Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasza klaasaa

Nasza klasa to kicz

Polecane posty

Gość nasza klaasaa

niedawno usunelam moj profil z naszej klasy, bo juz mialam tego dosyc...braku prywatnosci itp. Powiedzcie mi co was tak fascynuje w tym portalu?

Gość Arnolod Taki
nie przesadzaj

Gość nasza klaasaa
w pewnym momencie czulam sie jak na swieczniku :o

To co takiego tam wrzucałaś, że było CI brak prywatności...? Ujawniasz tyle ile chcesz :O Fascynuje.... to nie to, ale dzięki temu portalowi odzyskałam kontakt z wieloma osobami...

Gość NK to parawan
dla ogólnopolskiego kurestwa!!! Mężowie zdradzają dzięki NK swoje żony a żony swoich mężów. To idealne miejsce by osoby znudzone codziennym życiem znów odnalazły "miłość po latach"... Niewazne że tej miłości po zderzeniu z rydwanem czasu cycki obwisły jak uszy jamnika, niewazne że tej miłości rzadko już staje... Nic nie jest ważne. Ważna jest ODMIANIA! Czy wiecie dlaczego NK bije rekordy w czasie pobytu przeciętnego polskiego internauty na tej stronie? Bo pod grzeczną szkolną przykryweczką kryje się NAJWIĘKSZY W POLSCE PORTAL RANDKOWY z milionami suk, które swędzą pizdy i z milionami alfonsów skorych z tego skorzystać. Nie wierzycie? To zamontujcie na kompie przy którym przesiaduje wasz partner/ka jakiś programik szpiegowski a poznacie PRAWDZIWE oblicze NK. Ja byłem długo slepy... moja suka siedzi przy kompie - niech siedzi! Mówi, że gada z koleżankami - niech gada! Ale ktoś tu na tym forum polecał darmowy program Zrzutek. Z czystej ciekawości zamontowałem... i zatkało mnie!!! Rzekome koleżanki okazały się jakimś alfonsem z miasta odległego o 300km. Na całe szczęście - ZDĄŻYŁEM!!! Do niczego jeszcze nie doszło, ale już się umawiali na sex pod pozorem jakiegoś szkolenia... Najpierw dałem SZKOLENIE mojej suce, potem namierzyłem skurwysyna i też mu dałem SZKOLENIE. Prędko chirurgii urazowej nie opuści, pierdolony złodziej cudzych żon! A mojej kurwie już NIGDY nie przyjdzie do łba nawet DOTKNĄĆ komputera. :) Oto PRAWDZIWA TWARZ Naszej Klasy... Zakładajcie programy szpiegowskie póki nie jest za późno, ludzie! Ja zdążyłem - wy też macie szansę...

Gość A co za sens zwiazku...
do NK to parawan > Niech idzie w cholere jak chce. Nie brudzialabym sobie rak. Skoro kombinuje jak by tu zdradzic to drzwi na osciez i kopa w dupe!

Gość Do nk to parawan
Widzisz wszystko zależy od człowieka. Ja juz dość długo mam konto na nk i właściwie naprawdę jeśli juz z kimś pisze to koleżanki kuzynki które wyjechały na stale za granicę. Nie bawi mnie przyjmowanie zaproszeń od kont fikcyjnych a tym bardziej głupie zaczepki obcych facetów. Zaraz takich blokuje. Mój mąż zna mój login i hasło więc nie potrzebuje żadnych programów szpiegowskich bo w każdej chwili może sprawdzić co kto pisze. Tak samo ja u niego. Póki co nie czujemy się sobą znudzeni więc po co niszczyć związek zdrada. A zdrada naprawdę niszczy nawet ta ukrywana.

Niestety "nk to parawan" ma rację! Jest pare osób które koresponduja z kuzynkami czy kolezankami, ale ...ale wiele jest prawdy co mówi "nk to parawan"

Gość zostaw te idiotke........
parawan - nie potrzeba programow szpiegowskisz Tobie, tylko doroslej, dojrzalej kobiety, teraz masz gowniare i tyle.

