Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasza klaasaa

Nasza klasa to kicz

Polecane posty

Gość mnie tez zaczyna wkurwiać n-k
szkoda tylko,że mam tam kontakty do moich koleżanek co siedzą w stanach :( też skasuję i chuj na co komu sie podniecać moim kontem macie racje

Gość Sandra licelaistka
Ja uważam, że internet i portale typu nasza-klasa.pl są dla ludzi mających rozum! ;] Przecież każdy człowiek jest na tyle świadomy tego co robi, że mąż czy żona nie muszą go szpiegować- oczywiście, jeżeli on sam/sama umie się przypilnować:D A jak wiadomo od dawien dawna ...;] związek opiera się na zaufaniu;D Pozdrawiam gorąco!

Gość Madrala sie znalazla

Gość 6547576865
Sandra, poczekaj, ty tez nie bedziesz umiala sie pilnowac, bo przeciez kazdy facet TYLKO NIE TWOJ jes lepszy, ma cos fajnego!!! A potem bedzie placz, jak zwykle:D Dzieci neo....

Gość a ja wole my space
od NK, przynajmniej mam bloga

Gość nniepperawdaa
Parawan ..to nie prawda o nk tylko twojej zonie ja mam od dawna konto i chlopaka..i jakos nie flirtuje z nikim..zdarza sie ze pisza do mnie jacys napelency itd ale ja to zlewam nie odp..nawet czasem swojemu chlopakowi pokazuje.. on nie ma konta na nk..jak ktos chce zdradzic to zrobi to i bez nk..a okazja i tak sie predzej czy pozniej trafi..bo tu tylko o okazje chodzi. gdyby ktos mial konto na fotce facebooku itd to to samo. mam konto bo mam nie przeszkadza mi ono. wejde na nie zobacze fotki znajomych i tyle..

Gość NK to parawan
Ja nie neguję tego że NK można używać przyzwoicie i uczciwie. I na pewno są tacy ludzie. I ja myślałem, że NK służy WYŁĄCZNIE do przyzwoitych celów. Prawda okazała sie jednak inna. Okazało się że NK to największy w PL portal randkowy. I o tym tutaj cały czas piszę. A czy moja żona jest kurwą czy nie, to - zgodzicie się - wyłącznie moja sprawa.:) Problem polega na tym, że NK popularnośc swoją zawdzięcza zupełnie innym celom, niż te, do których ją założono. Postąpiłem dziś, jak kolega wpisany wyżej w wątku. Mały eksperyment socjologiczny... :P Wysłałem ze swojego profilu10 listów na chybił - trafil do kobiet z mojego miasta w moim wieku... napisałem, że bardzo spodobało mi się Twoje zdjęcie ble ble ble... i DOKŁADNIE JAK MÓWIONO MPOWYZEJ przyszły NATYCHMIAST 2 odpowiedzi! Pierwszego dnia 20% kobiet zadeklarowało natychmiastową gotowość do bzykanka! A przecież jeszcze nie wszystkie z 10 wysłanych maili zostały przeczytane... Drogie panie... TO KIM WY JESTEŚCIE??? CZEMU SIĘ TAK NIE SZANUJECIE??? Zbiorniki na spermę i tyle... :(

Gość Chwila Chwilla
a skad Parawanie jestes taki pewny, ze one sie z toba odrazu bzykac chcialy :P.

Gość Baby to przebiegly
gatunek

Gość nononono
parawan ma racje, moje koleżanki też romansują na całego w tajemnicy na NK a mają narzeczonych i mężów, dla mnie to żałosne, kiedyś też tam miałam konto ale tylko przez miesiąc

Gość nononono
aaa i kolege też mam co w tajemnicy przed narzeczoną obraca na NK chyba ze 3 na raz:D

Gość Gościuwa
Parawan ma racje (jestem kobieta). moje kolezanki 30to letnie i powyzej sa tego przykladem.... ja tez za rada jakiegos tam tematu na kafe zamontowalam na laptopie meza tego zrzutka i... jego najbardziej interesowal kryzys swiatowy i cena zlota niz inne baby ;) na szczscie! Juz zrzutka nie ma a ja moge spokojnie spac :)

Gość Jak sciagnac zrzutka
i tak zainstalowac go na kompie, zeby moj chlopak sie nie kapnal? Ciekawi mnie nad czym on wieczorami tak intensywnie pracuje

Gość NK to parawan
Wpisz sobie w Google "zrzutek download" i tyle... Instalacja jest błyskawiczna, tylko zamaskuj instalację w jakimś innym folderze - ja mam np. w Nero tego zrzutka... :) Wywołujesz konsolę przytrzymując klawisz F12, działa to świetnie, tylko ustaw brak limitu na zrzuty i max jakość. Tyle - proste jak budowa cepa. ;) Program dyskretnie chodzi w tle - nikt się nie skapnie.

