Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikalinoo

nie pojmuję jak można być lesbijką/

Polecane posty

Gość kikalinoo

kurcze, wydaje mi się iż jestem tolerancyjna.. Nie potępiam ludzi "innych" ode mnie, mam znajomych gejów, żydów, grubych, chudych, wierzących i "dewoty" i cenie i lubie ich za to jacy są, reszta mnie nie obchodzi.. ale oglądałam właśnie program na tvp3 o manifestacji w Krakowie gejów i lesbijek. Tam całowaly się m.in. lesbijki i aż mnie dreszcze przeszły. JAKIE TO OBRZYDLIWE;/ I co sie dzieje na tym swiecie...;/;/ może facetów podniecaja 2 calujace sie kobiety w lozku, ale ja nie pojmuje nawet nie takich "przygod" w lozku dla urozmaicenia, ale trwałego zwiazku osob tej samej plci, seksu i zycia na co dzien jak "małżeństwo" W głowie mi sie to nie mieści..;/ możecie mnie zbesztać, ale to mnie po prostu obrzydza...

Gość kikalinoo
nie zadaje sie z osobami które nie mają grubego kutasa między nogami kutas to mój sens życia i cel

Gość
ogladaj codziennie lesbijskie filmiki za kilka tygodni sie przyzwyczaisz a moze nawet zacznie Ci sie to podobać :)

Gość kikalinoo
boze jakie tu sa buraki... kto jest na tyle stukniety by podszywac sie pod innych z takimi tekstami!!!??? ehhhh...

Gość kikalinoo
to do osoby, która się "podszyła", nikogo innego nie chcialam urazic;) no ale nic, ide stad;)

Gość rtghyjui
masz tyle znajomnych gejow i wciaz do ciebie nie dotarlo, ze ich nie obchodzi co sie tobie podoba i one sie moga tak samo tobie dziwic jak ich moze obrzydzac widok calujacego kobiete faceta :O

Gość beatka sdsd
a dlaczego mamy sie przyzwyczajać do dziwek wkradających sie do naszych łóżek, niech spierdala jedna z druga. jego penis ma służyc mi niech twoj facet" przerwa" sie przyzwyczai do pala w dupie i tego jak cie bedzie jechał jakis brudas na jego oczach, za pare dni sie przyzwyczai albo moze nawet mu sie to spodoba :)

Gość
i poszła sobie :( na nas sie nie otworzyła , to z lesbijakami tez jej bedzie cieżko :(

Gość beatka sdsd
szkoda czasu na tłumaczenie wam ze lezby trzeba zagazować przerwa lecz sie ... na plecy bo na głowe juz za późno

Gość
"szkoda czasu na tłumaczenie wam ze lezby trzeba zagazować" my chyba z tego samego oddziału ? :)

Gość Ewaldi
nawet nie macie pojęcia jakie to jest wredne dla faceta , gdy piękna kobieta udaje normalną aby pokazać rodzinie, że jest normalną , spotyka się czasem z facetem , idą do kina albo do restauracji , ona udaje że się uśmiecha i pokazuje własnej rodzinie tego faceta a tak naprawdę tylko jest wyśmienitą aktorką i z kobietami się czuje najlepiej , facet tylko służy jako parawan , zasłona dymna :( nie polecam znajomości z lesbijką

Gość ja juz bardziej pojmuję
gejów niż lesbijki, ale jak im dobrze to ok. Sama nie wyobrażam sobie jakiegoś epizodu seksualnego z kobietą z moim udzialem :o