Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secondhand

dieta 500 kcal

Polecane posty

Gość secondhand

Witam, własnie zaczynam diete 500 kcal i szukam dziewczyn chetnych do zrzucenia ze mna niechcianych kilogramow :) Wiem, wiem, ze dieta 500 kcal nie jest zdrowa i w wiekszosci prowadzi do jojo, ale niekiedy sie udaje. Ja juz byłam na diecie 500 kcal i czułam sie rewelacyjnie i jojo mnie nie dopadło po stopniowym zwiekszaniu kalorii. Zaczynam znow diete 500 kcal, bo mam jeszcze 10-13 kilogramow do zrzucenia ;( A wiec jak dziewczyny ? Narazie jestem na diecie oczyszczajacej. Za mna juz sniadanko: 2 srednie jabłuszka. I tak na jabłuszkach do konca dnia czyli do 18:15 (wtedy jest mój ostatni posiłek) Narazie nie mam jako takiego ruchu, oprocz rozciagania, cwiczen na posladki i masazu ciała to nic, bo jestem na studiach i nie mam za bardzo czasu. Licze narazie na czesty szybki i dlugi marsz. Mam nadzieje, ze znajde tu sporo osobek, ktore beda mnie wspierac w walce z tłuszczykiem :D

Gość kuleczka17
jestem pewn że znajdziesz więcej które będa krytykować Twoją dietę ;) a ja sie przyłączę ;-] tyle że od jutra, albo pojutrze. Dzisiaj i jak się da to jutro jestem na głodówce;)

Gość secondhand
O witaj Kuleczka :) Wiem, wiem, ze wiecej bedzie osobo krytykujacych nas, ale przeciez duzo osob jest na diecie 500 kcal i radza sobie swietnie :) Ja tez jestem dzis i jutro na diecie oczyszczajacej a od wtorku juz500 kcal, chociaz na tej diecie oczyszczajacej tez nie przekraczam 500 :) Kuleczko wklejaj tutaj swoje codzienne menu, moze cos podgapimy od siebie :D Ciesze sie, ze jestes, jedna osoba, ale zawsze razniej, moze bedzie nas wiecej - oby :)

Gość a jak wygląda ta dieta 500kcal
napiszcie cos wiecej

Gość kuleczka17
tez mam taką nadzieję;) a na marginesie to ja mam do zrzucenia 20 kg;)

Gość secondhand
Stracimy szybciutko :D Ja bym chciała tak z 13 :( Najbardziej zalezy mi na płaskim brzuchu i szczuplutkich nozkach i zlikwidowaniu boczkow ! Eh moje utrapienie. Za tydzien sie dopiero zwaze i zmierze, bo nie mam tu wagi - moze to i dobrze heheh. Narazie nie moge patrzec na moj brzuch i nogi, a jak podnosze bluzke do gory, to az mi sie płakac chce! Na głodowce jestes ? Pijesz tylko tak ?

Gość kuleczka17
piję wodę i ewentualnie kawę;)

Gość secondhand
Jak wyglada? jesz praktycznie wszystko, ale tak zeby dziennie nie przekroczyc 500 kcal Ja rezyguje ze słodyczy i fast foodow. Tylko warzywa, chlebki razowe, owoce niskokaloryczne, serek wiejski light, białka jajek i rozne przyprawy wspomagajace trawienie

Gość secondhand
Ja probowałam byc na takiej głodowce, ale nie udalo mi sie wytrwac do konca, wiec przerzuciłam sie na owoce ;) Zaraz lece szybkim marszem na zakupy. Trzeba sie zaopatrzyc w prowiant na jutro hihi :) Ja na diecie oczysczajacej zrezygnowałam z kawy( normalnie nie pije kawy, ale od wtorku zaczynam pic slim coffe - moze cos pomoze, moze nie - zobaczymy ) tylko woda, herbata zielona, czerwona i senesik :)

Gość kocham jedzonko hihi
mozna sie dolaczyc? ja mam 160 i 80 kg przytylam w ciazy ale niestety poronilam...i teraz chcialabym sie pozbyc zebdnych kg

To się nazywa naturalna selekcja. Utrzymywanie organizmu w stanie niedożywienia, super. Tylko nie dziwcie się, że potem niepłodne jesteście, włosy wypadają, oczy wysiadają, nie mówiąc o zabójczym spowolnieniu metabolizmu.

