie znięcałbym się. TWOJA MAFIA mi powiedziała, że fidarsi e bene, non fidarsi e meglio i do teraz się tego trzymam, piękny cycu nieskażony Edytowano 7 godzin temu przez ginekolog z trójmiasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach