Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasza klaasaa

Nasza klasa to kicz

Polecane posty

Gość dzieci neooooo sa wszedzie
po co wam internet. po co wam komorki..... jak nie umiecie z tego korzystac.

Gość NK to parawan
Z radością przyjmuję pojawienie się coraz większej ilości normalnych ludzi w tym wątku, bo już myślałem, że ze swoim pojęciem o moralności i przyzwoitości jestem sam na tym świecie... Oczywiście, że w internecie jako takim nie ma nic złego. Ani NK nie wymyślono też jako megaburdelu. To UŻYTKOWNICY zrobili z NK to czym obecnie jest. Teraz o Zrzutku, bo było takie pytanie... co on konkretnie robi? Otóż w zaprogramowanym czasie (najlepiej dać 1 minutę) zrzuca do pamięci plik jpg (czyli zdjęcie) ekranu komputera. I odpowiadając na Twoje pytanie: TAK! Widzisz dokładnie dzięki temu co piszą na czacie, czy GG, każde słowo, każdy mail wysłany i odebrany. Dobrym uzupełnieniem Zrzutka jest keylogger. Mogę polecić np. Revealer Keylogger (darmowy) - ten program pozwoli CI na odczytanie hasel partnera do jego kont NK, GG, pocztowych itp.... Wyświetla się w oknie nazwa strony internetowej i wszystkie klawisze naciśnięte po kolei... hasła więc mamy, jak na talerzu. :) Wadą keyloggera jest to, że nie pokaże nam poczty przychodzącej. Ale to załatwia Zrzutek... ;)

to kompletne dziadostwo. Najbardziej śmieszni są Ci kolesie co zamieszczają zdjęcia z każdego swojego 'wyczyny' z podpisami - o tutaj właśnie robię fikołka ale było ciężko bo mi się but rozwiązał. A tutaj to robię stójkę na ch bez trzymanki. O a tutaj fotka pozowana. itd. Ludzie to targ próżności. Syf i gówno jakich mało. Durne cipy napalone na kolesi i na odwrót. Bywa że psuje to realcje z tymi których rzeczywiście znamy.

Gość taka ja jedna
dzięki naszej-klasie zdradził mnie mąż po 6 latach małżeństwa! nienawidzę tego gówna!

Gość dsdvdvfb
internet, nasza-klasa, smsy, gadu gadu..... wymieniac mozna bez konca..... ludzie sa dnem coraz wiekszym dzisiaj..... wiernosc? dobre sobie....

Gość vfbhfssvdsv
no wlasnie o to chodzi. ludzie maja za duzo pod nosem i im odpierdala.

Gość komorki sa najlepsze wlasnie
dokladnie, najbardziej to maja najebane takie 20-letnie dziewczyny..... co 5 minut musi byc sms, bo jak nie, to facet je zdradza, nie kocha, ma w dupie...... ludzie sa pojebani.....

Gość dvdfdfgfgdfdf
tylko ze chec ciaglej kontroli wynika z tego, ze na kazdym kroku czyha zdrada i ogolnie pojete zło. ja przyznam ze sama mam zniszczoną psychike przez internet i zwyczajnie nie ufam, nie ufam inigdy nie zaufam i choć bez internetu nie wyobrazam sobie teraz zycia, to szczerze - wolalabym go nigdy nie miec zalozonego. moim zdaniem wraz z dniem podlaczenia dzieciom netu konczy im sie beztroskie dziecinstwo, a zaczyna wirtualne niezdrowe zycie. gg zastepuje rozmowe na zywo, gry zastgepuja zabawy na podworku, bo ygodniej pograc w Quake'a z kolegami niz wyjsc na dwor i pobiegać. tesknie za czasami kiedy net byl jeszcze produktem eksluzywnym, szczesliwie rodzice zafundowali mi go dopiero po ukonczeniu 18 lat...

Gość dokladnie chodzi o zamienniki
popieram osobe wypowiadajaca sie wyzej! CO WIECEJ! przez to, ze ludzie gadaja przez gg NIE POTRAFIA POTEM NORMALNIE ROZMAWIAC! staja sie odludkami, zamykaja sie w 4-ech scianach, maja kompleksy, wychodza glupie nawyki z internetu i brak kultury, wszystko wychodzi. dlatego ja sie ciesze, ze skonczylam szkole srednia, studia i mam w ogole kontakt ludzmi. a w trakcie trwania nauki z netu korzystalam po to, by sobie notatki przeslac, pogadac o egzaminie, o tym, co trzeba przygotowac, troche poplotkowalam, ale 90% czasu to kontakt NA ZYWO! i dziekuje sobie za to, ze sie "wyrobilam" z charakterem na prawdziwych ludziach! dzisiaj mi to procentuje, a na gg zawsze umiem pogadac, tylko ze nie zawsze mam z kim... bo niestety ludzie sie cofaja....