Gość Sandra licelaistka
Jejku;] robicie wielkie ale! Myslicie, ze przez szpiegowanie `zniechecicie` faceta/kobiete do nie zdradzenie????? ;D haha Powodzenie xD

Gość Gościuwa
Oczywiscie, ze nie zniechecimy ale czlowiek wie przynajmniej na czym stoi. jezeli bym na zrzutku wykryla, ze on na NK przesiaduje i inne byby sciemnia lub tez sie z kims umawia to juz by nie bym moim facetem...

Gość Gościuwa
To sie nazywa zaufanie kontrolowane ;) inni co bezgranicznie ufali wyszli na tym jak Zablocki na mydle....

heh no też prawda;] ..ale czy inni nie dowartośicowują swoich partnerów czy jak??;D Bo wydaje mi sie, że człowiek robi taka `odskocznie` gdy czegos mu brakuje w zwiazku...;/

Gość jak sciagnac zrzutka
dzieki parawan, fajny z ciebie kumpel ;-). Czekam tylko na wlasciwa chwile jak "dorwac sie" do jego kompa. No coz...tutaj pojawia sie problem, bo on zwykle zabiera go ze soba:P. No ale jak to sie mowi - kreatywnosc to podstawa ;-). Tu nie chodzi o to ze mam do niego brak zaufania. Ale zastanawiam sie czego dorosly facet szuka na facebook´u, my space itp. Parawan mam jeszcze jedno pytanie odnosnie funkcji "zrzutka" - czy znajde tam rowniez np. zapis rozmowy na czacie czy moze tylko wykaz stron internetowych z ktorych on korzysta? Z gory dzieki za odpowiedz

Gość sgsfgfhghfghghghfghf
kurwa ludzie wy w ogole nie rozumiecie o czym ten człowiek (parawan) mówi!!! naprawde uwazacie, że "zanim powstala nk tez były zdrady" i inne tego typu? to wam powiem prawde - gówno prawda, bo tak naprawdę nie nk jest winna ale cały internet. Tak tak moi drodzy kochani użytkownicy jadowitej żmiji zwaną potocznie internetem, siecią czy czymkolwiek tam innym i internet niszczy życia. PRzykładów miałabym setki jeśli nie tysiące - urodziłam się w latach 80tych, szczęsliwie dozyłam lat 18stu BEZ internetu i zapewniam was, że nie było takiego kurestwa jak jest teraz, od kiedy "internet w każdym domu" jest. Nastolatki były zupełnie normalne (jasne że zdarzają sie odchyly od normy, zawsze tak bylo, jest i będzie, ale to byly pojedyncze patologie), pamiętam jak dziś, kiedy w szkole wyszło na jaw, że jakaś tam dziewczyna w wieku lat 15 poszła do gina po tabletki antykoncepcyjne - jaka aferaaa z tego byłaaa, Bóg wie. Myślicie że teraz ktokolwiek by na to w ogole zwrocił uwage? Gowno to kogo obchodzi, dzieciaki sie ruchają od 12 roku zycia, dzieci (tak, dzieci) 11letnie chodzą na dyskoteki w miniowach i obcasach bo zobaczyły na nk czy na pudelku że ktoś się tak ubrał i dajemy, naśladować bo tak super no i w necie to widziała, musi być cool. czy wasi rodzice się zdradzali? rozwodzili się? zakochiwali w młodszych i odchodzili od calej rodziny? jasne, ja wiem, wypadki chodza po ludziach, ale porownujac odsetek zdrad i anormalnych zachowań wsród starszych pokoleń, a tego z tak zwanego XXI wieku - widać wyraźną różnicę w mentalności i MORALNOŚCI ludzi. zastanówcie się nad tym chwilę, czy facet 40letni mający dom, żonę i dzieci bez internetu takłatwo znalazłby sobie o 20 lat młodszą od siebie kochanke? gdzie? no chyba że ma dużo kasy i jest prezesem korporacji, wtedy może poznawać chętne do sponsoringu choćby na ulicy, ale taki zwykły szary 40latek? net net i jeszcze raz net rozpierdala ludziom mózgi. i zeby bylo jasne, ja nie twierdze, ze internet to zło absolutne, internet tak jak i nk stworzony był w bardzo dobrym celu, niestety losy obu tych technologicznych potworków zeszły na złe tory, na to wpływu juz nikt z nas nie ma, chcę wam tylko choć troche uswiadomić, że myślicie bardzo powierzchownie mowiac, że tak samo jak noz jest tylko narzędziem w rekach mordercy, tak net jest narzędziem w rekach kurw i zdrajców. tylko ze nóż został wynaleziony przez naszych dalekich przodków, po to by naprawdę zabijać przy polowaniach, a nie do smarowania chleba, bo kurwa neandertalczycy piec za bardzo nie umieli. myślcie ludzie. i czytajcie miedzy wierszami bo w necie macie podane wszystko na tacy i wytłuszczone, może czasem warto się oderwać i naoliwić zwoje mózgowe, hmm?

