Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanet20ka

Potrzebuje rady, tabletki anty mercilon! pILNE

Polecane posty

Gość zanet20ka

Gdy miałam 16 lat poszlam do ginekologa poniewaz mialam strasznie rozregulowane miesiaczki i ona (przeklinam ten dzien) przepisala mi tabletki antykoncepcyjne (mercilon). Bylam mloda glupia to bralam bo przeciez pani doktor zalecila. Bralam je 9 miesiecy i w koncu odstawialm. mialam po 5 miesiacach brania tabletek faceta ale W tym czasie zero seksu poniewaz 16 lat to nie czas na seks. Nie zaobserwowalam wtedy po nich jakisch skutkow ubocznych, mialam ochote na niewinne zabawy z tamtym facetem i wogole super ale Teraz mam 20 lat, i wrocilam do merciolnu ze wzgledu na to ze wtedy nic mi po nich nie bylo, No i wydaje mi sie ze libido mam zerowe. pol rolu temu bralam novynette i do konca nie bylam pewna czy sa dobre dla mnie, caly czas mialam grzybice i zapalenia. CZY TO MOZLIWE ZEBY MOJ ORGANIZM INACZEJ ZAREAGOWAL PO 4 LATACH NA TE TABLETKI?

Gość brunetka83
Raczej nie... ja bralam dlugie lata i zawsze bylo tak samo...

Gość to nie tabletki tylko facet
jakaś fujara i nie działa na ciebie :)

Gość to nie tabletki tylko facet
dlaczego uważasz, że błędem było branie tabletek anty?

Gość zanet20ka
No i pryszcze mi wychodza a nigdy z tym nie mialam problemu. Wtedy, majac 16 lat nie powinnam brac, okres napewno wyregulowalby sie sam. na poczatku naszego zwiazku bylo super, kochalabym sie z nim caly czas ale wtedy kochalismy sie z prezerwatywa, teraz po dwoch latach nie wiem czy brak zainteresowania seksem spowodowany jest minieciem tej pierwszej fazy zakochania czy tabletkami... Kochalam sie 3 miesiace z prezerwatywa pozniej bralam novynette i jakos tam mi sie nie chcialo