Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Talkie

cialy bol piersi i brzucha...wariuje...pomocy

Polecane posty

ale napisz coś więcej, bo za dużo ci nie możemy pomóć nic nie wiedząc, niektóre kobitki mają tak przy miesiączce

Gość Talkie
Czesc wszystkim.Mam taki maly problem..musze sie ''wygadac'' bo zwariuje...a wiec tak..od dwoch miesiecy bola mnie piersi..oklolice sutek z zwlaszcza pach.Brzuch mnie pobolewa ale nie caly czas.Miedzy czasie mialam okres ktory trwal 6 dni ale byl bardzo skapy.Prawie nic go nie bylo.Bylam u lekarza ktory podejrzewa ciaze ale test negatywny.Chce mnie skierowac na usg..to chyba najlepsze rozwiazanie;) Dzieczyny mialyscie kiedys cos takiego?Dodam, ze staramy sie o dzidziusia :D mam nadzieje ze sie uda! Pozdrawiam :)

A może to jakieś zapalenie? Test mógł wyjść negatywny nawet jeśli jesteś w ciąży! A może po prostu zrób testy z krwi i będziesz wiedziała czy jesteś w ciąży czy nie?

Gość Talkie
Zapalenia nie mam bo robil mi badania.Wszystko dobrze..test robil mi krotko po okresie..nie wiem juz sama co o tym myslec/

Gość Talkie
Zadna z Was nie miala tak nigdy?

Kto ci robił test? Lekarz? Do zagnieżdzenia może dojść w 12 dni po owulacji więc najlepiej by było gdybyś test zrobiła w 1 dniu kolejnej spodziewanej miesiączki, rozumiem że możesz nie wytrzymać i najlepiej byłoby gdybyś zrobiła test na HCG- hormon ciążowy z krwi, albo pójdź do innego lekarza, wcale nie musi potwierdzić tego co mówił tamten...

Gość Talkie
Bole mam od ok. 2 miesiecy.test robil mi lekarz po ostatniej miesiaczce..jakies 1,5 tygodnia temu..dlatego chce mnie skierowac na usg.

Ale ile czasu minelo od ostatniej miesiaczki? To nie czekaj tylko decyduj sie na to usg, my rozpoczelismy starania o 3 urwiska :) tobie też się uda :)

Gość Talkie
Ostatnia @ skonczyla sie 13 wrzesnia.Tyle ze taka marna byla.Test robiony oklo 15 wrzesnie i negatywny.Pewnie znow falszywy alarm ale w takim razie skad ten bol przez taki dlugi czas? Moj lekarz tez tego nie rozumie ..stad te usg

Gość Talkie
Nikt juz sie nie wypowie?

Gość dolitle
ja ostatnia miesiączkę miałam 21 sierpnia.we wrzesniu juz sie nie pojawiła.w dniu kiedy miala sie pojawic i troszke wczesniej bolał mnie brzuch i piersi.dolegliwoscie te mam do dzis...i..bede miala dzidziusia:-)