Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama juz niedlugo=

jak bylo u was -napiszcie

Polecane posty

Gość mama juz niedlugo=

24 ,10 termin mojego porodu... juz sie nie moge doczekac!! ile wy urodzilyscie przed terminem ??:)

Ja jestem dzień przed terminem i wcale nie czuje sie jakos bardzo inaczej, no może od kilku dni więcej enrgii mam :)

Gość wrzesniowa mamuska
Termin miałam na 16.09.09 a urodziłam 11. Dzień przed porodem byłam u gin i kanał rodny był zamknięty, zero oznak porodu ...

Gość pierwsze dziecko 3 dni przed
drugie tydzien po terminie

Gość a ja w dniu kiedy zaczęłam
rodzić usłyszałam rano, że żadnych oznak porodu:D wróciłam z badania i zaczęło się choć jeszcze wtedy nie wiedziałam, że zaczynam rodzić;) a zaczęło się w dniu terminu urodziłam na drugi dzień

dodam ze o 20 bylam na ktg i lekarz mowil ze jeszcze rodzic napewno nie bede no a o 23 dostalam skurczy i o 8:40 dnia nastepnego synek byl juz na swiecie,nie odeszly mi tez wody

Gość saleminka8
ja mam termin na 24.10 ale cy urodzę w tym terminie to nie wiem,bo mam wyznaczone aż 3 terminy porodu :P wg OM 30.10 (miałam cykl 37dniowy i to jeszcze 1 cykly po zabiegu czyszczenia macicy) wg usg do 20tc 7.11 a wg ostatniego usg w ponad 30 tygodniu ciąży 24.10 więc mój termin to 24.10-7.11 :P i jak tu nie oszaleć :) szyjka skrócona od 28 tygodnia ciąży

najbardziej wirygodne usg to miedzy 11-13 tyg dlatego ze dzieci na tym etapie rozwijaja sie tak samo,potem jedne wiekze drugie mniejsze dlatego ten termin u mnie np sprawdzil sie w 100%:-)