Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

czy wszyscy faceci boja sie bardziej doswiadczonych partnerek????????????

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie
ja chyba sobie nie zasluzylam.....leeeeeeee

Gość zastanawiajaca sie
alez ty jestes podstpny no dobra to niech tak zostanie,trudno,pierwszy a moze to jakis podtekst??????????

Gość zastanawiajaca sie
ok.poprostu taki juz skryty z ciebie chlopak hehe rozumiem

Gość zastanawiajaca sie
no z tym pierwszy dobra tak mi sie jakos poskladalo spoko,przeciez nie musisz mi sie spowiadac a ja tobie,takze luz jak najbardziej heeeeeeeeee

Gość zastanawiajaca sie
aka troche podstepna z ciebie bestia no i troche intrygujaca,to ci trzeba przyznac

Gość zastanawiajaca sie
uwielbiam smak spermy

Gość zastanawiajaca sie
ze niby ja uciekam???????/nie nie,ja bojowa dziewczyna jestem,no i kropka,hehe znowu komus sie nudzi,podszywy cholerne

Gość zastanawiajaca sie
co mialam na mysli? oj w mojej glowie duzo roznych mam mysli

Gość zastanawiajaca sie
nie ale facetow paru ode mnie dostalo...... nie no zartuje,do takiego poziomu sie nie znizam,slowne riposty ale widze,ze szkoda sie wysilac to odpuszczam a czemu pytasz????

Gość zastanawiajaca sie
ze niby co??????????ja sie chwale??????wydaje ci sie tak,razem tu przyjechalismu i zostalismy

Gość zastanawiajaca sie
pewnie myslisz,ze jestem troche pokrecona

Gość zastanawiajaca sie
pocieszam sie,ze naogol mowia ,ze jestem mila i usmiechnieta dziewczyna

Gość zastanawiajaca sie
z tym drugim tematem ciekawosc ale tez mialam takie rozterki w przeszlosci i tak jakos napisalam ten topic no i nie bylo zadnego interesujacego to go zalozylam

Gość zastanawiajaca sie
tak naprawde to na ten temat mozna duzo pisac,bo kazdy z nas ma takie rozterki

Gość zastanawiajaca sie
hmmmmmmmmmm mysle tak,bo wczesniej zalozylam taki topic teraz taki i ogolnie po podsumowaniu moich wypowiedzi mozna pomyslec,ze jestem taka troche wariatka jak ja to mowie,moze i po czesci tak jest......... mila usmiechnieta sie zgadza,generalnie dobrze mi ze soba,niepotrzebnie tylko czasami za duzo mysle,rozwazam i nie wychodzi mi to czesto na dobre aletaka juz jestem,serce mam dobre,tylko czasami niektorzy to wykorzystuja no ale coz,

Gość zastanawiajaca sie
no ty lepiej to opisales,bo zeczywiscie to jest walka ,ktora kosztuje duzo nerwow,czasami lez no itd

nic nienormalnego w Tobie nie widze.. chociaz nie znam Cie. przypomnial mi sie film "Wojna panstwa Rose" bodajze taki tytul. tam byli, az za bardzo poukladani. :) warto wylewac lzy, gdy moze byc bez wylewania lez?

Gość zastanawiajaca sie
wiesz rozmawiamy tylko przez neta,co innego jak juz znasz troche ta osobe tak normalnie.mi akurat jest czasami lzej jak sobie poplacze, rzeczywiscie niezli byli,pamietam to a tobie zdarza sie czasami poplakac?,bo wkoncu tez jestes czlowiekiem ja czasami jestem tak bezsilna,ze zdarza mi sie,ze az sie poplacze,poprostu czasami jest mi strasznie ciezko jak to w zyciu

jeden slogan bardzo znany - CHLOPAKI NIE PLACZA. drugi mniej znany i nie slogan - Jesteś mężczyzną, nie możesz płakać więc mówisz w lustro, kurwa mać! tez bywa, ze jestem bezsilny. niepamietam kiedy ostatnio plakalem. srednia? gdy zawiodlem moja mame. powiedziec w lustro kurwa mac, zdarza mi sie.

Gość zastanawiajaca sie
i znowu pozno sie zrobilo a ja ledwo juz patrze jesli bedziesz mial ochote jeszcze ze mna pogadac i czas to wejdz na ten topic w niedziele bo bede mogla dopiero w niedziele wieczorem pogadac na spokojnie poki co spij slodko dobranoc no i do nastepnego

Gość zastanawiajaca sie
czulam,ze tak odpiszesz, kazdy ma inny sposob ale z tego co wiem najwieksi twardziele placza czasami,bo to jest naturalny odruch no i nie ma sie czego wstydzic przynajmniej czasami sie oczka oczyszcza,hehe dobra koncze do nastepnego