Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhgghhjhggg

czemu wszyscy pyrzpieprzają się do ludzi bez pracy?

Polecane posty

Gość hjhgghhjhggg

odpierdolcie sie w koncu!!!!

Gość nowlasniewlasnie
bo to pieprzone nieroby i niudacznicy zyciowi, ktorzy nie potrafia nic zrobic tylko przewaznie jakies zapomogi, alimenty, zebraki by chcieli precz z nierobami, mopsiarzami, alimenciarzami i liczacymi na panstwo

Gość hjhgghhjhggg
no wlasnie, poza tym praca nie ejst celem zycia. czemu te koltuny tego nie rozumieją i clagle sie przypieprzają i gadaja o szukaniu pracy?

Gość to znowu ja............
nowlasniewlasnie modl sie, żeby i ciebie nie dosięgło bezrobocie....

Gość hjhgghhjhggg
no i dobrze ty malpo, jestem moze tym nieudacznikiem. ale co ci do tego? gowno?

Gość nowlasniewlasnie
mnie tez kiedys dosieglo, ale nie stalem pod mopsem nie zerbralem tylko wzialem sie w garsc i juz raczej nigdy mnie nie dosiegnie, trzeba troche checi a nie byc nieudacznikiem

Gość nofbhfiugyufg
ale wy jestescie madrzy ciekawa jestem co bedzie jak kogos z was dotknie ytrara pracy i bedzie własnie na miejscu bezrobotnego tez bedzie nie robem???

Gość hjhgghhjhggg
czlowiek zyje jak w wiezieniu. najpierw ci każą chodzic do szkoly, potem cie zmuszają isc na studia. a po studiach ci każą szukac pracy i spokoju ci nie dają. chory jest ten swiat, ciagle jakeis przymuszanie, jak w wiezieniu. to keidy w koncu czlowiek moze byc wolny? jak zdechnie????

niektórzy wyznają zasadę: dzień bez ubliżenia komuś jest dniem straconym. smutne....:O

Gość nowlasniewlasnie
takich nierobow co nie potrafia pracy znalesc i od Panstwa zebraja powinna codziennie zabierac ciezarowka i rozwozic z miotlami po miesci chociaz troche zebraki by odrobnili

Gość hjhgghhjhggg
czasem mam ochote uciec z domu i juz nie sluchac tego pierdolenia :o

nowlasniewlasnie do Twojej wiadomości; nie wiszę na mopsie.

Gość hjhgghhjhggg
a jak nie masz faceta a masz np. 30 lat to od razu cie wyzywają od starcyh panien i każą szukac chlopa. i tez ciagle tylko gadanie o facetach. jak nie o pracy, to o facetach. nic tylko sie powiesic

Gość nowlasniewlasnie
tylko wez mocny sznurek

nowlasniewlasnie czemu jestes taki arogancki? ktoś Cię skrzywdził w życiu?

Gość bo to jest wszystko takie
ja wprawdzie pracuję,ale nie chcę,zeby praca stała się sensem mojego życia.Bardzo często słyszę,że człowiek bez pracy jest nic nie wart.Ale co to za życie,siedzenie w pracy prawie cały dzień i tylko odliczanie dni do weekendu....Aż mnie cofa jak pomyślę,że tak ma wyglądać prawie całe moje życie

Gość hjhgghhjhggg
mądrze napisane. czemu ludzie sa tak glupi, ze uwazają kogo bez pracy za gorszego?

Gość hjhgghhjhggg
no wlasnie, cale zycie praca, dopiero jak skonczysz 60 to mozesz isc na emeryture. jaki w tym kurwa sens?

Gość nowlasniewlasnie
wiesz tak szczerze to nie arogancja nikt mnie w zyciu nie skrzywdzil, ale po prostu mnie nerw bierze jak slucham ludzi zalacych sie na brak pracy, brak pieniedzy itd. no na jaka cholere na milosc boska siedzi tu godzinami na forum zamiastw tym czasie chociazby ulotki poroznosic i 5 dych zarobic, czemu stoi pol dnia pod mopsem zamiast szukac pracy. Wiesz mi tez nie zawsze bylo lekko tez wiem co to znaczy nie miec pracy itp. ale u mnie to bylo chwilwe nikomu nic nie powiedzialem gryzlem beton ale sie nie zalilem i zasowałęm dzien i noc i pewnie chociazbym komus sie pozalil to i tak nikt by mi niikt nie pomogl, ale ja nie musialem sobie pomoic sam i mialo to swoje wyniki teraz mi nic nie brakuje jest git, ale wiem ze sam do tego doszedlem i po prostyu jak slysze zale to krew mnie zalewa wstepuje w emnie taki nerw ze szok

Gość nowlasniewlasnie
to robcie to co wam przyjemnosc sprawia i nie placzcie

Gość hjhgghhjhggg
ale ja sie nie zale na brak pracy. wkurza mnie jak ludzie sie przypierdalają do tego i uwazają kogos bez pracy za gorszego.

