Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bardzo ciekawa...

Jak jest z seksem u facetów po 30-tce??

Polecane posty

Jestem bardzo ciekawa na co stac tak naprawde faceta po 30tce?Mialam wczesniej faceta od rok starszego ode mnie mial 27lat i mogl ciagle uprawiac seks wszedzie a w tej chwili mam faceta w wieku 36lat jest boski w łóżki bardziej doswiadczony moze niby dluzej ale na drugi numerek musze dlugooo czekac za nim sie zregeneruje...Czy tak jest zawsze podzielcie sie swoimi doswiadcz.A moze Panowie sie wypowiedza jak u nich bylo, jest...

Czyli moge podejrzewac ze moim facetem jest wszystko ok?:)uwielbiam sie z nim kochac ma mnostwo pomysl uwielbia spontany, ale szybko mi sie wykancza:)

no coż...jesli mruga mu światelko w lewym oku to znaczy ze jedzie juz na rezerwie ;) a tak powaznie to juz lepiej nie bedzie, wiec ciesz sie tym co masz ;)

:)))he he nie narzekam, ale jak mnie nie wykonczy po seksie mam ochote na jeszcze tylko taki dlugi czzas oczekiwania i juz nam sie odechciewa:)Ale nigdy mu o tym nie mowie dba o mnie w łóżu ciagle poznaje cos nowego dzieki nie mu ciagle cos sie dzieje wiec nie ma co jest dobrze:) A jak jest ogolnie z potrzeba u Ciebie czesto masz ochote czy wystarczy raz w tygodniu??

Gość co robic hmmm
Ja wogole mysle ze to dobre jak kobieta jest mlodsz od faceta maja wtedy podobne temperamenty:)ja tez mam starszegob faceta od siebie i jest fajnie w łóżku i wogol zawsze wydawalo mi sioe ze jestem badziej dolzala od swoich rowiesniczek i noigdy mlodsi faceci nie robili na mnie wrazenia wole dojrzalego emocjonalnie fizycznie faceta:)

Gość 999999
ee tam ja mam mlodego smarkacza i tez jest dobry moze raz za razem tylko krotko

Gość eeeeeeeeeeeja tttttt
moj facet jest grub o po 30tce i uprawiam z nim kazdy rodzaj seksu oral anal itp.wczesniejszy byl bliski 30tki a;e byl dretfy i dochodzil tylko od tylu masakra