Ja już dawno usunełam konto-bo po co mi ono? Odnalazłam koleżanki sprzed lat, odnowiłam kilka kontaktów i starczy. Obce osoby wysyłaja zaproszenia, dziewczyny robią sobie 100000zdjęć w takich samych pozadch nie wiem po co, największe paszczety dostaja komentarze pod fotami ,,och ach jak śliczniusia,, Kiedys to był fajny potral a teraz..... kolejna fotka.pl...........

ja rzygam już NK i fotka.pl... najwieksze bazy kurew jakie znam... laseczki wystawiające dupy i cycki do zdjęć i nieśmiertelnie "dzióbki"... żałosne... w zamierzeniu powstanie NK miało dobry cel - wyszło jak zawsze

Gość wow ow ow
Ja założyłam konto na nk, żeby odzyskać kontakt z jedną koleżanką-- odzyskałam, jestem bardzo zadowolona :) Możliwe, że konto też wykasuje. Bez przesady z tym brakiem prywatności-- sama decydujesz jakie i ile zdjęć dajesz, możesz ukryć szkoły... No ale po co mi konto na nasza-klasa? Koleżanka odzyskana, misja spełniona... resztę dodających mnie do znajomych dupków mam gdzieś :P

Gość zle wam ze sie tyle dzieje....
Cóż, jak widać, brakuje dzisiaj poważnych kobiet, a są zwyczajne dziewczynki, które za buziaczek i miłe słówko są w stanie kłamać i kombinować, a potem rozwalać swoje związki..... Po czym przychodza na kafeterie i sie pytaja o rady:D:D:D:D:D:D:D buahahahahhahahaa. Dajcie sobie spokoj z malolatami, ktore siedza tylko w wirtualnym swiecie, gg, ej calej generacji gg, nk i innych gownach... wszyscy siedza przed komputerami, to nic dziwnego, ze nie mozna nikog poznac na zywo, skoro wszyscy wola monitor..... hehehehehe.

Gość wow ow ow
zle wam ze sie tyle dzieje.... , zauważ że Ty również siedzisz on-line XD lol co za moralizator!

Gość TO PRWADA HAHA
do nk to parawan --- haha stary masz w stu% racje:)) ja sam juz przez nk poznalem 3 dupy.. oczywiscie z poczatku obce!! kazda ruchalem.. tak naprawde to jeden wielki portal randkowy! i nawet te ktore sa zajete chetnie nawijaja (tez to sprawdzalem)... taka prawda, jak mi sie nudzi to wysle z 10 wiadomosci, i na 10 zawsze przynajmniej z jedną zarzuce dluzsza znajomosc.. fajna sprawa dla samotnych i znudzonych codziennym zyciem:) ps. jedna z tych z ktorymi sie umowilem.. zakochalem się, kocham ja poand wszystko i wiem ze bede kochal do konca zycia.. niestety nie jestemy juz razem, wyjechala na stale do USA, takze automatycznie nasza znajomosc zakonczyla sie definitywnie.

Gość zle wam ze sie tyle dzieje....
wow ow ow - ale ja nikogo przez siec nie szukam, tylko patrze, co sie dzieje z ludzmi przez to. rozumiesz, o czym mowie, czy masz jakis konkretny argument?:)

Gość głupoty gadasz parawan
>Oto PRAWDZIWA TWARZ Naszej Klasy... Nie. To prawdziwa twarz twojej żony a nie Naszej Klasy. Tam są miliony ludzi, którzy korzystają z tego portalu i nikogo nie mają zamiaru zdradzić. A jeśli ktoś tego chce, to NK jest tylko narzędziem. To tak, jak w tym powiedzeniu o nożu - od niego nic nie zależy, jest tylko narzędziem w rękach człowieka. Może byc użyty do zrobienia kanapki albo do zaszlachtowania kogoś. Wszystko zależy od tego, kto go trzyma w ręku. Ośmieszasz się zwalając wine na jakiś portal. Jak wpadniesz w alkoholizm to też będziesz miał pretensje do wódki, zamiast do siebie?

