Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasza klaasaa

Nasza klasa to kicz

Polecane posty

Gość NK to parawan
Źle mnie zrozumiałeś. Oczywiście, że jeśli suka nie da itd... to dla mnie jasne. Ale z moją suką rozprawiłem się sam. :) Idzie mi o to że gdyby siedziała na portalu randkowym, to dużo łatwiej byłoby ją nakryć i rozpoznać problem, niż gdy przesiadywała na NK który to portal jest przecież taki lagodny i niegroźny... Otóż NIE JEST!

Gość Parawanie sluchaj Kolego
Nie, to Ty mnie nie zrozumiales. Po co mialaby siedziec na portalu randkowym? W OGOLE NIE POWINNA SZUKAC PRZYGOD W SIECI! A mi o to chodzilo wlasnie, a Ty mowisz, ze latwiej by bylo ja nakryc. Ale w takim razie ona by byla wciaz ta sama osoba, ktora ciagnie do takich rzeczy:)

Gość SzaKira/
parawan gdybyś był taki mądry, to niebrałbyś laski, która chętnie da każdemu dupy :D

Gość aksldofnccijhivhx
parawane czy istnieje mozliwosc zainstalowania tego programu u kogos na kompie przesylajac np maila danej osobie?

Gość chudy ale byk
a może popatrz na to z innej strony... a może gdybyś tak pomyślał o swojej żonie jak o kobiecie a nie "suce" może wtedy nie przyszłoby jej do głowy szukanie dawnych kolegów na NK... pozdrawiam

nasza klasa to gó wno. i tyle mało zostało osob co uzywaja jej tylko po to po co powstała, reszta siedzi godzinami i gapi sie w ten głupi portal co sekunde sprawdzaja czy jakies zaproszonko nie wlecialo ;/.....słodzenie pod kazdym zdjeciem, wyscigi kto wiecje komentarzy i znajomych...ludzie wezcie sie za cos konkretnego, szkoda zycia na dsurnoty.. ! szkoda gadac

No widzisz, nie wszyscy tak robią. Ja odświeżyłem kilka znajomości, nawet dzięki nk przespałem się starą kumpelą, same dobre rzeczy dla mnie z tego wynikły. A że idioci, którzy robią z naszej klasy oborę potrafią wpłynąć na to, czy macie, czy nie macie kont, to wasz problem. Ale nk to nie gówno, to tylko portal, czy jest to gówno czy nie, sam(a) decydujesz.

Gość MAJAXXXXXX
wreszcie madra wypowiedz ,,,popieram ...jestes prostakiem skoro tak piszesz o swojej zonie a nie zastanowiles sie dlaczego tak sie dzieje moze potrzebuje milszych slow a ty masz poziom zerowy...ona ma cie dosyc ale nie dziwie sie ..

Gość NK to parawan
Jasne że warta. :) inaczej by w sekundę wyleciała na kopach. ;) Ale my się zupełnie nie rozumiemy... Ja Wam piszę że NK to niebezpieczne miejsce i ma swoje drugie dno a Wy piszecie że moja żona to kurwa. :) Ja sam to teraz wiem i nikt nie musi mi tego wyjaśniać... Ale z nią poradzę sobie sam. Celem tego ca napisałem jest uzmysłowienie naiwnym, że NK to w rzeczywistości największy w PL portal randkowy i że służy tak naprawdę nawiązywaniu kontaktów seksualnych. Bo nie tylko moja żona to kurwa tylko ok 90% Polek... Panowie, przemyslcie to i zakładajcie programy szpiegowskie, póki nie jest za późno. Bo wrodzone kurestwo można latwo babie ze łba wybić, to nie problem... Baba myśli dupą. Ten typ tak już ma i ktoś mądrzejszy po prostu musi to kontrolować. Jaśniej nie umiem się wyrazic.

zyli w/g was lepiej przed sadem postawic pistolet albo noz niz tego co strzelal???? do mnie wczoraj odezwal sie koles po 25 latach przerwy.....uwazacie ze to jest chore???? wiekszosc z was opuscila mury szkolne 2 lata temu i sie juz odnajdujecie???? dajcie kuzwa spokoj......

