Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zielona trawka__

czemu ona tak mało się rusza?? 31 tydzień

Polecane posty

Gość _zielona trawka__

Moja córeczka od początku ciąży bardzo mocno się ruszała, niemalże bez przerwy, całymi dniami wariowała. A od dwóch dni jest dość spokojna i denerwuje się czy wszystko ok. Wiem że maluchy mają czasem słabsze dni ale właśnie chodzi o to że moje nigdy takich dni nie miało!! Boje się bo w zeszły piątek spadłam ze schodów na kość ogonową i po tym miałam wizytę kontrolną i było ok. Mała się ruszała bardzo przez pare dni a teraz jakoś słabo:(

Może zmieniła położenie i dlatego słabiej ją czujesz. Ciezko tu coś wymyśleć, bo powodów może być wiele, od prozaicznych i banalnych po poważne. Po co się denerwować, nie lepiej zadzownic do lekarza i umówic sie chociazby na nieplanowaną wizytę, zeby to sprawdzić?

Gość _zielona trawka__
Bo czułam ją już w początkowej fazie ciąży - ok 15 tygodnia i od tego momentu była bardzo aktywna. A od paru dni jakoś mniej

Gość jania kania i inni
spokojnie, poprostu Malej zrobilo sie ciasno i nie ma juz tak milego przeciagania i fikania koziolkow. a moze zjadlas cos co przymulilo dziecko? ja tak mialam po maku, zjadlam troche makowca i dzidzia caly dzien praktycznie jakby spala. moze masz pelne jelita, przez co dzidzia tez nie ma tyle miejsca. zamiast panikowac, pomysl nad przczyna :)

Gość malinka6678
boże havana ale ty upierdliwa jesteś:o aż się rzygać chce:o do autorki>>> każda z nas czasami przeżywa takie dni że martwi się że dziecko się mniej rusza, ale zawsze okazuje się że to nic:)

A rzygaj na zdrowie. Mi się chce rzygać jak ktoś nie umie zadać sensownego pytania.