a ja dojrzewalem w latach 80` i niestety kolezanko musze ci napisac ze tak: wtedy tez sie zdradzano i nie ma to nic wspolnego z internetem i nk!!!

Gość alienes
sgsfgfhghfghghghfghf ma niestety rację zdrady były i będą ale teraz jest poprostu więcej okazji, a jak wiadomo "okazja czyni złodzieja" z natury nie jesteśmy monogamistami i im wiecej pokus tym gorzej: internet oferuje ich od groma od portali randkowych do stron xxx poza tym kiedyś ludzie nie musieli spełniać nie wiadomo jakich kryteriów, żeby czuć się dowartościowanym, a dzisiaj kultura pokazuje nierealne wzorce, wiec mnóstwo ludzi ma niskie poczucie własnej wartości, a nic lepiej nie dowartościowuje jak zdrada na boku - to szukanie potwierdzenia własnej atrakcyjności

Gość Alienes zgadzam
sie z toba. Owszem internet ma rowniez poztywne strony, ale biorac pod uwage poruszone watki- to niestety wirtualny swiat niesie za soba wiele zagrozen. Przed chwilke zalogowalam sie na kafeterie a tam jakas smarkula prosi o ocene swojego biustu :P oczywiscie zdjecie inclusive. Spojrzcie chociazby na statystyki zdrad - jakies 80 procent odnosi sie do kontaktow przez internet.

Gość zgadzam sie z powyzszymi
Internet niszczy ludzi........... I wcale nie zbliża... Szkoda, bo coraz więcej mają dzieci napierdolone we łbach. I wyrastają nastoletnie mamusie... Albo 25-latki, które miały już aborcję, poronienie, 2 mężów i 16-tu facetów w łóżku - żeby sobie porównać który najlepszy i z którym życie sobie układać chcą...... o czasy, o obyczaje.....

Gość ludzie nie potrafia sie juz
cieszyc soba nie patrzac na innych...... kazdy czegos szuka, kazdy zawsze ma cos do poprawienia komus..... czemu ludzie sie zwyczajnie nie potrafia kochac??????/ kochac drugiej osoby? po co to wszystko wam? brakuje wam wrazen? przygod??// co za pojebany swiat.......

mnie zbliza !!!! mieszkam daleko od Polski i dzieki kompowi moge utrzymywac z przyjaciolmi scisly kontakt ! jezeli mam pistolet w domu to mam z nim chodzic po ulicy i strzelac do ludzi??? dzielimy sie na : -zdradzanych -zdradzajacych -tych co beda zdradzeni proste und simple

Gość nawet tego nie czytasz kmicic
jak nalezy, sama sobie dobierasz odpowiednie fragmenty z moich slow. czytaj uwaznie calosc. Kmicic - ciebie nie zbliza, tylko pozwala kontakt zachowac. vzytaj ze zrozumieniem. po co ci ta retoryka? mowimy tutaj o ludziach, ktorzy nie wiedza, jak rozmawiac przez net. poza tym komputer nie zastapi ci zywego czlowieka, wiec nie mysl, ze sie wiezi tworza od czytania tekstu na monitorze, bo wyjdziesz na niedojrzala naiwna dziewczynke. jeszcze sie przekonasz. to wszystko i przestan sie wsciekac juz:)