Gość tak wlasnie jest jak mowisz
dokladnie, zdradza, klamie, kombinuje zawsze czlowiek, a nie internetr, smsy, komorki i inne badziewia... problem polega na tym, ze takich ludzi dzisiaj jest coraz wiecej. a zaufaniem kazdy sie chwali w zwiazku... jasne.

Gość NK to parawan
Zastanówcie się przez chwilę... gdyby chodziło o 1 czy 2 maile do psiapsiółek, to NK by nie przodowała spośród WSZYSTKICH polskich portali w długości czasu spędzanego tam przez pojedynczego internautę... Zastanówcie się: sami wiecie, co to net i macie skrzynkę mailową. Czy Wasza skrzynka mailowa pochłania NAJWIĘCEJ Waszego czasu? Wątpię! Jeszcze raz powtarzam - pod grzeczną przykrywką czai się największy w Polsce portal randkowy! Ktoś tu pisał o narzędziach... i OK! Tylko niech w takim razie ludzie poznają prawdę! Niech ten portal nazywa się NASZ BURDEL albo jakoś tak... ;) Wówczas reguły będą jasne. Bo jeśli mówimy tylko o mailowaniu (po KILKA GODZIN DZIENNIE) do psiapsiółek z dzieciństwa czy liceum to głupi mężowie (jak ja) będą na to wciąż przymykali oko! A jeśli zobaczę że moja żona spędza kilka godzin (no moja już nie, hehehhehe, teraz boi się nawet zbliżyć do kompa! :) ) w portalu NASZ BURDEL, to zgodzicie się, że szybciej podejmę interwencję i wiele małżeństw można w ten sposób uratować. Tymczasem zabawa w seksualne podchody na NK trwa w najlepsze i nikt z tym nic nie robi. A pora ujawnić PRAWDZIWE funkcje NK!

Gość NK to parawan
I jeszcze raz SERDECZNIE POLECAM wszystkim naiwnym jeleniom (i łaniom) podobnym do mnie instalację darmowego oprogramowania szpiegowskiego typu Zrzutek. Cudów, cudów się dowiecie... :D

Gość nasi znajomi swiadcza o nas
nigdy nie mialam problemow, odzyskalam naprwde wiele starych kontaktow, zadnych nieprzyjemnosci , bardzo sobie chwale. Ale jest to portal nie dla gowniarzy, ktorzy nie musza nikogo odszukiwac, bo moga sie z nimi spotkac i bez n-k

Gość cdfvrgbthyj
[Mężowie zdradzają dzięki NK swoje żony a żony swoich mężów.] - ja pierrdole FAKTYCZNIE !!!! przed N-K nikt nigdy nikogo nie zdradzal !!!!!!!!!!!!!!

NK to parawan - Tak jak ktos napisal wyzej, nasza klasa jest tylko portalem,narzedziem. Mozesz sobie tlumaczyc to w ten sposob ze Twoja zona Cie zdradzila bo miala dostep do naszej klasy i ta podla nk ja zwiodla :> ale sam chyba w to nie wierzysz. Prawda jest taka ze jak czlowiek jest normalny to umie korzystac z glowa z takich rzeczy. Idac tokiem myslenia co niektorych musielibysmy pozamykac naszych partnerow w jakichs izolatkach.ZAWSZE znajdzie sie jakas sytuacja ktora moze sklonic do zdrady.Nigdy nie wiesz co sie stanie.I ja serdecznie wspolczuje takiej zony,ale w zwiazku chyba nie chodzi o to zeby kogos non stop inwigilowac.Moze lepiej daruj sobie ten zwiazek bo zaufania juz do zony raczej nie odbudujesz a jak wasz zwiazek ma wygladac na ciaglym sprawdzaniu czy czasem sie nie puscila gdzies kantem no to raczej Twoje nerwy nie sa tego warte.

