Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sojanatto

doskonaly sposób na wypróżnianie się!!!!

Polecane posty

Gość sojanatto

witam jestem tutaj po to aby zachwalic naprawde wspaniala rzecz..Mialem problemy z zaparciami i dostalem od znajomej soje NATTO w garnulacie..nie wyproznialem sie po 4-7 dni..wyobrazacie sobie bol..ja facet i jakas soja??? banal..nie pomagaly ziola,tabletki...ale co sie nie robi dla samego siebie..sprobowalem i po dwoch dniach poprostu szok!!! wyprozniam sie regularnie codziennie rano bez zadnych problemow:)biore po dwie lyzeczki soi w granulkach na wieczor i rano poprostu poezja:)odrazu spadlem na wadze,lepiej sie poczulem:)moglbym zachwalac bez konca bo to jak pozbycie sie "upierdliwego sasiada po latach" ale mysle ze jesli ktos zechce sprobowac,odeziw sie do mnie i poczyta co nie co o tym produkcie.Jest bez recepty i nie trzeba po niego nigdzie chodzic:)sam zamawiam i jestem zadowolony:)ma wszelkie atesty i certyfikaty wiec bez problemy zazywam :)POLECAM GORACO:) A to stronka informacyjna....http://sojanatto.bloog.pl pozdrawiam i zycze pozbycia sie problemu:)

Gość skajrottka
weż się wypchaj!!!Reklame sobie robisz środka który kosztuje 60 zł za 200 gram!!Puknij się w czoło!!!

Gość sojanatto
puknąłem sie uwierz..jak nie moglem sie za przeproszeniem wys..przez pare miesiecy po pare dni..nikt nie kaze korzystac z tego akurat Tobie..a reklama nie moja,poprostu podaje info dla tych co maja naprawde problemy z zaparciami.Poza tym nie obrazajac Cie...jesli Ci sie nudzi i chcesz ublizac to idz na forum dla kiboli a innym daj normalnie sie wypowiadac i dokonywac wyboru:) z powazaniem ,w szczegolnosci dla Ciebie:)t