Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie mipomocy

prosze o rade... znudzilam mu sie...

Polecane posty

Gość doradzcie mipomocy

hej wszystkim... mam strasznego dola... od kilu tygodni wali mi sie z chlopakiem... caly czas sie klocimy...a dzisiaj spytalam czy sie mu znudzilam i powiedzial ze tak...nie powiedzial tego dokladnie ale tak to wyglada... jestesmy ze soba juz prawie 3 lata... rozmawialismy juz o zareczynach a tu cos takiego... doradzcie co zrobic zeby znowu bylo dobrze?

Gość doradzcie mipomocy
on mowi ze juz nie moze wytrzymac z moja zazdroscia... ale to nie do konca o to chodzi...kiedys tez sie klocilismy o moja zazdrosc ale sie wyjasnilo... fakt jestem chorobliwie o niego zazdrosna i nie wiem jak wyluzowac... wkurzam sie gdy usmiecha sie do jakiejs innej oglada sie za innymi nie chce go puszczac samego zeby sobie wyszedl do baru z kolegami....ale boje sie bo nie chce go stracic i dlatego tak sie zachowuje...myslalam nawet zeby pojsc do psychologa zeby dac mu troche luzu ale...no i teraz znowu klotnia...ale podejrzewam ze nie o to chodzi... moze w czesci tak ale nie tylko....

Gość doradzcie mipomocy
no i nie wiem co robic...jak to naprawic...nie wiem jak mam juz sie starac...

Gość doradzcie mipomocy
nasze klotna zaczela sie od tego ze balam sie go pucic na kawalerski swojego szwagra, pozniej zobaczylam zdjecie z tego wieczoru i wygladalo jakby trzymal panienke jakas za noge i sie do niej przytulal ale mialam dostac to zdjecie i na komputer zrzucic zeby zobaczyc ze to tylko tk wyglada no i pare dni pozniej przyjechal kolega ktory mial to zdjecie na telefonie i powiedzial ze go nie ma...skasowal.. i pogadalam sobie z tym kolega i powiedzial ze tak bylo ze moj trzymal ta typeske za noge i sie przytulal(ale to jest taka szuja i lubi klocic pary) i sie znowu poklocilismy z moim ale powiedzialam ze mam to w dupie i zostawiam to ze nie bed sie klocic ale jak zdarzy sie jeszcze raz taka sytuacje to koniec bo ja nie bede sie domyslac jak bylo... no i on mowi ze mu nie wierze ze nie mam do niego zaufania... pogodzilismy sie i w piatek pojechalismy na dyskoteke on sie napil i ja zazartowalam i se poklocilismy... tak jakos jest... no i dzisiaj mi tak powiedzial jak juz pisalam...

Gość doradzcie mipomocy
no wlasnie on mi mowi ze jest mi wierny ale jak bede tak dalej go katowac to w koncu mnie zdradzi wlasnie po to aby mi na zlosc zrobic zebym zrozumiala...

Gość jeśli twój facet jest
przystojy to jest to naturalne że będzie budził twoją zazdrość i zaborczość, strach przed byciem porzuconą. Taką cene się płaci za bycie z atrakcyjnym partnerem. Mówi sie trudno, zaciskuje sie zęby i żyje się dalej.

Gość doradzcie mipomocy
jest przystojny i ma zajeb**** powodzenie ale ja tez... i tez sie boi jak gdzies wychodze...tylko on sie nie wypytuje i nie jest tak zazdrosny... tylko u mnie jest tak ze ja nie lubie bez niego wychodzic... jak mam przelamac zazdrosc...?

Gość doradzcie mipomocy
czy naprawde chodzi tu tylko o zazdrosc? czy moze jeszcze o cos? moze cos jednak sie wydarzylo na tym kawalerskim i dlatego on sie dziwnie zachowuje...

Gość doradzcie mipomocy
bierze sie z tad ze wiem jak postepowal ze swoja byla... zadradzal ja jak tylko mogl... i dlatego boje sie ze i ze mna tak bedzie...chociaz upewnia mnie ze to tak naprawde to ja jestem jego pierwsza prawdziwa miloscia ze na nikim mu tak nigdy nie zalezalo jak na mnie itp. ale ja sie i tak boje... za bardzo mi na nim zalezy i go mocno kocham.. nie wyobrazam sobie zycia bez niego..

Gość doradzcie mipomocy
od paru dni jest tak ze ja probuje jakos normalnie z nim rozmawiac a on tylko potrafi na mnie na krzyczec... pytam czy nie umie bez nerwow czy tylko musi na mnie krzyczec ale on i tak swoje...

