Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajrin

wszystko się układa idealnie, nagle kontakt zerwany, koniec miłości czy co??

Polecane posty

Gość droczył się z tobą
przeciez by juz dawno ci powiedział bo sama do tego go prowokowałaś. Zresztą powiedział ze chce być z tobą. Napisz mu coś miłego niech poczuje ze ci zalezy jednak:)

Gość kurde babo jedna
ale ty potrafisz wkurzyć:) A niech ci się układa jak najlepiej:)

Gość ajrin
:D to pewnie jego jeszcze nardziej wkurzam niż Was :D:D

Gość a co myślałaś
Ja piernicze dziwię się że cie jeszcze nie utopił w pierwszej lepszej kałuzy:D

Gość ajrin
pewnie ciagle sie nad tym zastanawia, teraz ma dylemat jak ze mną skonczyc :D czy w kałuży, czy zrzucic z dachu :D -bardziej widowiskowo;) ciekawe czy mi ten czubek odpisze , juz napisalam;)

Gość ajrin
a z ciekawości, jesli moge spytac: słucham rad starszej czy mlodszej od siebie kobiety?:)

Gość ja mam 28 lat
:)

Gość też się cieszę
tylko jeszcze niech da znać jak to ich spotkanie wyglądało:)

Gość ajrin
wiecie co, napisalam i mi odpisal, i wcale nie jest dobre zakonczenie, zaraz sie rozrycze, on mnie zlewa i jeszcze sie smieje jaka jestem glupia napisalam dobranoc itp, że tęsknie, i że jestes taki niedobry ale caly czas mam cie w serduszku, ;) a on mi odp. tylko: dobranoc, to jak jestem taki niedobry to mnie ztego serca wyrwij ani ze teskni, ani nic. tak jakby czekal az przestane sie odzywac, i sie ode mnie uwolni!! :(

Gość ale nie odpisałby ci gdyby
mu nie zalęzało. Nie załamuj się odrazu. Odpisz mu coś, to co byś teraz mu chciała powiedzieć. Napisz mu że ci przykro po tym co napisał i wcale cię to nie uspokoiło

Gość jezu co za upierdliwa baba
Próbujesz nim manipulować i jeszczę jęczysz, że on jest w te klocki lepszy niż Ty? Zachowujesz się na dwunastolatka!!! Foch, podejrzenia, oskarżenia, marudzenie, olewanie jego potrzeb. Nikt tego długo nie wytrzyma. Jakby mi ktoś truł dupę na okrągło, podczas gdy ja mam dużo roboty, to bym w ogóle wyłączyła tel. i szlus. Dziwne, że jeszcze tego nie zrobił. FOCH NIE JEST METODĄ NA FUNKCJONOWANIE ZWIĄZKU. To fakin' manipulacja - nie chcesz być manipulowana, nie rób tego jemu! PS. Jestem kobietą, ale chyba w miarę rozumiem mężczyzn...

Gość ajrin
robi ze mnie idiotke, mam pecha do psycholi nie uwazacie? widac ze wrednie sie odnosi do mnie, jakby od niechcenia, tylko po co wcale sie odzywa:( juz za pozno, bo odpisalam ze jak jeszcze troche sie postara to tak zrobie, i ze nic za mna nie teskni to chyba musze zaczac o tym myslec i usmieszki zrobilam tak jak on

Gość ajrin
nie probuje nim manipulowac, chce tylko zeby mi w koncu powiedzial/pokazal ze nadal jestem wazna dla niego :(

Gość to mu powiedz o tym
facet sam się nie domyśli.

Gość ajrin
2 tyg temu juz mu mowilam -bez zmian

Gość do mów mu aż do upojenia

Gość a teraz masz okazję powtórzyć

Gość ajrin
teraz napisalam chyba najlepiej jak umiem: dobrze wiesz ze chce zeby bylo miedzy nami dobrze, to po co mi tak wrednie odp. wiesz ze robisz mi tym wieksza przykrosc niz jakbys zerwal -bo wtedy byloby wszystko jasne

Gość no i bardzo dobrze
zobaczymy jak się zachowa. Odpisał już?

Gość ajrin
nie odpisal, i chyba juz nie odpisze, zaj..scie,na takiego smsa POWINIEN odpowiedziec ;( :( tak mi jest zal samej siebie ze mam nadzieje ze nadal mnie kocha, ale widzisz jak jest. trafilam na psychola, wkręca mi ze jets dobrze, co on moze myslec?? :(

Gość ajrin
brak odpowiedzi jest odpowiedzia.. ze ma mnie w..

Gość to poczekaj
zobaczysz co będzie dalej się działo. Naprawdę mi jest przykro. Chociaz moze juz myślał że poszłaś spać i nie napiszesz więc on tez śpi. Ja trzymam kciuki i życzę ci żeby wszystko ułożyło się dobrze. Jutro się odezwę. Chyba że on się odezwie to napisz

Gość ajrin
ja juz do niego sie pierwsza nic nie odezwe. zobaczymy

Gość ja naprawdę mimo wszystko
uważam że wszystko jest ok. Naprawdę jeżeli chciał to skończyć to miał najlepszą okazję zeby to zrobic w ciągu tych kilku dni. Nie sądzę żeby czekał do momentu az się pogodzicie

Gość ajrin
a myslisz ze sie pogodzimy. bo mi sie wydaje ze on bedzie mnie tak zbywać dopoki nie zrezygnuję. choć to dla mnie nienormalne, no do cholery przeciez moglby powiedziec jak czlowiek ze juz ma dosyc :(

Gość MYŚLĘ WŁAŚNIE
że się pogodzicie. narazie jednak jego zachowanie bardziej wskazuje na to że mu zależy. Teraz poczekaj na jego krok . Albo za jakiś czas jeśli jednak się nie odezwie zadzwoń do niego i poroś o spotkanie bo wydaje mi się że pewne sprawy jednak powinniście sobie wyjasnić a ty zasłuzyłas na to zeby cię potraktował poważnie. Poza tym masz prawo wiedzieć na czym stoisz. Ale ja jednak mam takie przeczucie że będzie ok:)

Gość dobra narazie
zwijam się bo idę spać:) Ty tez idź i nie myśl tyle

Gość maniaaaaaaaa
Ajrin, wg mnie to typowy skurwiel który już wie że cię złapał, szczasz za nim i kropka. On się teraz bawi i będzie manipulował żebyś przepraszała, prosiła, była posłuszna i myślała tylko o nim. Psychol. A! I gówno mu zalezy... po prostu jesteś dla niego tylko seksowna a seks on może mieć wszędzie. Nie rycz, olej go i się nei odzywaj do chama. Nędzny fiut.