A i jeszcze jedno. Ja mam nk prawie od poczatku kiedy powstala i nie narzekam.Moge czasem popisac z ludzmi z ktorymi nie mam szans sie poki co spotkac bo sa daleko,widze co sie u nich pozmienialo.Nie uwazam ze nk powoduje brak prywatnosci.Jak ktos daje kilkadziesiat zdjec swojego domu,auta i niewiadomo czego zeby kazdy widzial to niech sie potem nie dziwi ze ma poczucie braku prywatnosci.Ja nie mam 700 znajomych jak niektorzy ani 150 zdjec w galerii i mam spokoj.Jak ktos nie umie korzystac z tego portalu to potem narzeka..

Gość NK to parawan
Mi nie o to w sumie biega... rozumiem, że NK odpowiedzialnie i uczciwie używana jest sobie nieszkodliwym portalem, jak setki innych. Problem tylko w tym, że MAŁO KTO używa NK uczciwie i odpowiedzialnie, o czym świadczy rekordowy czas pobytu polskich internautów i internautek na tej stronie. Takie mamy czasy, ze i kobiety i mężczyźni wyzbyli się całkowicie moralnych hamulców i używają NK do celów które z moralnością mają tyle wspólnego co koń z koniakiem. Jednego skurwiela który usiłował wybzykać mi żonę dopadłem i zalatwiłem na cacy, ale problem polega na tym, że tam się czai jeszcze kilka milionów innych. I tyle samo chętnych suk. Stąd moje słowa ostrzeżenia skierowane do wszystkich, którzy naiwnie wyobrażają sobie, iż NK pełni wyłącznie deklarowane funkcje: JEŚLI WASZ PARTNER/KA PRZESIADUJE GODZINAMI NA NK TO UWAŻAJCIE!!! ZAŁÓŻCIE NA KOMPA PROGRAMIK SZPIEGUJĄCY PÓKI NIE JEST ZA PÓŹNO! Ja zdążyłem - mi się udało, ale ile małżeństw zniszczyła podwójna tożsamość Naszego Burdelu to wprost trudno zliczyć. Będę powtarzał do znudzenia: NK to największy portal randkowy w Polsce i właśnie z tego wynika popularność tego serwisu. Zdecydowana większość użytkowników NK poszukuje tam seksualnego partnera. UWAŻAJCIE!!!

Gość chudy ale byk
do - ale jesteś zabawny, uśmiałem się co nie miara "zdążyłem, zdążyłem.." że niby zdążyłeś zanim żona Cię zdradziła... jasne jasne... jeżeli będzie chciała to może to zrobić 100 razy i bez NK i "nie zbliżając się do kompa" hehe. Skoro raz się umawiała to znaczy że się Wam nie układa. I tak Cię zdradzi prędzej czy później z nk czy bez.. no chyba że "załatwisz na cacy" wszystkich facetów na świecie :D :))))))

Gość NK to parawan
Jeśli będzie trzeba to załatwię. :) A teraz na poważnie: Mało wiesz o życiu, mało wiesz o wrodzonym kurestwie kobiet, malo wiesz o okazji która czyni złodzieja...

Gość parwanie troche sie pogubiles
Hej, "parawanie", nie mysl, ze wszystko juz wiesz i wszystko zrobiles..... heh, masz wiele racji, ale pamietaj - SUKA NIE DA, PIES NIE WEZMIE. Wiele osob tutaj mowi o tym na kafe. A skoro Twoja zona jest taka latwa i szybko wpada w pulapki, to masz pecha, ze sobie taka babe wziales za zone wlasnie. i tyle. one tez nielepsza. gdyby Ci ufala, powiedzialaby, ze ktos do niej startuje, a ona go splawila. Albo sama by go splawila i nawet by Ci nie powiedziala, ale za to mialbys spokoj, a ona bylaby kobieta z klasa. i tyle.