Gość do hjhgghhjhggg
kim ty jesteś człowieku? bo mamy ze soba wiele wspolnego :) mysle identycznie jak ty i zgadzam się w całej rozciągłosci. tez irytuje mnie ta klatka pracy w która kazdy sie pakuje..

Gość nowlasniewlasnie
a wiesz dlacezgo, bo Ci bez pracy przewaznie placza ze im zle, wiesz ja tez mam takich znajomych sasiadow , jeden z malzonkow pracuje a drugi siedziw domu i obiady gotuje i w ogrodku zze szpadlem lata i zawsze jak ich widze to sie zaczyna jak to mi jest dobrze bo sobie wyjezdzam na weekendy, mam dobry samochod a oni stary jakis tam, bo ja mam to i tamto, le do jasnej cholery jak oni sobie o 16 stej cieply obiad jedza a pozniej na teleexpres w papciach ogladaja to zapierdalam (przepraszam) jak osiol i jezdze z jednego miejsca mojej pracy do drugiego i jak oni wieczorny serial ogladaja to ja sie za obiad biore, ajak oi w sobote sie na wyrze baraskuja to ja juz dawno cos robie w firmie, a zeby sie z ona pokochac to musimy to robic o 1 szej w nocy bo wczesniej czasu nie ma i powiedz mi czy nie moge miec uprzedzenia do takich ludzi

Gość hjhgghhjhggg
no dokladnie. klatka taka. dzieki za poparcie. nie ejstem nikim szczegolnym. jestem osoba bez pracy, którą ciagle rodzice wyganiają zeby jej szukala ;)

Gość dejziiii
życzę każdemu palantowi który ubliża bezrobotnym by nigdy nie mógłznależć pracy! a druga sprawa huuuj ci do tego czy ktos ma prace czy nie! nie twój interes patałachu ;)

Gość hjhgghhjhggg
ale ja nie zazdroszcze ludizom, ktorzy mają pracę. co z tego jak i tak neiwazne ile kasy zarabiają i jacy są bogaci, to i tak kazdy skonczy tak samo. wiec czego zazdroscic? bardziej ludziom wolnym, co nic nie robia i nie przywiązują sie do kasy, nie maja jej a są szczesliwi - zazdroszcze

Gość simple kind of men..
a wiesz dlacezgo, bo Ci bez pracy przewaznie placza ze im zle, wiesz ja tez mam takich znajomych sasiadow , jeden z malzonkow pracuje a drugi siedziw domu i obiady gotuje i w ogrodku zze szpadlem lata i zawsze jak ich widze to sie zaczyna jak to mi jest dobrze bo sobie wyjezdzam na weekendy, mam dobry samochod a oni stary jakis tam, bo ja mam to i tamto, le do jasnej cholery jak oni sobie o 16 stej cieply obiad jedza a pozniej na teleexpres w papciach ogladaja to zapie**alam (przepraszam) jak osiol i jezdze z jednego miejsca mojej pracy do drugiego i jak oni wieczorny serial ogladaja to ja sie za obiad biore, ajak oi w sobote sie na wyrze baraskuja to ja juz dawno cos robie w firmie , a zeby sie z ona pokochac to musimy to robic o 1 szej w nocy bo wczesniej czasu nie ma i powiedz mi czy nie moge miec uprzedzenia do takich ludzi" twoje uprzedzenia to chyba z zazdrosci się biorą:o to nie ich wina ze nie musza zapierdalac jak dzikie osły, a ty musisz !

Gość hadesss
heheh a ja nie mam pracy i nie czuje się gorasza od pracujących. Słuchajcie ludzie bez pracy, jeżeli ktoś Was obraża, poniża tylko dla tego że nie macie etatu, to poprostu albo wam zazdrości albo chce się dowartościować jakoś. Tak naprawdę robią to tłumany, głąby i debile! także nie ma sensu sie przejmować patłachami ' z pracą'

Gość spokojnyobserwatorooo
ludzie szukajcie pracy bo bez pracy zycie nie ma sensu, ludzie bez pracy, bez zainteresowan be pasji to prosci ludzie, pracujemy po to aby zyło nam sie lepiej , kazdy normalny dazy do czegos lepszego lepszego bytu a co nam przyniesie ten byt tylko praca dzieki ktorej mozemy isc coraz wyzej miec coraz wiecje, ale skoro sa tacy ktorzy zarobia kilkaset zlotych miesieczni i im jest fajnie nie daza do czegos lepszego to nie zazdroszcze im, po prostu sa nieudacznikami tak jak CXi bez pracy