Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z brzuchem

żółtaczka a ja w domu- kiedy minie?

Polecane posty

Gość co z brzuchem

12,3 i wypisali nas. Mały ma nadal żółtą skórę od kilku dni juz i białaka też. Kiedy to minie? czy trzeba uwazac na powikłania.

Gość zgadzam sie z toba
Napisz jasniej,nic nie rozumiem.

Gość co z brzuchem
biluribina 12,3 a norma do 12.Dzieko nadal żółte- czy to minie szybko?

pwoienin miec dwa razy robione badania i jesli jest tendencja spadkowa to znaczy ze ejst ok. Moje smyki tez mialy żóltaczkę... neistety w Polsce uznają to za coś zupelnie naturalnego jako żółtaczka fizjologiczna... jakby dlugo byl żólty idz do przychodni poprosc o skierownaie na badania albo do spzitala... do 8-10 dnia po porodzie moze sie utrzymywać. Jak potrwa dluzej to lekarz!!!!

Gość zgadzam sie z toba
Moj mial zoltaczke ,byl naswietlany w domu tzn kazano stawiac lozeczko w sloncu ale tak aby nie poparzyc dziecka. Minelo.

Musisz obserwowac czy dziecko nie robi sie bardziej żólte, ma brak apetytu. Jeśli cos Cie niepokoi mozesz isc zrobic badanie w labolatorium Mój synek niestety przeszedł bardzo wysoka zóltaczeke i teraz walczymy z konsekwencjami tego, chodzimy niestety na rehabilitacje. Dokładnie jak napisała, MamMani, u ans zóltaczk jest uznawana za fizjologiczna, szkoda tylko,ze nikt nie mówi o szkodach jakie potrafi wyrzadzic zóltaczka. Mój synek jest niestety tego przykładem niby zwykla fizfologia a jednak..... Pozdrawiam

Mi położna również kazała dawać córcie do słońca, codziennie na 10-15minut. Pierwszą wizytę położnej miałam w piątek a następną w środę do tego czasu żółtaczka ustąpiła