Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talibaaa

czy facet który zupełnie nie intersuje się sportem jest nienormalny

Polecane posty

>> sportu nie uprawia bo jest szczuply a sport jest przeznaczony tylko dla grubasów?

Gość Bardzo wysoki koleś
Kobiety lubia takich z malo typowymi zainteresowaniami i pasjami... Wiec to zawsze lepiej niz jakbym powiedzial- eee...wiesz lubie sport,fachowe auta, imprezy itakdalejitympodobne ... ;) Tak wiec jak zapytam ją co myśli np. o coraz popularniejszym u nas gatunku muzycznym chillout / lounge zamiast o wynik jakiegos meczu to chyba szanse rosną, choc nie wiadomo na kogo sie trafi. Nie jade nikogo kto lubi sport, zeby nie było. Tylko ,ze ja nic w tym nie widzę.

Gość Bardzo wysoki koleś
Ja tez jestem szczuply, ale na rowerku sobie pomykam. Ale sportem bym tego nie nazywał ;)

A niech każdy robi, co mu się podoba i na co ma ochotę ;-) Pozdrawiam Kafeterowiczów ;D

też czasem pomykam rowerkiem, ale samej tak się często nie chce.. kurde.. ;P

>> Kobiety lubia takich z malo typowymi zainteresowaniami i pasjami... Jest cos takiego jak podświadomość. Może i kobiety lubią nietypowe zainteresowania, ale matka natura pcha je w ręce samców. A samce uprawiają sport, lubia samochody... Ty albo jesteś prawik idealista, albo tylko netowy napinacz, który wiedzę o kobietach czerpie z blogu kominka :D

Gość Bardzo wysoki koleś
Nitkroe tak, ale az tak bym nie generalizował. No i fakt, idealista, indywidualista i intelektualista. Na pewno nie samiec ! Straszne jakby ktos mnie tak okreslil, ale na szczescie nic takiego mi nie grozi ;) Naprawdę nie widzę zwiazku pomiedzy zainteresowaniem sportem a powodzeniem u kobieta. Bezposredniego zwiazku ,bo posredniego to sie mozna doszukac wszedzxie tam gdzie zachoda jakies zaleznosci...

Gość BUHAHAHA
wszyscy faceci którzy się nie interesują sportem to ciotki!!! ale ja nie generalizuje :)

Gość LAZY DUDE
Ja tam jestem zbyt leniwy zeby sie interesowac sportem. To dobre dla aktywnych gosci, a ja jestem spokojny, wycofany... takich jak nas jest calkiem sporo tak naprawde.

Gość He he a to dobre
wszyscy ? hahaha, wiec w takim razie otaczaja mnie sami geje ! paranoja ludzie, czy wy sie dobrze czujecie :D ?!

Gość BUHAHAHA
ncopy: napisz mi jakie ty masz hobby????/

nowoczesnemu facetowi przyda sie bardziej umiejetnosc gotowania i obeznanie w dobrym winie niz wiadomosci sportowe.

cd. powinien miec rowniez jakies inteligentne hobby np. grac na jakims instrumencie muzycznym, troche komponowac, czytac ksiazki, podrozowac...itp.

Pytanie czy pytasz o zainteresowanie w sensie kibicowania, czy uprawiania. W zasadzie nie widzę nic nienormalnego w braku zainteresowania, aczkolwiek dobrze jest coś czynnie uprawiać, bo to trzyma w formie. Ja od kiedy przestałem 3 razyw tygodniu grać w koszykówkę(a latem prawie codziennie) "zyskałem" +10 kg