Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

slucham sobie muzyki i tak sie nudze, kto popisze??????

Polecane posty

littlesensitive a tu Ci powiem że się mylisz:P na ból gardła owszem herbatka z miodem i cytrynką owszem, ale na zapalenie oskrzeli słyszałam że mleko z masłem :D

julk44 ja robilam obiad - obiad mial byc na dwa dni (4 duze kity z kury), wyjelam z lodowki, otwieram je i tak zasmierdzialo, ze nawet z kuchni do pokoju sie przenioslo :O:O musialam wywalic to mieso i zostalam z niczym na obiad!!!! zjadlam sobie kanapki :O

w życiu, nikt nie chce gadac.. bo ja tez nie chce:( a tutaj?? nie mam pojęcia:) wiem, ze denerwuje ludzi;) nie wszystkich oczywiście:) nie wszyscy dadzą się zdenerwowac:)

a "kochana mamusia" tez ten obiad jadła? bo ja po kolacji u teściowej 3 dzionki w toalecie spędziłam...:-(

hahaha no ja jestem z moim już 3 lata i mamusie miałam okazję poznać już na samym początku. Co do gotowania... ehh lepiej tego nie komentować :D a tak na marginesie to też wolałabym jej czasem nie znać bo to taka wścibska baba że szoook :O

hahaha też kiedyś tak mnie załatwiła, że jak od niej wyszłam to myślałam, że do domu nie dobiegnę hahaha :D

no dobrze, że się interesuje, ale to nie zobowiązuje jej do włażenia z butami w nieswoje sprawy i podsłuchiwania zaraz za otwartymi drzwiami :D poza tym jest trochę ograniczona i że tak powiem tępa strzała z niej :P

julk44, mzonka moja mama jest swietna tesciowa :) dobra, w nic sie nie miesza, a jeszcze duzo pomoze :P sama bym taka tesciowa chciala...... Wy dziewczyny chyba macie pecha, ale moze to sie z czasem zmieni, po slubie :P

bo widzisz mongolia tak się składa, że nie przywykłam do podsłuchiwania i jak kłócimy się u mnie w domu to moja mamusia siedzi cicho za zamkniętymi drzwiami i nic się nie wtrąca, a jego przyjdzie, wysłucha co chce, zwali wszystko na mnie, syneczka obroni i jeszcze czasem dojebie takim tekstem że mam ochotę wyskoczyć przez balkon :O

hahaha przypomniał mi się tekst teściowej. Oczywiście się wtrąciła w rozmowę no temat pieniędzy, dodam, że mieszkamy razem. "Michał ty możesz przychodzić jeść do domu. Jak za dużo wody tam zużywasz to przychodź kąpać się do domu" :O:O:O żaaal

poważnie :P to było wtedy, kiedy podsłuchiwała zaraz za otwartymi drzwiami. No i jeszcze zaczęła mi wtedy wyliczać ile Michał zarabia, ile ja mam pieniędzy, a najlepiej to już wiedziała ile to ja wydaje na rachunki co miesiąc. Jeszcze wtedy usłyszałam tekst "to na co ty tyle pieniędzy potrzebujesz??!! Nam z tatem wystarcza 600zł miesięcznie" :O:O:O😭 miałam ochotę jej wtedy powiedzieć, że 600 zł proszę pani to my na papierosy wydajemy:P ale powiedziałam jej tylko, że mamy większe potrzeby niż tylko jedzenie. ha!