Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfasd

moja lista największych nudziarzy na forum

Polecane posty

Gość brrrrrrrum
nastepny nudny wątek gdzie stali bywalcy urządzili sobie pogawędke zieeeeew.... umieram z nudow a tak wogole to nie bylo mnie tu ze dwa tygodnie a tu jakies fioletowe widelce i abecadła sie pajawiły ehhh czemu ci nowi takie denne nicki sobie biorą ziiiieeeewww

muszę cię rozczarować, mój zacny nick istnieje dłużej niż twoje dwa tygodnie odwyku od kafe :classic_cool: Stali bywalcy mają prawo urzędowac gdzie im się podoba i urządzać sobie prywatne pogawędki. Ot co, przyzwolenie moderatornii :classic_cool:

Gość brrrrrrrum
aha no może ale jestes taki nudny ze cie nie zapamietalm widelcu 🖐️

brrrrrrrum --------> Nie może być .... Widelec od miesięcy zajmuje I miejsce w rankingu kafeteryjnych sztućców.

Danny ---> Obecność nowego zalotnika wprawiła ją w zakłopotanie ;)

Gość ZALOSNI LUDZIE
DANY, LENIWIEC,PRZERWA,KABEL I NIE KTORZY JESZCZE PRZEGRALI SWOJE ZYCIE I DLATEGO SIEDZA CODZIENNIE NA KAFE NAWET W REALU JUZ ZANOMYCH NIE MAJA HA HA ZAL

właśnie, już Pomarańczowy Skurwysyn mnie ukochał, więcej mi nie potrzeba :classic_cool: of kors że zajmuję wysokie miejsce w rankingach, sztuciec doustny jest tylko jeden :classic_cool: brumm- ałaaaaa ranisz mnie.... 😭

Orange....zero otyginalności w Twojej wypowiedzi :O powtarzesz utarte slogany :O trochę inicjatywy, w wierzę, że coś wymyślisz :D no dalej.....:D rusz rozumkiem :D