Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Nienawidze kobiet

Polecane posty

traktuje was jak powietrze, odrzucam wszelkie zaloty smiejac sie szyderczo. jestescie dla mnie niczym smiec na ulicy po ktorym przechodze. gdy tylko nadarzy sie okazja odezwe sie po chamsku , nie przepuszce w drzwiach na chama sie wpychajac itp kiedy nie jestem dla was chamski dzien uwazam za stracony. kiedy natomiast was zdenerwuje dzien uwazam za udany.pozdrawiam was bo jutra wstaje kolejny dzien.mam nadzieje ze tak samo udany jak poprzednie hehe

Gość biedne dziecko
skoro jedyne czego ci do szczęscia potrzeba to karmienie nienawiści, to przyjmij wyrazy współczucia :P

zadne biedne dziecko. potrzebuje tego jak tlenu i gdyby nie to moje zycie nie mialoby sensu. robienie wam na zlosc jest moim powołaniem :D

dodam przy tym ze jest dobrym człowiekiem :D poza tym jednym małym wyjatkiem hehe

Gość a nienawidz
sobie pod warunkiem że nie mordujesz i bijesz nikogo :P

Gość a nienawidz
nie bijesz*

Gość a nienawidz
nie wiem czy krzywdą psychiczną jest to, że ktoś mi się wepchnie w drzwaich no ale oki :P

Gość a propo
zalosne stworzenie

chodzi mi o ukazanie mojej wyzszosci nad wami. to ja tu jestem krolem!

Gość babochłopy
cie przerażaja???? biedne dziecko...rzeczywiście... kobiety musiały ci w zyciu wiele krzywdy zadać..dlatego ich tak nie nawidzisz... pewnie wygladasz jak "idź stad i nie wracaj". ha ha. mam około 150 wzrostu, małego ptaka, i duzo pryszczy na twrazy i nie tylko... jeju naprawde biedny jestes.... współczuje... może kiedys trafisz na maszkare i będizecie się razem uzupełnaić... hi hi.. ale mi wesoło....

Gość nie no zaraz padne
królem jestes????? czego? podziemnego związku stworzeń odrzuconych przez społeczeństwo???? tak! wybrali cię przywódcą bo najbrzydszy jestes..... wyzszość nad nami moga miectylko ludzie inteligentni którrzy tej wyzszosci nie okazuja...głupolku..

Gość a nienawidz
a czemu czujesz się lepszy i nienawidzisz kboiet? :P z ciekawości pytam :P

Gość shallimma
ja też nienawidzę bab i facetów i siebie też - mam więc gdzieś ciebie pierwotniaku :O

Gość shallimma
nienawidzi kobiet bo 100 razy dostał kosza i stwierdził , że od teraz jest macho - żałość

czuje sie lepszy bo jestem facetem, czyli tym ktory rzadzi swiatem. kobiety sa tylko uzupelnieniem. nienawidze dlatego ze jestem tak brzydki bo nie zwracacie na mnie zadnej uwagi wiec ja robie to samo tyle ze dodatkiem papryczki chilli hehe

Gość a propo
nie szkodzi ze jestes brzydki najgorzj ze jestes glupi. na to juz nic nie pomoze

czasami jeszcze by pokazac swoje zazenowanie zachowaniem kobiet ostentacyjnie to wyrazam , glosno komentuje , nie baczac czy kogos tym skrzywdze tylko dlatego by poczuc sie lepiej. dziekuje wam ze jestescie!

Gość a nienawidz
nie przesadzajcie :P nie robi znowu nic takiego złego :P po prostu nas nienawidzi i tyle :P

taki ze mnie wredniak hehe a teraz niech kobiety napisza czy spotkaly sie z takim zachowaniem ze strony facetow i niech pochwala sie tym jak pozniej plakaly cala noc w poduszke czujac sie nic nie wartymi istotami :D

Gość a nienawidz
ja Ci powiem szczerze, że mnie nic takiego nie spotkało :p naprawdę!

co do seksu. skreca mnie na sama mysl gdy po mysle o dotykaniu kobiety. o jej sledziu, o tym ze cala sie poci i pozniej smierdzi jej spod pach. te jej obrzydliwejeki przez ktore nie mozna spojrzec sasiadom w twarz. obrzydliwe jest to slizganie sie po jej mokrym ciele. calkowicie niehigieniczne. i na dodatek te chorobska ktorymi moze zarazic. a fe! nie ma mowy!

Gość a nienawidz
faceci też się pocą i też można sie od nich czymś zarazic :P