Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela2

Mam 22 lata, 2 dzieci i pragnę 3!!!

Polecane posty

Gość ewela2

Życie mam poukładane, czy to normalne że czuję instynkt macierzyńśki? Zawsze chciałam mieć dużą rodzinę 2 + 3

Gość kozetka
jesli warunki materialne nie stoją Ci na przeszkodzie to życzę szczęscia :) nie oglądaj sie na innych, sama wiesz czego pragniesz w życiu.

Gość ewela2
no dobra rocznikowo 23 lata :) pewnie zaraz padnie mnóstwo komentarzy typu "puszczalska", mam męża, dom, i marzę o tym by nasz model rodziny był właśnie 2 +3 :)

Gość ewela2
MaMani ależ oczywiście że można dodam że maluchy są w wieku 4 i 1,5 roku, podobno marzenia się spełniają i nie zdziwię się jak zaraz zasypie mnie tu lawina krytyki...

Gość kozetka
krytykowac można bezmyślność. Ty postępujesz z rozwagą, mierysz siły na zamiary jak to mówia. Powodzenia :) A jak mąz zapatruje sie na 3 dziecko?

Gość bubububibababa
kozetka a skąd wiesz kim w ogóle jest autorka może to zwykłe prowo ? skąd wiesz jak jej się żyje, że tak oceniasz od razu po 1 poście?? dystatsu do ludzi to tylko internet :O

Gość bubububibababa
dystansu*

Gość ewela2
Mąż? Zawsze marzył o 3 :) Może was to zdziwi ale moje ciało po 2 wygląda lepiej niż po 1szym... Na 3 się skończy, przecież mamy XXI wiek i mnóstwo metod antykoncepcji :D Dodam że moja 1 ciąża to nie była wpadka, 2 też nie :)

Ewela to życze powodzenia :) sama mam dwie siostry i mysle ze model 2+3 to fajna sprawa... ale osobiscie bym sie nie zdacydowala na 3 maluchów praktycznie na raz... wiem, ze się mówi "odchowa sie i ma sie spokój od pieluch itd..." a ja wiem ze w moim zyciu przyjdzie jeszcze czas kiedy zatesknie za pieluchami... i to 3 sobie zostawiam wląsnie na ten moment :) Powodzenia!

Gość kozetka
Nie wiem jakim jest czlowiekiem Autorka, napisalam tylko ze postepuje z rozwaga i mierzy siły na zamiary co oznacza, ze decydując sie na 3 dziecko ma ku temu warunki materialne. U Ciebie chyba czytanie ze zrozumieniem kuleje ;)

Gość ewela2
To nie jest żadna prowokacja, mamy dom, 2 dzieci, marzymy o 3, tak trudno zrozumieć że ktoś ma takie marzenia? 1 marzy o Mercedesie klasy A a inny o szczęśliwej dużej rodzinie...

Gość frgthyju
Ja mam 25 lat, dwójkę dzieci w wieku 3 lata, 14 miesięcy i pragnę trzeciego ale dopiero za kilka lat ;)

Gość misiowa mała dziewczyna
robisz prowokację?? to ci się nie uda, piszesz jakbyś była zbyt pewna wszystkiego ale może ci się noga podwinąć ;) nie dla wszystkich tępa pało zachowanie aktorki jest rozważne tym bardziej w dzisiejszych czasach :] więc ile ludzi tyle opinii

Gość misiowa mała dziewczyna
autorko to nie do ciebie tylko do tej kozetkowej denerwują mnie osoby co oceniają coś jak nawet tego nie ma w temacie :O

Gość Malaga**
kozetkowa z tą rozwagą to nie wybiegaj za daleko bo nie dla wszystkich mus ono oznaczać to samo :O

Gość ewela2
domyśliłam się, ze to nie do mnie :) nie ma co zwracać uwagi na złośliwości, szkoda nerwów, tylko niepotrzebnie się pyskówka robi :( A teraz nie mam jak "produkować" bo mąż w pracy :(

Gość ewela2
obciagam z polykiem na dworcu centralnym, te dzieci to planowane dzieci pana waldka i alozjego z poczekalni nr 6 :)

Gość ewela2
Buahahaha... tylko matoł ze znikomym ilorazem inteligencji może zrobić taki podszyw, co w tym złego że chcę miec 3 bobaska? Jestem mężatką od 5 lat :) i nie hajtałam się dlatego, że wpadłam tylko z miłości :D

Jeśli czujesz się spełniona w roli matki i żony w tym wieku, to nic złego ;) Gratuluję i życzę powodzenia w realizacji planu🖐️

Gość kozetka
halo? czy mnie oczy mylą czy ktos mnie posądza tu o złośliwość? Czy Wy nie umiecie czytac ze zrozumieniem? Życzyłam Autorce szczescia i tyle, ale zeście sie tej rozwagi uczepili, jakbym co najmniej ją obraziła a to przeciez komplement był :o rety co za ludzie ...

Gość ewela2
Właśnie czuję się spełniona w roli żony, w roli matki będę się czuła na 100 jak mi się uda z tym 3 :)

Gość ewela2
juz sobie wlozyclam fasolke do cipy i mam nadzieje ze jutro zafasolkuje :)

Też mam 23 lata, dwójeczkę i marzy mi sie trzecie,ale przez jakieś 2 lata napewno sie nie zdecyduje.

Gość ewela2
nie no, nie mogę pełno złośliwości, i pewnie podszywie masz z 15 lat i mózg wielkości orzeszka, a ty kozetka widzę że źle mi nie życzysz :) dziękuję, mam zamiar spełnić nasze marzenie o jeszcze 1 dzieciątku :D

Gość ewela2
Michelle a w jakim wieku sa twoje urwiski? Tez myslalam ze jak bede miec 3 to za kilka lat a tu prosze pewnego dnia stwierdzilam, teraz pora :)

Gość ewela2
Hailie -> Pisałam wcześniej, że mąż niestety jest na noc w pracy, więc nie mam jak, a warunki sprzyjające bo dzieciaki śpią :)

Gość kozetka
no i sie dogadałyśmy ;) trójka dzieci jest fajna, sama wychowalam sie z dwoma bracmi i zawsze dużo sie dzialo ;) Pozdrawiam :)

3,5 roku i 5 miesięcy. Już bym chciała trzecie dziecko,ale ciężko mi w domu.Musze szkołe skończyć,troche popracowac i pobyć między ludźmi.