Gość parodyjnaaa
Sukces portalu "nasza klasa" w wspanialy sposob odzwieciedla potrzeby naszego spoleczenstwa. Powierzchownosc, chec wykreowania wlasnego wizerunku dla potrzeb innych oraz snobizm- to tylko kilka aspektow, ktore ukazaja uzytkownikow naszej klasy w ironicznym swietle. No ale jak to sie mowi zrozumiec ironie tez jest sutuka ;-)

Gość parodyjnaaa
moje doswiadczenia wynikaja z obserwacji szarej masy twojego pokroju ;-)

twoje cienkie wypociny nie robia na mnie zadnego wrazenia.... wydaje mi sie ze nie zrozumialas przeslania nk .....zenua.pl

do ''nk to parawan'' zaraz zaczniesz teoriami spisku rzucac ...a tvn to pewnie masonska telewizja...masakra nie dziwie sie twojej zonie, po kilku wypowiedziach jakie dales pokazales kim jestes...''nauczke swojej suce''itp....ja pierdole co za texty...zenujace.... DAMSKI BOKSER co do NK jest to taki jak i kazdy inny portal internetowy,jak facebook, myspace itp...cel mial taki nie inny,sporo ludzi sie odnalazlo, ja odkurzylam b stare znajomosci, korzysta z niego nawet moja mama...i czemu nie skoro to fajna zabawa.Gownazeria jak zwykle robi to co gownazerii wypada i wszystko jest na swoim miejscu.A swoja droga profile typu''gorace laseczki''itp powinny byc przez administratorow usuwane bo niestety takie nie inne durne profile zasmiecaja fajny portal.

Gość buhahahahahahahahahaa
parawan... :D:D ty: 1) masz problem ze sobą - mówic o swojej kobiecie per suka, to trzeba być jebniętym w czapę do maxa, w życiu by mi cos takiego nie przeszło przez gardło. z chwila gdybym cos takiego pomyslał o własnej babie, juz by nia nie była. Więc IMO ma powód, zeby szukac 300km dalej, i nie tylko zresztą przez NK. 2) masz problem z kobitą. (nie dziwie się, jw) skoro ona już myslała o seksie z innym, to ona juz nie jest twoja, i twoje "załatwienie sprawy" niczego tu nie wnosi. ona już "miała go w mózgu", jak ktos napisał. i za niedługo spodziewaj sie ze hycnie gdzies indziej. no chyba ze bedziesz trzymał ją siła w domu (kolejna popierdolona rzecz) Poza tym, w układzie gdzie ty ją szpiegujesz, a ona chce hasac na boki, to nie wiem jaki w ogóle możecie miec cel w dalszym życiu razem. Zero zaufania i zrozumienia. Dla mnie to pojebane :D 3) masz problem z NK. Zauwaz co sam napisałeś - "to portal randkowy" "to burdel" "wszyscy tam siedzą" itp. no skoro "wszyscy" tam siedzą, to ci "wszyscy" - czyli my wszyscy :classic_cool: juz to wiemy i korzystamy z tego :D tylko ty, facet, się teraz jakos dopiero obudziłes z ręka w nocniku... :D gratulujemy zejscia na ziemię... :D jak piszesz, 90% kobiet się puszcza. życie mówi, ze się puszcza z powiedzmy, 90% facetów :D więc ogólnie mówiąc, to wszyscy puszczają sie ze wszystkimi. masz zamiar to zatrzymać? :D zeby było jasne - sam nigdy tam konta nie miałem :D

Gość zazaazcc
heh, ale prseboje macie.....

Gość fasola z bretani
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość Parawan....
Cierpisz na syndrom Otella.

