Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfasd

moja lista największych nudziarzy na forum

Polecane posty

Gość sdfasd

kolejność losowa: kafezdzira, ladaco, przerwa między palcami, pijawka, jarek84, energiczna trzydziestolatka, amant wszech czasów, myrevin, kabel usb, wielbiciel, sweet, draż, levviatan i jeszcze z drugie tyle by się znalazło tylko nicków nie pamiętam 🖐️

Gość sdfasd
cool ludzie? proszę: ladacznica, kabel, wielbiciel, juliusz cezar więcej mi do głowy nie przychodzi...

Gość tak ja
i jeszcze jeden nudziarz sdfasd

Gość .....ot ..co.....
caly czas te same niki, nudne to sie robi 💤 😴

Gość a moze napisz to pod czarnym.
jestes zalosna\zalosny ze obrazasz innych a nie masz odwagi powiedziec kim jestes. pozatym przerwy, kafezdziry i reszty oewnie nie ma na kafe wiec latwo ci ich obrazac bo w koncu nieobecni nie maja prawa głosu...

:D spokojnie spokojnie :P wkoncu kazdy ma prawo napisac co chce :D czy pod pomaranczowka czy czarnym :D lubie te osoby ktore wymienil procz jarka84😡 a przeprwa fajna tylko czasami za nudnaaaaaaa i monotonna :D Akurat levviatan sa spox :D:D ooooooooooo teraz przyjdzie Jarek i wyzwie mnie od pasztetow Zeby nie przeczytak 😭 :classic_cool:

Gość a moze napisz to pod czarnym
"wkoncu kazdy ma prawo napisac co chce czy pod pomaranczowka czy czarnym " kazdy ma prawo ale to swiadczy tylko o tchorzostwie autora.

przykre jest to, że niektórzy za nic nie chcą zrozumieć, że niczyim obowiązkiem nie jest zakładanie czarnego nicka i łączenie tego z tchórzostwem jest doprawdy żałosne :O

fioletowy widelec abecadło Ty się nie śmiej, ciebie też nie uwzględnili w rankingu :(:( no nie uwzglednili :( nie wiem , czy moze autor czytac nie potrafi , sama mu napisalam by cool ludzi liste stworzyl i mnie dopisal :( :O zyje tym ze moze mozee kiedys bede uwzgledniona 😭 :P:D

ale ja mówiłam o tej pierwszej liście, a nie o liście cool :P:P Ja byłam przekonana że na liscie nudziarzy to już może znajdzie się dla mnie miejsce, a tu skucha :O 😭

Gość a moze napisz to pod czarnym
a ja mysle za jak ktos zna osoby ktore wymienil to na kafe jest czesto wiec napewno ma jakis czarny nick zktorego korzysta na co dzien. a jesli nie podpisuje sie czarnym to znaczy ze zwyczajnie nie ma odwagi. Łatwo kogos obrazac jak nikt nie wie kim jest... ciekawe czy pod czarnym tez by jej*jemu sie tak zbierało na szczerosc

fioletowy widelec ale ja mówiłam o tej pierwszej liście, a nie o liście cool Ja byłam przekonana że na liscie nudziarzy to już może znajdzie się dla mnie miejsce, a tu skucha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:Dwidzisz nie jestes nudna i ja tez :D:D:P:P jest juz dziewczyna ladaco babcia ladaco, a gdzie zona i kochanka ??????

a mnie się wydaje że ty uparcie nie dopuszczasz do siebie myśli że są osoby które tylko czytają bądź piszą na pomarańczowo. I twoje widzimisię o pisaniu na czarno lub twoje wydumane teorie na temat tchórzostwa na pewno nie sprawią, że wszystkie pomarańczki się teraz zaczernią :O