Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona..................

chłopak kierując się sercem i dziewczyna myśląca bardziej rozumowo- czy to dobre

Polecane posty

Gość Autorko az mialabym ochote
Moze powiedz mu, ze CI to przeszkadza? Jesli nie bedzie chcial/ mial potrzeby zmian, to sie nie zmieni... Zaradnosc jest cecha do wyuczenia, ale niektorzy sie jej nie ucza. Wolalabym, zeby moj byl niezaradny :o

zapomiałam dodać,że on jest wrażliwy.. kiedyś mu powiedziałam coś w tym stylu zeby sie ogarnął i troche podziałało po pewnym czasie ale przejął sie,że mam o nim złe zdanie itd. zaczął wymyślać,że on by o mni zle nie pomyslał a ja o nim tak. hmmm...

a czemu wołałabys zeby Twój był niezaradny? chcesz zawsze wszystko robić za niego, albo wysługiwac sie innymi ludzmi?

Gość Autorko az mialabym ochote
Poniewaz nie jestem pewna, czy mozna sie nauczyc inteligencji. Zatem odpowiedz jest prosta: gdyby byl niezaradny, wplynelabym ne niego, zeby sie "wyrobil".

czy można się nauczyć inteligencji?- chyba nie, raczej mądrości ale sama nie wiem, to jeszcze zalezy od wieku, chęci itd. np. osoba około 20-30 lat ma jeszcze szanse nauki,ale Tobie chodzi o coś więcej, a zresztą jeśli ktoś nie ma chęci na nauke do 30-tki to raczej poźniej też nie bedzie jej miał. tak mi sie wydaje! np. u Nas to wygląda tak,że on mnie często poprawia, np. błędy ort. lub złe użycie słowa i beczy ze mnie, to troche mnie irytuje czasem ale juz przywykłam, czasem nawet jest to zabawne :)

mam za to kolege bardzo ogarniętego-zaradnego, własnie konczy budowac dom swojej zonie i synowi i tylko on pracuje, tyra nonstop i na wszystkim sie zna co tylko mozliwe z takich rzeczy. ale za to ma niewyparzoną gębe, klnie jak szefwc, jest upierdliwy, czasem wkurzający jak cholera i nie umie sie zachowac przy ludziach. takze dochodze do wniosku,że nie mozna miec wszystkiego ..

temat sie wypalił? :(