Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teneryfkaa

czy to ja mam obsesje czy ton juz mnie nie kocha heelp

Polecane posty

Gość nie rozumiem Cię
gówno prawda nie kochasz go ale boisz się zostać SAMA cały czas o tym piszesz więc zastanów się czego bardziej pragniesz tego by ktoś Cię szanował czy tego by kogoś mieć ?

ktos napisal,ze"myslisz,ze nastepny facet bedzie lepszy?" Pewnie,ze tak!W imie czego kobieta ma byc z facetem,ktory po pierwsze NIE SZANUJE?? OKLAMUJE? Tkwic w zwiazku,gdzie jedna strona ma druga gleboko w d....? Nie wszyscy faceci to skurwiele!! sa dobrzy i zli,wiec trzeba szukac,poki nie ma zobowiazan(ciaza,dziecko,wspolny kredyt) Ktos kiedys napisal,ze facet,ktory oklamuje nigdy sie nie zmieni.Ze jeden mial trzy zony i kazda oklamywal. Kobiety naiwnie mysla,ze np.po slubie sie zmieni.Guzik prawda!!! Wiec moja rada:uciekac,poki nie jest za pozno.Nie dajcie soba POmiatac!!!

Gość nie rozumiem Cię
wiesz o co w tym wszystkim chodzi ? tylko i wyłącznie o Twój lęk przed samotnością kontrolujesz go bo boisz się go stracić i wybaczasz mu wszystkie numery bo nie chcesz być sama słowem sama sie miotasz w sprzecznych pragnieniach chcesz by Ob był tylko Twój ale on ma taka naturę że nie lubi być kontrolowany i ograniczany cały czas bawicie się w kotka i myszkę, ciągle go gonisz a on się wymyka nawet jeśli się pobierzecie to się nei zmieni, skoro oszukuje Cię już przed ślubem nie myśl że po ślubie będzie inaczej

nie wiem po co tkwic przy facecie z obawy przed samotnoscia... jestes w tym związku tak samo samotna i nieszczesliwa jak gdybys była naprawde sama. A wiesz jaki jest plus tego, ze nie masz faceta? ano taki ze mozesz sobie znaleźć innego - lepszego. Po co tkwic przy kimś kto ma Cie w dupie? kto Cie okłamuje i oszukuje? nie lepiej powiedziec mu zeby sie bujał i poszukac szczescia w innym miejscu? wolisz czekac i się trzymac tego dupka poki sam nie kopnie Cie w dupe? wtedy bedizesz sie czula lepiej? jak to on Ci powie " mam inna, pa" ? wolisz to czy moze wolisz zrobic to pierwsza? no chyba ze wtedy tez mu wybaczysz... i nawet jesli tych smsow od "kolezanek" bedzie 10X wiecej to i tak zostaniesz? wiesz kim jestes w jego oczach? niczym. nikim.

Ale dlaczego od razu zakladasz ze bedziesz sama? Znajdziesz innego, takiegi kwiatu to pol swiatu

Gość teneryfkaa
masz racje.... cale weekendy spedzam z nim, boje sie jak zabije ten czas bez niego :(

No chyba,ze masz 17 lat,to nie szkoda Ci czasu na tkwienie w takim zwiazku.

dziewczyno... a co z kobietami ktore maja facetow za granica? tez sa same... moze zamiast rozpaczac zapiszesz sie na basen, areobik? moze kupisz sobie kilka fajnych ksiązek? przeciez swiat nie moze sie krecic tylko na około faceta!

To ja Ci powiem jak zabic czas-wyjdz z kolezanka gdziekolwiek albo posiedz w necie na roznych portalach,gdzie mozna znalezc wartosciowych facetow ;)

Gość teneryfkaa
taaak a na jakim portalu znajde wartosciowego faceta??

Gość ja tez chce wiedziec jakie
to portale:)

Gość siallalallalalal
tez bym sie wkurzyla, wiec sie nie dziwie... nie czaje czegos takiego jak robienie osobie ktora sie ponoc kocha specjalnie na zlosc i wzbudzania w niej uczucia zazdrosci, gdy wie sie ze jest to zazdrosc destrukcyjna... wg mnie albo facet faktycznie cos sciemnia i kreci na boku, albo jest bardzo zaburzony i ma sklonnosci do przemocy psychicznej... w obu przypadkach radzilabym go zostawic... jednak sama wiem ze moze byc to cholernie trudne i czasem wrecz niewykonalne...

Gość wg socjologów
Gdy brakuje czegos w zwiazku, czlowiek ucieka w inne ramiona.Usiadz i pogadaj z nim ,czego mu brakuje,co chce zmienic.Jesli nic... to masz do czynienia z ewidentnym,notorycznie klamiacym DUPPPPKKKKIIIEEEEMMM!!NiEdoJRZałyM , tchórzliwym chłopczykiem(prawdziwy mezczyzna potrafi przyznac sie do swoich czynów---niekoniecznie myśli ;) )

Gość teneryfkaa
odechcialo mi sie z nim gadac, ilez mozna ;/ a wogole to on jest obrazony, zwala wszystko na mnie pewnie dlatego ze nie bedzie mi potrafil wyjasnic dlaczego zostawil ten numer telefonu i tyle udaje obrazona ofiare

Gość durneeee chlopyyyyyy

Gość jak nie walki o zwiazek
nie ma juz milosci!