Gość dvvfhf76765
maja za duzo techniki, wiec nie uzywaja mozgow..... zwlaszczas dziewczynki......

Gość bbggtbt
sama prawda. internet robi ludziom wode z mozgu.... o ile maja te mozgi.

Widocznie zasłużyłeś sobie na zdradę!!Utwierdza mnie w takim przekonaniu Twój brak szacunku do zony. Sama nigdy nie zdradziałam i wiem, że tego nie potrafię,ale takim sukinsynom, ktorzy wyzywają swoje zony mówię zdecydowane nie.

Gość no dawac kto jeszcze zdradza
upupupupupupup:D

Gość NK to parawan
Wierz mi - jeszcze 2 mce wcześniej nazywałem ją i traktowałem zupełnie inaczej. Mialem do niej więcej zaufania niż do samego siebie. Ale dziś wiem, że się skurwiła (choćby tylko wirtualnie) więc nazywam sprawy po imieniu - jest dla mnie suką, kurwą, dziwką i szmatą a nie żoną i matką moich dzieci. Nigdy już jej nie zaufam i zawsze będę trzymał krótko na smyczy i kontrolowal 24/24. Ona to zaakceptowała, bo widocznie kocha wydawać moje pieniądze że to dla niej tylko drobna niedogodność... :) Oczywiście były texty o niewolnictwie, naruszaniu prywatności itp. ale ja mam dla niej w takich razach tylko jedną odpowiedź: JAK SIĘ NIE PODOBA TO WON! :) I to załatwia sprawę, bo ona może żyć bez internetu i samotnych wyjść ale bez moich pieniędzy to już nie... :) A czemu ja sam jej nie wywaliłem? Bo do zdrady nie doszło - uratował mnie Zrzutek! Poza tym uczciwych kobiet już nie ma a nawet jeśli występują jeszcze w przyrodzie to w tak śladowych ilościach że nie chce mi się szukać. A trafić na taką samą szmatę drugi raz... to bym chyba nie wytrzymał i ciężej zdzirę uszkodził, a już na pewno internetowego ruchacza - po co więc kusić los? Za takie bydlę odpowiada się jak za człowieka...

Gość no to poszedles po bandzie ter
Przyznam, że ostatni wpis, Parawanie, mnie rozjebał! Piwo dla Ciebie!:D:D:D:D:D Buahahahhaahahaha!

Gość haksdid
tez nie lubie tego gowna ! Dobre jest w tym tylko to , ze wiadac od razu kto z kim zerwal :D

Gość baaaardzo prosze
uratowal go zrzutek......kurwa wymieklam

Gość NK to parawan
Kurwa wymiękła? No i OK! :D

To prawda w nk brak prywatności. Faktycznie można swój profil w pewnym sensie "ukryć", ale nic to nie daje jeśli może do Ciebie pisać wiadomości kto tylko zechce, nawet jeśli ja sobie tego nie życzę. Co z tego,że zablokuję tę osobę, stworzy sobie fikcyjne konto.... i pisze dalej. Miałam taki przypadek, były to przykre wiadomości, nawet pisałam skargę, nic to nie dało. W końcu usunęłam profil.... teraz mam spokój.

Gość A to swieta prawda

Gość Racjaa
tez mnie wkurza NK

Gość CCezane
Nasza klasa to prawdziwy wytwor demokracji

Gość Patogia demokracji

Gość Patologia demokracji

Gość bdfdbgdb
a sledzik pozwala kontrolowac jeszcze bardziej kazde posuniecie kogos innego. zeby nie szukac. powinny byc jeszcze smsy powiadajamiajace o tym, ze ktos cos w profilu zmienil. normalnie kurwa stany usa sie robi u nas! nie od dzisiaj. pelna inwigilacja.

Gość kasiurek
a ja sie z wami nie zgadzam - lubie NK i nie widze potrzeby zeby usuwac moj profil. Zreszta nie loguje sie tam codziennie. Kazdy robi co mu sie podoba - chociaz przyznam, ze posiadanie konta na NK nie jest tylko tredem, ale pewnego rodzaju presja.

Gość ale to już było
tutaj poruszane... właściciele żyją chyba z reklamowania się młodocianych kur.. wiszonów i surokatek, nawet im pracę uprościli wprowadzając konta fikcyjne np: http://nasza-klasa.pl/profile/28508040/gallery/5 zgłaszałam parę razy do usunięcia, i co? dalej cipę pokazuje, w miejscu gdzie nawet dzieci mogą sobie swobodnie wchodzić i oglądać gołe dupy. Co się dzieje z ludźmi? z młodzieżą? tylko krok się liczy? nikt już nie używa mózgu?