Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołzeczkaaaaa

panowie jak zareagowaliście na wpadke po tabletach kobiety?

Polecane posty

Gość zołzeczkaaaaa

ciekawi mnie ot czy pojawiła sie obawa przed sexem, wstret do kobiety, radosc z bycia ojcem....? co wtedy ma sie w głowie ? a moze mysl, ze celowo zapomniała pigułki, aby zlapać na dzidzie?

Gość ja wpadłam na abletkach
ale ten mój nawet się nie zastanawiał nad tym czemu na tabletkach wpadłam i nie miał wstrętu czy obawy do seksu

Gość zołzeczkaaaaa
acha, w takim razie gratuluję bobaska :* ja się trochę boję powiedzieć o tym chłopakowi, bo kiedys gdy się kochalismy pekła nam gumka i byłam w ciązy , ale nie utrzymałam i potem on miał lekkie obawy i uciekał od sexu, a teraz jak mu powiem Kochanie jestem w ciązy, biorac tabsy to chyba celibat do konca zycia..:(

Gość piłkarzz88
ja gdy się dowiedziałem od mojej dziewczyny znaczy heh spała u mnie i gdy wrocilem z uczelni ona usnęła z wynikami krwi i zzobaczylem ze jest w ciązy !! szok przezylem , nie budzilem jej i wtedy obiecalem sobie, ze zrobie wszytsko by moje 2 skarby miały najlpeiej na swiecie, i wtedy pierwszy raz zrozumialem ze kocham. obawy mialem, ale to potem. teraz moja zona i ja kochamy i juz nie obawiamy się wpadki, po prostu była tym jednym przypadkiem na X. zycie tak miało byc:) wczesniej pekaly nam gumki wiec to chyba przeznaczenie ,

Gość frentii
Nie ma czegos takiego jak wpadka po tabletkach, chyba ze mowimy o wpadce o kontrolowanej:D

Gość zołzeczkaaaaa
uwierz , ze jest możliwa. nic nie daje Tobie 100 % gwarancjii, brałam regularnie nawet budzik nastawialam, aby nie przegabic pory , wiec mi nie wmawiaj....

Gość marecki marasss
gdybym się dowiedział, ze wpadła a brała tabsy to bym chyba myślał, ze zapomniała pigułki, albo celowo wpadła....jakos trudno byłoby mi uwierzyc ze jest taka wyjątkowa i wpadła...

Gość krol podziemia twego
wpadka i piguly ? musialbym sie sporo namyslec, czy to aby nie podstep aby mnie usidlic :D

Gość może na czczo zjadłaś
Też nie wierze że tak sobie wpadłaś, jeśli nie miałaś w tym czasie wymiotów, biegunki czy nie przyjmowałaś antybiotyków. ani nie zapomniałaś jakiejś tabletki... Sorryy nie wierzeeee w bajki...

a co ma do tego ze sie przyjmuje tabsy naczczo!? ja zawsze biore na czczco! i to nie ma wplywu na skutecznosc

Gość może na czczo zjadłaś
nic nie ma debilko, to mój nick upośledzona umysłowo kretynko 🖐️

Gość pigułki
nie dają 100% pewności i jedna kobieta na kilka tysięcy może zostać zapłodniona. Niestety faceci mało interesują sie antykoncepcją - wszystko na głowach kobiet :o

Gość normalnie zareagowałem
dałem dziewczynie 2000 zł, umówiłem ja na wizyte i po kłopocie

Gość asienkaaaaaaa
panowie Wy poważnie myślicie, że laski tak bardzo pragną wpadek i celowo się niekontrolują z pigułkami? uwierzcie mi czasy desperatek sa za nami ! Zgadzam się z przed mówczynią, żadna antykoncepcja nie daje 100 % ewności i nalezy liczyć się z tym, że to właśnie wasza kobieta może być tą 1 na X. Trochę rozumu proponuję i wiedzy na ten temat a potem proszę się wypowiadac.