Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojestcojest

nie wkurzają was wymalowane 13-latki ????

Polecane posty

Gość cojestcojest

jak w temacie. nie wkurza was widok wymalowanych 12, 13 -latek ? rozowe blyszczyki, kredki pod oczami taaa

Gość Roman Polańskii
Mi tam się bardzo podobają :classic_cool:

Gość jihg7yugljgb
12-13 latek jeszcze nie widzialam wymalowanych

Gość to jeszcze niewiele widziałaś

Gość cojestcojest
no ja nie moge przezyc tego widoku brrrrrrrr ja widuje czesto no ale to prawda - ich twarze ktore za kilkanascie lat beda pomarszczone br

Gość mam 13 i sie maluje
i moje kolezanki tez codziennie do szkoly

Gość Polecam ci coś z sobą zrobić
Bo posiadasz wszystkie kliniczne objawy choroby, zwanej: "babcius upierdliwus"... może naprawdę pora zająć się SWOIMI sprawa?

Gość klopp
Dlaczego mialaby mnie obchodzic jakies obce wymalowane dzieciaki?:O

Gość xoxoxoxoy
do "mam 13 i sie maluje" chwalisz się, czy żalisz?

Gość dzyzaz
a co cie obchodza ich ryje,zajmij sie swoim

Gość Pozdro albo
Problem polega na tym, że dziewczynka nie wymalowana, ubrana niewyzywająco ma problemy z przystosowaniem w szkole. Na wzór debilnych filmów i zachowań szkolnych rodem z UK i USA porobiły się "kółeczka wzajemnej adoracji" i wybory "popularnych". W rzeczywistości są to wybory najbardziej rozdupczonej kurewki szkolnej. Najgorsze, że normalne, skromne dziewczynki są wyśmiewane i izolowane od reszty rówieśników dopóki nie staną się takimi samymi dupodajkami jak i one :(

Gość gdhfghfhfghf
Mam je w dupie, czy się malują czy nie. Sama malowalałam się w wieku 13 lat i wygladałam jak stara malutka - zalosna mała idiotka. Bledy mlodosci. Ale bynajmniej nie mam porzez to znisczonej skory (mam 24 lata) - bo po pierwsze - nie niszczy sie ona od blyszczkoów, pomalowanych oczu itp, a po drugie - jesli nawet nakladaja podklad, to teraz sa juz tajkie podklady, ktore nie powoduje starzenia sie skory (wuidzialam wywiad z panie dermatolog), poza tym moglyby zniszczyc skore chyba tylko w ilosciach cala tubka na twarz codziennie. Wyglada to zalosnie, ale autorko - nie marnuj swoich cennych nerwow, oraz negatywnych uczuc na takie pierdoly - nie warto:)

Zawsze mnie dziwili ludzie,którzy tracą czas i energię na opowiadanie co i dlaczego ich wkurza.To akurat możesz śmiało olać,nie przyglądać się na przykład.Przecież umalowane nastolatki nie rzucają się znienacka na człowieka jak stado hien :].

Gość Roman Polańskii
A mnie wkurwiają zgwałcone 13latki, które mają czelność to zgłoszać na policję 😠

Gość yes yes yes yes yes
Najbardziej wkurzające są naprute trzynastki łapiące bez zażenowania za krocza facetów :-o Debilki kurwiące się za parę spodni i nazywające się dumnie galeriankami. Nie zdają sobie sprawy, że są tylko ofiarami pedofilów. W ogóle nie lubią słowa "ofiara". Wmawiają sobie, że naciągają facetów na kasę, bo przecież dupa nie mydło, więc się nie wymydli... :-o

Gość te yes yes yes
Więc 13letnia dziewczyna, która łapie faceta za kroczę jest ofiarą? Ciekawe... Ładna mi "ofiara" :classic_cool: Jak moja lady mnie łapie za ptaka bo chce żebym ją posmyrał, to pewnie ją tym samym gwałcę? :classic_cool: :-D :classic_cool:

Gość PAULOCOELHO
Ale jestescie glupi. STEREOTYPY!!!!