Gość kuleczka17
oczywiście że można się dołączyć;) secondhand - bez kawy to ja nie funkcjonuje ;)

tyle ze ja zaczne dopiero od jutra

Napiszcie cos więcej o Waszej diecie. Może i ja zacznę, bo bardzo chciałabym zwalic ten mój cięzar.

Gość kuleczka17
a dzisiaj co?;)

dzis mam obiad rodzinny i sie nie wywyine

Gość secondhand
slim cofee- to kawa wspomagajaca odchudzanie :) Kocham jedzonko hihi - to zjedz połowe tego rodzinego obiadku :) Taki wstep do diety :) Dobra ja juz lece na te zakupy, pozniej na pewno zajrze :D

Gość kuleczka17
167/80 - slim coffe to kawa która " niby " wspomaga odchudzanie. Ja osobiście w takie specyfiki nie wierzę ;)

Dzięki. Poczytałam sobie o tej kawie. Kuleczko, ja też nie bardzo wierzę w takie cuda, ale może jednak spróbuję. Gdzie Wy ją kupujecie? Czy możecie dac jekies przykłady jadłospisu 500 cal? Nie mam pojęcia jak się za to zabrac.

postaram sie

Gość secondhand
W sumie ja tez nie wierze, ale warto sprobowac. A uzywacie jakis suplementow diety ? Jakies sprawdzone i ktore działaja ? Ja własnie przyszłam z zakupow. 15 minut mega szybkiego marszu, az sie spociłam :D ale akurat zdazyłam na obiad :D ja obiady mam zawsze o 14, ostatni posiłek o 18:15, a sniadanie hm to zalezy od zajec.

Gość secondhand
sniadanie: serek wiejski light piatnica (122 kcal) + garsc płatkow zdrowy błonnik (50kcal) lub 7 chlebkow firmy good food z orkiszem (91 kcal) + kefir ok 100 kcal lub 11 łyzek płatkow corn flakes + mleko 0% ( ok 200 kcal) lub 3 garsci płatkow zdrowy błonnik + mleko 0% ( ok 200 kcal) obiad: mozna to co w sniadaniu lub cos inego activia naturalna (144 kcal) + garsc płatkow zdrowy błonnik(50 kcal) cos do 200 kcal kolacja to 100 kcal ja jem jakis owoc, jabłuszko, pomarancz lub chlebki razowe czy tam kefir :) A jesli chodzi o slim coffe to ja kupiłam w carffour czy jak to tam, ale wiem, ze mozna kupic na sztuki w aptece albo zamowic na allegro :)

Gość secondhand
przepraszam, pomyliło mi sie 2 garsci płatkow zdrowy blonnik to 50 kcal polecam tu ta strone, bardzo fajna www.sekretydiety.pl

Secondhand, dzięki! :) Skopiowałam menu i już zaczynam kumac o co w tym chodzi. Za kawą popatrzę. Piję jej sporo, może więc przejdę na tę Slim. Miłej niedzieli. 🖐️

Gość secondhand
na pewno jest zdrowsza od tej normalnej, nawet jak nie pomaga w odchudzaniu zawsze jakis plus bedzie :) powodzenia :)

Gość secondhand
Napiszcie jutro jak wam idzie, co zjadłyscie i takie tam :) Ja własnie wcinam moja oczyszczjąca kolacyjke :) i na dzis juz koniec :) Kuleczko jak Ty wytrzymujesz na tej samej wodzie ?

Można się przyłączyć? Mam 4/5 kg do zrzucenia. Długoterminowe diety nigdy mi nie wychodziły. Dietę 500 kcal stosowałam już raz i schudłam na niej 3 kg bez efektu jojo. Ale robiłam przerwy między dniami na więcej kcal. Jakie macie plany w związku z dietą? Pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość secondhand
Oczywiscie, ze mozna. Im wiecej nas, tym lepiej. Ja mam do zrzucenia ok 13 kg, Kuleczka 20 :) Razem bedzie łatwiej. Nie dziekujemy i równiez powodzenia :)

Gość cedric
hej dziewczyny!! moge sie przyłączyc? zaczynam jutro i postanowilam rano jesc owsianke i tak ok 4-5 cos na co akurat przyjdzie mi ochota oczywiscie w rozsadnej ilosci}:>, ale zero slodyczy i ogranicze weglowodany i duuzo picia wszelakiego, pozdrawiam kobitki:)))