Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajrin

wszystko się układa idealnie, nagle kontakt zerwany, koniec miłości czy co??

Polecane posty

Masakra! Czemu ciągle piszesz smsy zamiast zadzwonić do niego i się umówić na spotkanie. Pogadajcie na spokojnie i wyjaśnijcie sobie wszystko. Cały czas piszesz do niego to samo, że jak nie chce to nie, a czy on powiedział Ci, że nie chce? Strasznie motasz zdecyduj się na coś chcesz z nim być czy nie. Jeśli chcesz to przestań wysyłać smsy o takiej treści bo się w końcu doprosisz. Masz 23 lata więc zacznij się zachowywać jak przystało na swój wiej a nie jak narwana, zdesperowana nastolatka.

Gość ajrin
jak mogl myslec ze nie chce zeby w ogole przyjezdal, jak napisalam ze w sobote to juz nie, bo zle sie czuje i leze sobie i ze jutro bedziemy razem. a on na to że jutro to jemu nie pasuje bo on sobie bedzie lezal, jak ja nie chce dzis.

Gość no to nie rozumiesz
napisał przecież że jeśli ty wolisz sobie leżeć niż z nim się zobaczyć to on za to nie przyjedzie w niedzielę. T ty nie chciałaś a nie on. ON CHCAŁ ZROZUM TO WRESZCIE

Gość ale masz
jakieś konkretne podejrzenia i sygnały, że zdradza, czy tak sobie piszesz bez zastanowienia??

Gość I ZOBACZ
koleżanka mulka pisze ci to samo co ja i reszta. i dalej nie rozumiesz?

Gość trututu
i nie pisz już do niego, bo tylko się pogrążasz coraz bardziej a on sobie siedzi i myśli jakie to baby są głupie. Odpocznijcie trochę od siebie i może jakoś wszystko się wyjaśni.

Gość ajrin
o tej zdradzie to dlatego że widzimy sie rzadziej - raz w tygodniu, i że raz niedawno dostal smsa, od dziewczyny jakiej "juz skonczyles?" i odpisal ze pomylka i cos tam, a za jakas godzine dostal smsa, ale mi go nie pokazal tylko skasowal.. dzwonic dzis do neigo??

Gość zadzwoń i w końcu to wyjaśnij
tylko normalnie i bez żadnych aluzji na temat rozstania

Gość ajrin
to jak bez aluzji na temat rozstania to ja kompletnie nie wiem co powiedziec :( ale jestem poj...ana naprawde :(

Gość ludzie zwariowana wariatka
:) A co chcesz mu powiedzieć od tego zacznijmy

Gość ajrin dziewczyno opanuj się
trzeba miec swoją godnośc,nic z tego nie będzie-jak można w kółko dzwonic,smsy itd. czy nie widzisz,że on ma cie dosyc-przecież nie obraziłaś go i on powinien po przemysleniu odezwac się do ciebie,w ogole nie powinnaś sie narzucac,ręcze ci,że jak by mu zależało to by sam szukał kontaktu,czy to tak trudno zrozumiec

Dzwoń tylko spokojnie ustalcie kiedy się spotkacie i wszystko sobie wyjaśnicie. Przestań panikować nie jedna dziewczyna była w podobnej sytuacji.

Gość zgadzam się zmulką
powinnaś na spokojnie zadzwonić i wszystko wyjasnić

Gość do ajrin dziewczyno opanuj się
moze facet tez ma swoja godność. Jak ona mu ciągle psuła głowę gadaniem o rozstaniu to chyba normalne ze nie szuka z nią kontaktu bo pewnie myśli że ona i tak nie chce. Przeciez dawał sygnały że mu zalezy na niej

Gość idiotki-co za głupie rady
po co ma dzwonic,co on z innej planety nie rozumie o co jej chodzi,a ten brak zasięgu to uważacie,że przypadek-nie róbcie z dziewczyny idiotki

Gość ajrin
no wlasnie , zadzwonie i co mu niby powiem, to jest zalosne zebym ja szukala kontaktu a on sie nie odzywal, skoro tak niby kochal :(

Gość ajrin
moze spytam po prostu na spokojnie czemu sie do mnie nie odzywa?

a zapytałaś go tak w ogóle dlaczego tak rzadko przyjeżdża do Ciebie, czy nie może częściej? Dlaczego Ty do niego nie pojedziesz? Mnie i mojego faceta dzieliło od siebie 120km. widywaliśmy się co tydzień czasami były dwutygodniowe przerwy ale przetrwaliśmy rozłąkę. Teraz jesteśmy małżeństwem, wszystko zależy od nas samych.

Gość ajrin
a jak opisalam tą sytuacje z smsem do niego od innej dziewczyny, co o tym myslice?

Gość ja nie wiem nad czym ty się
jeszcze zastanawiasz

Gość ajrin
nie spytalam, tutaj opisalam caly nasz kontakt od tej soboty

Gość powiedział ci że pomyłka
przecież gdyby leciał na dwa fronty to cały czas by ten telefon szalał i napewno by się z tym ukrywał- telefon byłby cały czas przy tyłku

Gość zadzwońże w końcu do niego
po co to tak przeciągasz. Przecież masa dziewczyn była w takiej sytuacji i nie robiły z tego problemu.Ja też kiedyś zresztą prosiłam mojego o taką rozmowę i dziś jesteśmy małżeństwem:)właśnie dziś nasza 9 rocznica:)

Gość rozmowa
SZCZERA ROZMOWA - tylko tyle ci mogę doradzić. i jeśli nadal będziesz miała wątpliwości typu: czy o mnie zdradza? czy nadal mnie kocha? - to powiem ci jedno: ten związek nie przetrwa. ty się zamęczysz, przy okazji zamęczysz i jego. wiem coś o tym. mam podobny charakter.... niestety :(

Gość mi też tak się wydaje
że powinnas się z nim umówić w jakims spokojnym miejscu, albo u ciebie i pogadac o tym co was boli i już.

Gość ajrin
zadzwonilam i mam metlik w glowie sprobuje za chwilke opisac tą rozmowę

Gość ajrin
dzwonie, a on mowi że wlasnie mial mi odpisac, pytam co, a on na to że mial napisac ze nie wie o co mi chodzi, ogolnie taki rozbawiony i wesoly jak zawsze byl. pytam czemu sie nie odzywa, a oon ze sie odzywa, i że sie wkur..il wtedy w sobote, a tak ogolnie to niby stale pracuje , bo ma prace do 16, a potem niby ojcu pomaga w gospodarstwie, (dla mnie to bajka, bo ile mozna pracowac, niby chwili nie ma) ja mowie że jak nie ma czasu to moze mam nie dzwonic, a on na to sie zasmial i mowi ze przeciez rozmawiamy że chociaz tyle moze zrobic i śmiech, (on zawsze zartuje) i pytam sie zeby sie jasno okreslil , to powiedzial ze chce byc ze mna i jestesmy, ale terazma taki okres ze nie ma czasu, pytam kiedy bedzie mial czas dla mnie juz normalnie, a on mowi ze za miesiac, i ogolnie cos sie zaczął motac, mowi ze musi konczyc bo idzie cos zjesc, i potem znowu gdzies tam jedzie, to powiedzialam ze do tamtej karoliny (co przyslala smsa) to tak sie zacżął smiac bardzo, i mowi że wymyslam problemy , i zebym zadzwonila za pol godziny, i mowi że mi juz wyjasnil sytuacje, ale ja nie czuje sie przekonana co do tego ze on naprawde chce.... powiedzialam zeby on zadzwonil, a on ze nie ma minut juz.