Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fanta z butelki

wszystko wazniejsze od Ciebie!

Polecane posty

Gość
fanta Mój też jest nałogowym graczem,nieraz są na prawdę ostre spięcia :o

Fanta, ten Twój facet to po prostu jest uzależniony...ja rozumiem, że facet chce sobie pograć, bo lubi...ale sytuacja, że on sobie gra, a Ty robisz wszystko w domu? Chore...ale dobrze kombinujesz, nie tykaj garów, nie sprzątaj, tylko też zajmij się czymś co lubisz, nie wiem, usiądź sobie z książką i nic nie rób, dopóki on się nie zainteresuje...chyba jakaś terapia szokowa jest tu potrzebna ;)

bedzie mial terapie szkowa jak wyjade w poniedzialek i nie bede sie meldowac;) a taka terapie to juz uskuteczniam od jakiegos czasu.....chcesz obiad to sobie zrob...bo nigdy na to czasu nie ma! co do sprzatania to czasami kapituluje ..bo juz nie moge na ten syf patrzec!!!!

hej a gdzie tam topik umarł:P:D kochana jedyne co mozesz robić to to co już zaczęłaś czyli pokazywac jak on ma wszystko w d to ty też bedziesz miała. w waszym przypadku to narazie najlepsze rozwiazanie..no a skoro już zaczęłaś to tylko na twoją korzyść. w razie rozstania będziesz miala chociaż czyste sumienie

Dziewczyny, nie dajcie omamić się leniuchom. Miłość miłością ale brak szacunku, pytania w stylu: co dziś na obiad itp. są dla mnie nie do zaakceptowania. buziaki