Gość nie wkurzają
bo i dlaczego? One się szybko zestarzeją, a na ich miejsce przyjdą następne idiotki...... a po aferze z Polańskim dowiedzieliśmy się ile jest amatorów, na takie smarkule. Wystaczy tylko zostać mormonem i można własne córki kopulować, amerykański raj......

Gość yes yes yes yes yes
te yes yes yes Jak moja lady mnie łapie za ptaka bo chce żebym ją posmyrał, to pewnie ją tym samym gwałcę? Jeśli ma 13 lat to tak.

Gość Głupota ludzka mnie powala
Sprawdź sobie w słowniku termin "gwałt", a dopiero potem wal swoje bzdury na forum...

Gość yes yes yes yes yes
A ty powyżej sprawdź hasło pedofilia :-o

Definicja: "Pedofilia – rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym" Po pierwsze, 13letnie dziewczyny są w ogromnej większości już PO okresie przedpokwitaniowym. Więc nawet posuwając 13latkę, nie jest się pedofilem. Po drugie, nawet jeśli ruchasz 8 latka za jego zgodą TO JEST TO PEDOFILIA, ALE NIE GWAŁT! Więc przestań przeintelektualizowana idiotko odpowiadać pytaniem na pytanie, tylko zaakceptuj swoje mass-debilstwo wywołane oglądane TVN i studiowaniem Faktu... 🖐️

Gość yes yes yes yes yes
Zgwałcenie – w szerokim tego słowa znaczeniu jest to zmuszenie drugiej osoby do obcowania płciowego, poddania się innej czynności seksualnej lub wykonania takiej czynności: * przy użyciu przemocy, groźby bezprawnej lub podstępu (przestępstwa z art. 197 K.k.) * przy wykorzystaniu bezradności lub wynikających z upośledzenia umysłowego lub choroby psychicznej braku zdolności tej osoby do rozpoznania znaczenia czynu lub pokierowania swoim postępowaniem (przestępstwo z art. 198 K.k.) * przez nadużycie stosunku zależności lub wykorzystanie krytycznego położenia tej osoby (przestępstwa z art. 199 § 1 i 2 K.k.) W polskim Kodeksie karnym gwałt na osobie poniżej piętnastego roku życia zawsze wypełnia znamiona przestępstwa z art. 197 par. 4 K.k (typ kwalifikowany przez znamię szczególnego okrucieństwa). W niektórych systemach prawnych doprowadzenie osoby poniżej pewnej granicy wieku do obcowania płciowego, poddania się innej czynności seksualnej lub wykonania takiej czynności uznaje się za zgwałcenie bez względu na fakt, że czynność seksualna odbywa się za zgodą obydwu stron. W Kodeksie karnym z 1997 r. obcowanie z małoletnim poniżej 15 roku życia, nawet przy jego zgodzie, penalizuje art. 200. Typ ten błędnie nazywany jest w języku potocznym pedofilią. To tyle jeśli chodzi o głupotę :p

Posłuchaj upierdliwy skrzacie. Prawo sobie może nawet definiować, że białe jest czarne lub a co się wzniesie to nie spadnie. Legalizm zawsze prowadzi do absurdów... Zresztą sama przyznałaś, że w polskim kodeksie prawnym stosunek z osobą poniżej 15lat nie jest automatycznie uznana za gwałt Natomiast pewne sformowania mają swoje ścisłe definicje- niezależnie od systemu legislacyjnego danego kraju. Przykładem tego, jest pojęcie gwałtu które ma według słownika następującą definicję: (1.1) każdy nielegalny akt przemocy (1.2) zmuszenie kogoś przemocą do odbycia stosunku seksualnego (1.3) pośpiech Więc przestań naginać fakty do swojej nowomowy...