Gość NK to parawan
Wiecie co? Po ostatnich wypowiedziach tutaj to juz mi nerwy puściły. Wy macie po prostu nasrane we łbach. Jak można akceptować kurestwo (lub jego próby) wee własnej rodzinie??? Chcesz się suko jedna z drugą pierdolić na boku to NAJPIERW się rozwiedź a POTEM idź się pierdol! Kufa jakie to proste a NIKT tutaj tego nie rozumie. Nie trzymam suki przy sobie siłą - chce to niech spierdala. Ale póki jest moją żoną to stanowi MOJĄ WŁASNOŚĆ i musi grać według moich reguł. Te reguły nie zezwalają na sex z alfonsami z NK ani na próby jego organizowania. Niech się rozwiedzie i niech się idzie kurwić z kim popadnie - mi to będzie wówczas latać. Ale jak długo jest moją żoną to do kompa nawet już nie podejdzie. Co do zaufania to znacie przysłowie Stalina? "Kontrola jest najwyższą formą zaufania". I miał batiuszka rację... A wiecie czemu jeszcze się nie rozwiodła? Bo kocha moją kasę i życie w luksusie! Tyle że w razie rozwodu dobrze wie, że chuja dostanie, więc... wybrała mądrze. A czemu ona akurat? Bo jest ładna i świetna w łóżku. A że kurwa? A co to? Ona jedna? Każda Polka jest taka sama! :) Więc na logikę: po co mam sobie nowego wroga szukać? :) Nie wierzcie w bajędy o miłości: suki lecą na Waszą kasę, władzę, pozycję... tylko to się liczy. A potem jak zobaczą, że jesteście na poziomie to sobie dorabiają te tego swojego kurestwa natychmiast ideologię i... "zakochują się"! Tym głębiej im więcej macie zer na bankowym koncie... No co? Prawda boli? Ktoś tu pisał o ręce w nocniku: właśnie po to są moje wpisy,żebyście poznali prawdę o NK. Zresztą po co bawić się w programy szpiegowskie? Zakazać babie dostępu do kompa i spokój! Pozdrawiam!

Gość A mi tammmm
na starych znajomosciach nie zalezy. Z ludzmi z ktorymi chce byc w kontakcie - jestem i nie potrzebuje do tego naszej klasy. A reszta mnie nie interesuje

Gość ale najlepsi
sa ci tatusiowie i kochajacy mezowie, ktorzy umieszczaja komentarze pod zdjeciami wytapetowanych polnagich lasek typu "co ja bym z Toba nie robil" a na swoim profilu wklejaja foty z zonami, dziewczynami albo dziecmi i podpisuja np "z moja ukochana, kocham cie bardzo"

Gość A ja wykasowalem swoj profil
bo doszlo do mnie, ze jestem aspoleczny- majac 60 kontaktow na liscie:o

Gość my_california
No to straszne 60 kontaktow?? z czym do ludzi :/ ;( jakby admini doszli do twego proflu to by pewnie sami sasowali.. 2000 masek w znajomych to minimum.!! :P

Gość A ja wykasowalem swoj profil
ale zaloze sobie znowu po urlopie na Szeszelach :P

Gość assdfgh
Nie reagujcie na zaczepne posty parawanu.On to specjalnie pisze zeby podburzyc ludzi i ma ubaw ze wszyscy sie denerwuja i go przekonuja ze jest idiota.Jestes pacanem koles.Plytkim do tego.Generalizujesz ze az slabo.To ze jestes frajerem ktory nic nie jest w stanie zaoferowac poza kasa i nie masz normalnej kobiety ktora pokocha cie za to jaki jestes to juz twoj bol.I to z kim sie ozeniles swiadczy rowniez o tobie.Ludzie sa rozni i twoje teksty sa krzywdzace dla wielu osob ktore sa w porzadku.Nie kazda baba to dziwka tak samo nie kazdy facet to skurwysyn.Musisz byc beznajdziejnym facetem skoro kazdy w twoich oczach jest taki sam i wszystkie baby sa pokroju twojej zony.jestescie siebie warci

Gość Parawam to madry gosc
i ja sie z nim zgadzam

jak kogoś wkurwiają nowe funkcje na nk niech po prostu wszystko poblokuje nawet śledzia można usunąć a nie robić mega afery :] no chyba, że ktoś faktycznie korzysta z tej strony tylko po to żeby się puszczać :]

Gość banda frustratów z was
suka nie da, no naprawde. jakbym miala takiego palanta za meza, tez szukalabym odskoczni :P