Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaczek 83....

Kupujecie swoim pociechą ubranka w taniej odzieży?????

Polecane posty

Gość Madziaczek 83....

Mam kilku tyg córcie, przed porodem byłam na szmatach po kilka ciuszków w rozmiarze 56. Musze przyznać że znalazłam dużo firmowych ubranek (zwłaszcza next ) w stanie idealnym (jak by było dopiero co sciągnięte z wieszaka) za bardzo małe pieniądze. czy Wy też chodzicie szukacie i kupujecie ubranka w takich miejscach?

Gość titilinka
ja chodze i zawsze cos upoluje za naprawde małe pieniadze(do 5 zł)

Gość fdfdfdf
tak,kupuje ale nie kupowałam tych najmniejszych na noworodka be z przesady teraz mała starsza i owszem spódnica czy sukienka ,kurtka ale jakos nigdy bym nie kupiła body czy rajstop

Gość Bardzo Ciężarna
Ja kupuję, ale nigdy body ani śpiochów, ani nic co jest blisko ciała. Za to często sweterki, spodenki, spódniczki-na wyrost, bo jeszcze jestem w ciąży :)

Gość fififi
tak, kupiłam bardzo dużo pajacyków, body,bluzeczek.Naprawdę śliczne i dobre gatunkowo, lepiej się nosiły co niektóre nowe. W lumpeksach najwięcej jest ciuszków dla takich maluszków, niestety dla większych już tak nie bardzo, a szkoda :)

Gość piszę się pociechom
a nie pociechą :O

Gość u mnie nie ma takich
nie mam czasu ani siły chodzić po lumpach, kupuję używane z allegro, dla noworodka też, całą wyprawkę mam używaną

Gość Bardzo Ciężarna
A ja własnie częściej znajduję na większe dzieci niż na noworodki. Pewnie zależy od lumpka.

Gość Madziaczek 83....
u mnie w osiedlowym jest pełno dla noworodków i niemowlaków, dla starszych dzieci już ubranka są w dużo gorszym stanie. ja musiałam nakupić dużo małych z tego względu że córka urodziła się mała 50cm. ponad miesiąc chodziła w 56

Gość mama malego Danielka
POCIECHOM Nie, nie kupuje.

Gość asdfasdfsda
Raz chciałam zajrzec i zobaczyć co tam jest bo tyle dobrego czytałam w necie... Odór lumpeksu wypchnął mnie jednak z powrotem. Chyba trzeba być zahartowaną i z silnym żołądkiem żeby w tym grzebać.

Gość ja kupuje na allegro
uzywane, wiec na to samo wychodzi

Gość Scholastka21
ja kupuję, nawet te które blisko ciała, przed założeniem piorę w swoim proszku i nrmalnie mój synek nosi, żadnych problemów a i cena ładna