Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milcząca z wilkami.

Chciałabym poczuć w sobie... mężczyznę.

Polecane posty

Gość milcząca z wilkami.

Mam taką ochote się z kimś kochać, że nie mogę zasnąć, zwijam się na łóżku w kłębek, dotykam się, wtulam w koc, ściskam kołdrę... Od niemal 2 miesięcy nie uprawiałam seksu, no po prostu skręca mnie w środku z pragnienia, potrzeby bliskości, czułości, dotyku, lizania, głaskania, drapania, gryzienia, nabijania się na niego i poruszania razem z nim, płynnie i coraz głębiej... Wariuję. Potrzebuję mężczyzny, bo wariuję...

Gość milcząca z wilkami.
tylko, czy aż, pojęcia względne... 2 miesiące bez seksu, bliskości, męskiego zapachu, bez orgazmu nawet, ale pieprzyć orgazm, kiedy dwa miesiące bez wtulenia się w silne, męskie ramiona...

Gość Juliciaaa
masz duzy temperament, dla mnie seks nie jest az tak wazny

Dopóki nie idzie w lata tylko w miesiące, to spoko. :) :classic_cool: Nie rozumiem. Dla kobiet to chyba łatwe? Facet musi sie czesto obejsc smakiem, ale kobiety raczej moga przebierac wśród ofert?

to zależy na co opiewają oferty :D ale chyba są rozmaite - od krótkoterminowych, po wieloletnie obligacje.. :classic_cool: tylko ze te drugie chyba słabo dochodowe :D no i nigdy nie wiadomo kto jest byle kim, póki nie sprawdzisz ;)

Gość ja tez mialam przerwe
i to polroczna,myslalam,ze oszaleje,ale tak jak kancik nie potrafie bez uczucia,teraz nadrabiam sobie niemal codziennie:D:D sie ma temperament...niestety:P

Gość Do Kanta Dupy
paszczety mialy zawsze wziecie na kafe;-)

Gość milcząca z wilkami.
Oczywiście, że propozycję są, że kobiecie łatwiej, bo mężczyzna chętniej, tylko że ja chcę kochać się z mężczyzną, nie rżnąć. Chcę czuć się przy nim bezpiecznie, chcę żeby jego zapach kojarzył mi się z czułaścią i wspaniałym, satysfakcjonującym seksem. Nie trzema minutami ruchania...

cholera ja nie lubie sztucznych zabawek:( nic mi nie zastapi zywego :P dlatemu poscilam 6mcy,ale Bog mi wynagrodzil :D:D Tobie tez Kanciku wynagrodzi;)😘

milczaca... dasz rade,az spotkasz odpowiedniego,moze juz niebawem;) zycze Ci tego,wiem jak to jest🌼

A.Kmicic>> a Ty dlaczemu poscisz? Zonka nie chce?

Gość Do Kanta Dupy
ach to poczucie wlasnej wartosci;-) kobieta, ktora jest atrakcyjna nie musi chwalic sie tzw. iloscia "ofert" na kafe. Dla nie powodzenie jest chlebem powszednim...to tak jak ze zdjeciami na naszej klasie;-). Kto fotografuje sie przed nowa korzeta? a no ten, ktory wczesniej jezdzil autobusem;-)

No! A Kmicicowi już wynagradza 5-ty rok :D Ale że co, nie ma chętnych? Czy jakieś opory? Czy sami nieodpowiedni, Czy wybredne jesteście? Czy o co chodzi. Przeciez chciec to móc /szczególnie u kobiet w tym wypadku ;)/ Tak twierdzą..

Gość post jest bardzo niedobry
dla singla:O nie wiem co gorsze dziewczyny,ja tez jak wy mam temperament, mam faceta,ktory od 3lat nie mial kobiety...Nie musze wam tlumaczyc co sie teraz ze mna dzieje:D :o Nie wyrabiam;/

Gość ja_tez_nie_spie
a faceci szukają takich kobiet... ech, życie !

Gość milcząca z wilkami.
Nie takie to proste, kiedy nie chce się nikogo skrzywdzić, ani dać się skrzywdzić, a zwykle przynajmniej jedno ucierpi. Poza tym dobrze mi samej w życiu codziennym, tylko... nocą, w łóżku i z samego rana, kiedy czasem tuż po przebudzeniu łapię się za swoją rękę trzymaną między udami, zapominając, że jest moja, że teraz z nikim tak nie śpię...

A.Kmicic :( chlopaku jak wytrzymujesz?? Probowales jakos to zmienic?Warto sie tak meczyc? Przeciez to wegetacja,wspolczuje😘

"dobrze mi samej w życiu codziennym, tylko... nocą, w łóżku i z samego rana" aaa, o to chodzi... znany temat :) no cóz, tak się nie da. tzn, da się, ale.. kwestia dogadania i odpowiednich osób. Zwykle w podobnej sytuacji, bo te wiedza o co chodzi, i nie trzeba im klarować..

Gość milcząca z wilkami.
Kmicic, ale czułość jakaś chociaż została, czy oziębłość całowita?

Gość milcząca z wilkami.
Cholera, dziś moje pragnienie miłości fizycznej osiągnęło jakieś apogeum, nie jestem w stanie sobie z tym poradzić, a nie widzę opcji wyjścia z tej sytuacji, bo ani się zeszmacić nie potrafię, choć moje ciało aż wyje o wbicie się w nie zdecydowanym ruchem jakiegoś mężczyzny, ani bawić w dom nie mam siły i warunków. W kropce jestem jak stąd do stumilowego lasu.

ja tez mialam przerwe.....sporadyczny sex sie trafia....czemu sie mecze??? bo zal mi moich dzieci,a radzic jakos sobie radze....:P