Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adc dscf

+++++ ktos za sciana bije dziecko +++++

Polecane posty

Gość od_strony_rodzica
trzeba być ostrożnym, ale nie przesadzać mój syn co prawda nie wrzeszczy puszczaj (bo go nie trzymam), ale jak dostanie napadu szału to tylko czekam, kiedy taka dobra dusza jak któreś z Was wezwie policję najgorsze, że nie da się dziecka uspokoić dopóki się samo nie wywrzeszczy i nie dojdzie ze sobą do ładu zresztą nawet nadobna niania telewizyjna to zaleca no ale cóż, nie da się przy nadtroskliwych sąsiadach dlatego zalecam ostrożność i rozsądek "lepiej sto razy się pomylić" - oczywiście, dopóki 100 razy nie wzywasz do tej samej rodziny :) bo wtedy im rzeczywiście nerwy puszczą, ale wiadomo też, kto będzie celem....;)

Gość 997 997 997
Dobrze, że są tacy ludzie, jak Ty, których inni obchodzą :)

Gość aaaaaaaaaaas
srodek nocy czy nie beda sie dobijac, jak nie beda chcieli otworzyc policja wylamie drzwi i koniec.

Gość jednak koniecznie spytaj
najpierw sasiadów i postaraj sie obejrzec tych ludzi. Moj maly kuzyn , byl okres, ze budzil sie w nocy z krzykiem, a gdy ktos go chcial uspokoic , krzyczal wlkasnie cos w rodzaju puszczaj, nikt go nigdy nie bil ani nie maltretowal psychicznie. Obejrzyj to dziecko takze w dzien, jak wyglada, jak sie zachowuje.

Gość kiaa
moja córka ma 10 msc i jak spi to czasem zaczyna krzyczec ,płakac jakby ja ze skóry obdzierali ale pochwili przestaje ponoc takie małe dzieci tak maja nieraz ..ale sasiedzi moga nie wiedziec:)

Gość aaaaaaaaaaas
tyle ze dzieci bywaja rozne. moj brat cioteczny w wieku 6 lat darl sie jakby go sierkiera rabali, bo mama mu nie pozwolila za kare dobranocki obejrzec

Gość adc dscf
wlasnie tego sie boje, ze osadzę niewinnych ludzi i naślę na nich policję... nikogo tu nie znam, ludzi praktycznie nie widać, wsyztscy pozamykani w swoich mieskzaniach, więc nie będę pukała do drzwi obcych ludzi i pytała...

Gość kiślowa222
gdyby moje dziecko sietak darło bez powodu i ktoś w obawie o jego traktowanie wezwał policję byłabym mimo wszyatko zadowolona, bo wiedziałabym, że mam wrażliwych sąsiadów...

Gość no ale lepiej zapukac do
obcych niz wzywac policje.Moze spotkasz kogos na schodach i spytasz przy okazji.

Gość kiślowa222
jak naślesz policję?? przecież jeśli nic tam sie nei dzieje, to ta rodzina nie będzie miałą żadnych problemów. lepiej dmuchać na zimne niż potem głupio się tłumaczyć przed reporterem uwagi :-O

Gość Do od strony rodzica
Posłuchaj ale gdyby nawet przyszła do ciebie policja to ja wiem wstyd nerwy ale zbadali by sprawę i po kłopocie. Widziałabys że ktoś martwi się o twoje dziecko. A autorka po interwencji chyba ma prawo dowiedzieć się czy jej podejrzenia były podstawne żeby wiedzieć czy następnym razem znów ich wzywać. Ja też miałam problem z krzycząca córka- miała straszne kolki- i sąsiedzi co prawda nie zadzwonili nigdzie tylko sami przyszli sprawdzić co się dzieje. Nie przeklinalam ich. Oni wykazali troskę o dziecko. To normalne

Gość kiaa
no własnie racja moze poprostu dzieciak płacze w nocy bo moze chory albo cos zrywa sie i casem nie mozna dziecka uspokoic .musisz obadac sprawe,heh jak byłam nad morzem w prywatnym hotelu to tez córka mi płakała zeby i woóle nowe miejsce to rano sie tłumaczyłam włascicielom ze przez zeby a oni sie smiali i mówili no ze słyszeli i mówia ze pewnie ma kolke :)

Gość adc dscf
gdybym tylko mogla to poszlabym sprawdzic, ale niestety wydarzenia z przeszłości (miałam zostać porwana, jakimś cudem uciekłam) sprawiły, że tak bardzo się boję że nie będę się narażała..

Gość No więc dzwon kobieto
Są ludzie którym płacą za to żeby się zajęli ta sprawa