Gość Liilyy w ...
Oj kochana mój partner był niesamowicie przystojny,dowcipny,miły etc.,ja chorobliwie zazdrosna,wrzaski nic nie pomogły,myśle że jedynie pogorszyły i nie musiałm długo czekać żeby zdradził...:(

Gość Liilyy w...
Taka zazdrość cholernie facetów wkurza,a to z tym zdjęciem to jeszcze nie tragedia,spoko

Gość Liilyy w ...
Kant dupy ma rację, zdradził raz to zazwyczaj zdradzi i drugi... A to zwalanie winy na laske to zupelnie w ich stylu...mendy

Gość doradzcie mipomocy
i on taki jest przystojny mily itd... nie chce aby mnie zdrzadzil i dlatego tu pisze bo nie wiem co robic.. mielismy przerwy w ciagu tych nie calych 3lat ale takie 2tyg najdluzsza byla nie cale 2miesiace... a poczatku naszego zwiazku w przerwach mial inne dziewczyny ale to juz swiadczy nie tylko o nim ale i o tych panienkach... teraz juz nie... ale moze i przez te przerwy sie tak o niego boje.. nie wiem juz sama...

Gość doradzcie mipomocy
ale mnie nie zdradza to wiem... ale boje sie... i mysle ze mi sie nie dziwicie.. ale on nie moze tego pojac i tylko powtarza ze ze mna tak nie bedzie jak z tamta... ona tez nie byla fer wobec niego bo tez spotykala sie z chlopakiem a co lepsze jego wrogiem..

Gość doradzcie mipomocy
ale ja go bardzo mocno kocham i tak jak powiedzialam ze nie wyobrazam sobie zycia bez niego... czasami mam ochote z nim zerwac ale nie potrafie... moze kiedys sie przelamie.......;(

Gość Liilyy w ...
Boli,boli i będzie bolało. :( mnie boli ponad rok,psycholog , leki i drugi związek nie pomogły wierzę że u Ciebie będzie lepiej:)

Gość doradzcie mipomocy
a narzie powiedzcie jak to poukladac i jak opanowac ta zazdrosc? moze sie ulozy jak sie troche pozmienia...

Gość doradzcie mipomocy
no i chyba trzeba bedzie isc do psychologa ale i wziasc mojego niech tez sobie porozmawia... tylko ze w moim gownianym miescie nic nie ma...

Gość no sorki ale nie będzie łatwo
skoro wiesz że koleś zdradzał to nigdy nie będzies zmu ufać do końca inna sprawa że wkurzasz go ciągłymi pretensjami i podejrzeniami facet kiedyś ze złości i frustracji zrobi Ci na złość chyba szkoda Twoich nerwów dla tego związku myślę że nic Ci ten związk nie da po nie czujesz się w nim pewnie, nie ufasz, masz obniżoną samoocenę mówisz że kochasz i nie umiesz życ bez niego, tu nie chodzi o miłość ale o to że boisz się zostać sama, tak soamo boisz sie zaczynać nowy związek i uczyć się zaufania do kogoś innego

Gość Lillyy w ...
Musisz przede wszystkim zacząć od naprawy siebie,zrób coś żeby opanować tą zazdrość a przynajmiej jej nie okazuj,zaciśnij żeby i patrz czy on to dostrzeże

Gość doradzcie mipomocy
byc moze i masz racje... oj kurcze juz sama nie wiem co robic... ;(

Gość doradzcie mipomocy
chyba od tego zaczne... sprobuje jakos opanowac ta zazdrosc...alzy tylko ja mam cos robic? a on?

Gość Liilyy w ...
Wiesz skoro jesteś pewna że Cie nie zdradza to masz o co walczyć,tym bardziej że jesteście z sobą troche czasu,a z punktu widzenia faceta to taka zazdrość jest mega uciążliwa...

Gość Liily w ...
Daj mu troche czasu,jak zobaczy ze sie opanowalasto sam powinien sie tez przestawic.a wlasciwie czego oczekujesz od niego?

Gość Liilyy w ...
Napisz wieczorem jak przebiegło spotakanie. Trzymam kciuki:)

Gość doradzcie mipomocy
a jesli sie nie przestawi?

Gość doradzcie mipomocy
ok dzieki wam laski za rade... napewno napisze...i chyba czeka nas dzisiaj powazna rozmowa... dziekuje jeszcze raz;*

Gość doradzcie mipomocyd
dodam jeszcze ze u niego drazni mnie to ze nie liczy sie z moim zdaniem tylko robi swoje...

Gość Liily w ...
Jak Mu zależ to się przestawi!:) Trzymkaj się,ta rozmowa jest konieczna,czekamy na wiadomość:*