Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudaszkapa

Czy można brać pigułki anty wiele lat i nic nie utyć od nich?

Polecane posty

Gość chudaszkapa

można czy nie można?

Gość można czemu nie
ja biorę już 12 lat i cały czas mam 5 kg niedowagi, nie tyje się od tabletek ( chyba, że są źle dobrane ! ), ale od nadmiernego żarcia :)

taka mała tableteczka nie doda ci kg:) dodaje je apetyt który wzrasta po hormonkach:) tak było i u mnie ale poszło mi w biust(wiec da się zyc) hormonki wydaje mi się sprzyjają tylko "odkładaniu" tłuszczyku w odpowiednie miejsca:)

Gość 8 lat brania i wciąż
niedowaga :) Więc te co twierdzą, że tyją po pigułkach tłumaczą w ten sposób swoje obżarstwo i lenistwo.

Gość hyui
Ja brałam tabletki 11 lat i przytyłam może z 3 kg...ale to raczej nie od tabletek...;)

Gość CZERWONA FASOLA
ja biorę od 18 roku życia,mam 24 i biorę bez żadnej przerwy...brałam różne rodzaje:tanie,drogie,jednofazowe,trójfazowe i kurw.....a nic! ! ! w zeszłym roku po powrocie znad morza przytyłam 5 kilo :) jupi! ale nadal mam 5 kilo niedowagi i jest to dla mnie problem, bo w przyszłym roku planuję dzidziusia. popieram wypowiedź - laski które biorą tabletki i narzekają , że przytyły same są sobie winne jak się obżerają i siedzą na dupach! ! !

Gość niechcaca
ja sie nie zgodze. Bralam przez 4 lata novynette, z przerwami.i I wtym roku zaczelam bardzo gwaltownie tyc, zawsze mialam niedowage, ale starsznie mi w pewnym momencie urosl biust, mialam tygodniowe, albo i dluzsze zatwardzenia (mimo iz odzywialam sie zdrowo, zero slodyczy, duzo jablek etc.) , puchly mi kostki, zbierala mi sie po prostu woda w organizmie. utylam 6 kg w ciagu 2 tyg, rzucilam tabletki bo to bylo dla mnie starszne, zwlaszcza te uciazliwe zatwardzenia. wczoraj powinnam zaczac kolejne opakowania i nie zaczelam. biust zrobil sie malutki, plaski brzuch, waga spadla o 3 kg, i pewnie bedzie spadac. takze mimow szystko tabletki moga dodac te pare kg.

Gość gryczka
Myślę, że to zależy od tabletek i od organizmu, nikt niestety nie przewidzi, czy Ty akurat utyjesz czy nie. Ja brałam Logest przez ok.7-8 lat i przez cały ten czas byłam bardzo szczupła. Odstawiłam dwa lata temu i nadal jestem tak samo szczupła, wręcz chuda...