Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakotka566

odstawienie tabsow

Polecane posty

Gość sxrbnh
bolą mnie cycki, już troche brzuch przed okresem :O i strasznie przetłuszczają się włosy i skóra :(

Gość selllen
okres dostałam idealnie w czasie :) myślałam że będzi emnie o wiele bardziej bolał brzuch (przy tabl. nie bolał) al enie! ciutke... Okres --bardziej obfity ale tez bez przesady :D 3 dni i po krzyku ;) ufff nie jest tak źle Tylko cera i włosy się bbaaaaaaardzo przetłuszczają :( pryszczy brak, libido bez zmian

hej mam pytanie. chcąc przerwać branie tabletek mogłabym z ostatniego opakowania wziąć tylko 20 tabl. czy muszę 21, bo musiałabym kupować nowe opakowanie chcąc wziąć tą 21 tabletkę ;/ co o tym myślicie??

Gość zalamananaaaaa
bralam yasminelle przez miecha i bardzo zle je znioslam;/ odstawilam i po miesiacu przyszedl pseudo okres ; w nocy rowa smuga, rano kremowy krem i koniec...czy to moge nazwac okresem? dodam ze staramy sie o dziecko ale test wyszedl negatywny za to boli mnie na dole pelcow...pomozecie w diagnozie?

ja po odstawieniu pierwszy dwa pierwsze okresy w terminie dopiero potem sie zaczelo.. bolesne piersi, bole jajnikow.. a co wazniejsze od kilku miesiecy moj cykl jest dluzszy o 14 dni to jest nie do zniesienia.. a i trwa kilka dni jest taki jakby go nie bylo ale bol jest przeogromny :(

Gość selllen
jajniki odpracowują....produkują jajeczka itd :) dlatego czasem owulacja boli Ja mam strasznie tłusta skóre teraz... i zaczeły mi sie robić krosty na plecach, nie jakies masakryczne ale jak brałam tabl. to iałam super cere i plecy tez dgładkie :O przetłuszczające sie włsoy, musze mys codziennie poza tym OK Czy to sie unormuje???

niby powinno sie unormowac.. ale nie wiadomo ile czasu zajmie to Twojemu organizmowi.. ja mam te same problemy a przerwalam branie juz 4 miesiace temu..

Gość selllen
nie zniose tego przetłuszczania się włosów 😭 koszmar jakiś i cera też tłuuusta , błyszcaca świecąca.... stosuje krem matujacy, lekki podkład...n a plecach pojawiły się ropne krosty :( Nie biore pnad m-c....czy to jakoś wróci do normy??:(

Gość upuppupuii

Gość A******
dziewczyny ma któraś może odsprzedać opakowanie Microgynon? podaje moj mail na wszelki wypadek gosia270487@gmail.com

czesc dziewczyny jak juz wczesniej pisalam 10,04 odstawilam tabletki antykoncepcyjne, pojawilo sie krwawienie z odstawienia i dalej nie kontynuowalam brania tabletek. kilka dni po krwawieniu wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia i pozniej kilka razy rowniez, neistety nie jestem w stanie dokladnie okreslic kiedy to bylo. 5-6,05 wystapilo niewielkie brazowe plamienie, wlasciwie sluz wygladal jak plodny tyle ze brazowy 6,05 bylo go bardzo malo 8,05 wspolzylismy bez zabezpieczenia. 9,05 robilam test wyszedl negatywny,pozniej bylo normalnie bialy sluz w miedzy czasie tez wspolzylismy 14,05 robilam test - negatywn, 17,05 lekko plamilam na brazowo, dzis zrobilam test wynik negatywny. co mam o tym sadzic ? czy to plamienie to skutek odstawienia tabletek czy plamienie implantacyjne ? No i jak z okresem ? kiedy powinnam go dostac ? nie wiem od ktorego momentu liczyc.. od dnia ostatneigo krawawienia z odstawienia czy od 8 dnia ( wtedy kiedy powinnam wziac nastpena tabletke z nowego opakowania?) ginekologa mam dopiero 6,06..