Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkklotka nie cioootka

nie chce mieć okresu nigdy więcej!!!!

Polecane posty

Odkąd urodziłam dziecko mój okres jest nie do wytrzymania. Mało tego, że leje się ze mnie jak z kranu przez 7 dni to i jeszcze jest taki ból że jestem gotowa ściany pogryść. Nie jestem w stanie pracować więc co miesiąc dostaje zwolnienie lekarskie na okres! W tamtym miesiącu zemdlałam bo lekarz powiedział że każda kobieta ma okres (ale chyba nie każda az taki) i to smieszne brać zwolnienia. W wyniku czego poszłam do pracy a po 2 godzinach zemdlałam. Przyjmuje tabletki przeciwbólowe ale to mało pomaga. Co ja mam robić? Jak żyć z tym cholerstwem??

Gość bierz tabletki anty
moja siostra co miesiac rzygala jak kot doslownie zolcia i zwijala sie z bolu.lekarz przepisal jej tabletki anty i jest duzo lepiej

idz do ginekologa.........ja miałam podobnie i dostałam na pół roku diane 65 na uregulowanie hormonów i teraz jest super

Gość comicolla
Mialam podobnie i zaczelam przyjmowac tabletki anty. Obecnie moj okres trwa 3 dni zero bolu i jest normalny jesli chodzi o obfitosc. Juz mi nie przeszkadza. Nie to co kiedys..

Nie mogę przyjmować hormonow więc ta opcja odpada. Może ktoś próbował innych sposobów i pomogły?

no każda zdrowa kobieta ma okres róznej jakości i długosci ale ma żeby nie miec okresu to musiałabys usunac macice ale chyba raczej tego nie chcesz moze spróbuj kąpili w olejkach eterycznych np. olejek z melisy , olejek geraniowy, z drzewka rózanego