Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiak256

nerwica-testy-ciaza -kurde

Polecane posty

Gość kasiak256

jak juz pisalam wczesniej nie mam okresu pare dni testy negatywne temperatura cila 36,9 a nie mam takiej nigdy i nie jestem chora , brzuch boli jak na okres ale czasem skurcze mam , goraco mi .......... i mam sluz w pochwie ,,,,,,,,, co jest ,,,,,, ciaza czy nie ?

a który masz dc? Kiedy dokładnie robiłaś testy? Kiedy i gdzie mierzysz temperaturę i czy od początku cyklu?

Gość kasiak256
ogolnie okres mam co 28 dni , teraz przestawil mi sie dwa miesiace temu i mialam 25 dni a potem normalnie 28 dni , czyli zawsze okresy mialam w pon /wtorek, przestawil mi sie czwartek -piatek -przyblizenie, wypada ze to juz 35 dc , temparatury nie mierzylam nigdy ale tka czytam tu i sprawdzilam jaaka mam i mam 36,9 w pochwie powyzejj 37 , mam chora tarczyce ale to chyba nie ma wplywu na twn hormon ciazy , zmierzylam temperature ciala bo jestem zdrowa a goraco mi , brzuch napiety juz tydzien jakbym miala miec okres ale czasem boli jakby jaies skurcze

Gość kasiak256
test robilam dzis - ale nie z pierwszego porannego moczu bo nie wytrzymalam

Skoro temperatury nie mierzyłaś od początku cyklu, to nie wiesz jaką miałaś wcześniej, więc się tą nie sugeruj. Co do testu, to powinien być zrobiony z porannego-pierwszego po nocy moczu. Później poziom hcg może być za niski, żeby test go wykrył. Powtórz jutro test, albo najlepiej zrób badanie krwi-beta hcg.

Gość kasiak256
nom walsnie powtorze test jutro rana