Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka008855

czy sa jeszcze TACY mezczyzni na tym swiecie?

Polecane posty

Gość malenka008855

czy warto wierzyc w wartosciowych mezczyzn? ktorzy nie zdradzaja, nie oklamuja i dla ktorych bedziemy zawsze numerem 1? .. zastanawiam sie, coraz wiecej mezyczyzn mysli ze moga miec kazda i zawsze szukaja takiej u ktorej dostana wiecej/lepiej ;) ostatnio tez sie zastanawialam czy lepiej dac pelen luz facetowi i mu ufac czy jednak miec pod kontrola mezczyzne? ja od lutego sama jestem - bo wtedy zakonczyl sie moj zwiazek. Mam inne oczekiwania teraz. ale wymagania tez..

Gość zwykły faccet
som ale zejenci ;)

Myślę, że są, ale zawsze trzeba jakąś kontrolę mieć co by złego nie kusić.Człowiek nawet sam siebie nie jest pewien, a co dopiero drugiemu człowiekowi.Nie wierzę w takie wyznania, że ktoś komuś bezgranicznie ufa.Zawsze jest jakaś nutka niepewności

Gość malenka008855
w zeszlym zwiazku nieco kontrolowalam ale slusznie bo wtedy sie okazalo ze dran mnie zdradza z ex.. 3 lata mu oddalam i .. niestety. nie ma facetow takich juz.. nie raz widze na imprezie jak zdejmuja obraczki i chowaja w kieszen.. a potem podbijaja do malolatek.. i jak tu puscic faceta z kolegami na impreze.

Gość sa ale maja tez inne wady
moj brat - o wielkim sercu nienagannej kulturze inteligentny przystojny i zaradny zyciowo - za to nerwowy i b. skryty jego narzeczona miala fartalna jak wygrana w totka

Gość malenka008855
juz bym wolala wiernego i nerwowego niz zdradziecka szuje.

Gość malenka008855
czy ktos napisal ze szuka na imprezie? czytaj ze zrozumieniem.

Gość malenka008855
a to druga prawda - > wiekszosc mezyczn ktorzy sa warci uwagi sa juz zajeci. :)

Na szczescie jeszcze nie wszyscy wymarli :D A tak powaznie,jasne,ze są,nie wolno wszystkich wrzucac do 1 wora tylko dlatego,ze akurat spotkalas tego niewlasciwego,niewlasciwych.Kazdy jest inny,nie mozesz tak podchodzic...🖐️

Gość trzeba mieć to w sobie
żeby nie zdradzać itp ja kocham swoją żonę i nie wyobrażam by zrobić coś takiego.nie dlatego że sie boje ale że jest mi to niepotrzebne:):)

nie mowie tylko o mojej sytuacji ;) tylko ogolnie. jak widze mezczyzn co wyprawiaja a maja dziewczyne.. nie rozumiem tego. nigdy nie zrozumiem... :)) offermaaaaaa - owszem sa tacy faceci. dlaczego kazdy poza miejscem mojego zamieszkania? bo nie moge znalezc tutaj nikogo ;)) ? hee... tez chcialabym ufac bezgranicznie, miec dzieci, gotowac i sprztac:) ... i wiedziec, ze lepiej byc nie moze.

Gość do malenka008855
znajdziesz zobaczysz:)tylko nie szukaj na siłe.ja długo czekałem na taką konkretną miłość,z prawdziwego zdarzenia.doczekałem sie:):)Tobie także tego życze;)

Gość CiemnoOkiBrunetZklasą
Ja jestem ideałem..

Gość powiew humoru
zdrady alkoholizm i przemoc.. Jak wierny to bije. Jak nie bije to zdradza. Jak nie to pije:D:P Naprawdę ciężko o ideał:):D