Gość moze poszukaj araba
mają dobrą kuchnię :D

Gość teneryfkaa
Oglaszam koniec topiku :)

Gość fdfffffdfd
DZIWNE ze nie wykasowal tych jej polnagich zdjec.. skor o ona mu sie narzuca nic ich nie laczy.. gdybymja dostala takie zdjecia pierwsze co bym je wykasowala..

Gość ale dziewczyny
99% facetów ma w telefonie zdjęcia półnagich lasek w różnych dziwnych pozach. Przecież gdyby miał coś do ukrycia to by je wykasował wiedząc że jego dziewczyna mu czasem wykopki robi w telefonie

Gość fggfagg
moja kolezanka miala podobna sytuacje, zle sie to skonczylo....

Gość teneryfkaa
hej ponawiam topik, a jak sie to skonczylo z twoja kolezanka?? napisal mi wczoraj tylko ze jestem madrala ale tylko przez telefon hehe i ze on mi wszystko wytlumaczyl a ja ciagle go oskarzam a to on nie chce gadac masakra

Gość daniello27
koles wali cie w rogi.. albo tamta to stara milosc ze szkoly? a ta ponoc nierdzewieje

Gość teneryfkaa
tamta to jakas dawna znajoma, pare lat temu spotkali sie na imprezie, a ona zawsze na niego leciala zreszta prawie na wszystkich taki typ ;/ no i chciala go pocalowac a on powiedzial ze nic z tego nie bedzie ;/ wiedzialam ze od czasu do czasu napisza sobie smsa tez mam kolegow no ale niew sadzilam ze do tego stopnia;/

Gość przejrzyjcie dziewczyny na
oczy dajecie sie robic w konia.ma tel innych,zeby cie wkurza,to jest zalosne,prawda jest taka,ze chce je miec.sory ale bede z wami szczera,bo troche juz przezylam i znam rozne typy.skoro zdaje sobie sprawe,ze tamta mu sie narzuca on ma ja gdzies a twierdzi,ze nieraz obcemu woli sie wygadac??????od czego ma kumpli z ktorymi wychodzi.moze faktycznie narzuca ale poco ma jej nr pod innym imieniem.prosze cie nie rob z siebie za przeproszeniem kretynki,bo na to wychodzi.my kobiety jestesmy naiwne a faceci to wykorzystuja.nie wierze w jego niewinnosc,oszukuje cie teraz a co bedzie po slubie???????ja juz wolalabym byc sama niz ciagle zyc i sie zastanawiac czy on mowi prawde.nerwicy sie nabawisz.zrobisz jak zechcesz,takie jest moje zdanie,wielu moich kumpli tak robilo,ze on ma ja gdzies,ze wypisuje do niego ale nr jej nadal mial,mowil,ze umowil sie z kumplem,czy wogole cos tam mial zrobic,one wierzyly a oni dobrze sie bawili.nie mowie,zetwoj taki jest ale mozliwe to jest. wiem to wszystko z opowiadan moich kumli,ktorym probowalam wytlumaczyc,zeby tak nie robili i lepiej sie rozstali niz caly czs oklamuja,chore.wie,ze zawsze moze do ciebie wrocic i robi co chce a jeszcze jak mu caly czas wybaczasz to juz wogole bedzie cie oszukiwal,bo wie,ze uwierzysz w kazdy kit dawna kolezanka i nadal ma jego nr??????przeciez tez musil go zapisac,po co?no wlasnie najlepsze jest to,ze w rezultacie tak to sprytnie robia,ze to my wychodzimy na najgorsze itd skoro wie ze czasami patrzysz do jego kom to jest bezczelny ze specjalnie ma numery do innych,nie dba o to,zeby bylo miedzy wamidorze,bo wie,ze cie to boli a robi to z premedytacja.osobe ktora sie kocha,dba sie o nia,zeby bylo jak najlepiej a nie dolewa oliwy do ognia i jeszcze te glupie wymowki,zenada i meska bezczelnosc

daniello... zgadzam sie z toba jak wyzej pisalam znam takic asow i to juz zonatych.wciskaja kit ona zawsze wybaczy a on dalej robi swoje.zawsze ten sam schemat np.powiem jej,ze kumplowi musze w czyms pomoc i wychodzi.idzie do kolegi ale zeby sie przebrac w jakies bardziej wyjsciowe ciuchy i spotyka sie z laskami tlumaczylam im ,ich partnerek nie znam,ale oni swoje,potrzebuja oderwac sie i poszalec.bo w domu jak to w domu,zycie codzienne,problemy itd. ale jako kumple to do nich nic nie mam a nawet wiem ze moge na nich liczyc w kazdej sytuacji kiedy bede potrzebowala pomocy oj ten two wli cie po rogach i bezczelnie oklamuje

wspolczuje ci bo to straszne,ja sie z tym zle czulam,ze oni tak robia ale ich sprawa zycie.to,ze planowaliscie slub o niczym nie swiadczy.zerwij z nim,bo skoro cie oszukuje to cie nie kocha.nie oklamuje sie w takich sprawach i robi sie tak jesli sie kocha