Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowali mnie

dlaczego jeśli idę w butach na szpilkach ludzie

Polecane posty

Gość zbulwersowali mnie

patrzą na mnie jakbym była dziwką.. no dobra są wysokie (ok10cm )ale to nie powód żeby ludzie mnie tak traktowali! a wy co myślicie sobie jak idzie jakaś lala w butach na szpilce?

Gość lololololol
Jestes dziwką!

Gość ja powiem tak
lale raczej nie chodzą po ulicach w szpilkach :) a tak na poważnie to nic nie myślę ...a ja osobiście nie chodzę w tak wysokich szpilkach

Gość zbulwersowali mnie
to nie prowokacja... pytam poprostu.. czy jeżeli dziewczyna (młoda dziewczyna) chodzi w szpilkach ludzie patrzą na nią jakby była z innej planety?:O

Gość tak mysle
zalezy czy idziesz czy powłóczysz nogami:D jesli to drugie to dlatego tak patrza

Gość ja też uwielbiam szpilki
i chodzę tylko w takich wysokich 10-12 cm i też ludzie dziwnie na mnie patrzą bo mało w mojej mieścinie dziewczyn na szpilkach. Ale te patrzenie nie odbieram wcale jakby o mnie źle myśleli, ja sądzę, że poprostu się podziwiają, bo dla innych ludzi takie szpile to katorga a ja chodzę w nich lekko i powabnie. Poza tym jestem zawsze bardzo elegancko ubrana więc nikt mnie nie weźmie za dziwkę.

Gość gienia z maroka
pewnie zginasz nózki w kolanach i smiesznie wygladasz :P inaczej by sie nie gapili bo to zadne haloo :P

Gość
Co się przejmujesz ja mam 175 i chodzę w szpilkach.Na mnie dopiero patrzą i szczerze wali mnie to :-D

Gość fwwef
Albo idziesz jakbyś brodziła w głębokiej wodzie. To bardzo częste u szczeniar na obcasach. :D Tudzież ogólnie strój masz głupawy. Same szpilki na pewno nie przyciągają tak uwagi. Coś ogólnie musi być nie tak.

to jeszcze nic, teraz zapadł motyw białych kozaczków, najbardziej kojarzą się z kurwami itd :O ja swoje białe kozaczki kupiłam serio będąc szczera jakieś 6 lat temu, które zakładałam chyba tylko raz na tydzień pod spodnie :P:P mam je do tej pory są w stanie idealnym no ale jak w nich wyjdę w dzisiejszych czasach to masakra będzie :O za niedługo każdy strój czy buty będą kojarzyć się z dziwkami

Gość efwefwefdr
nie umiesz chodzic w butach na obcasie - ot cala tajemnica, dlatego patrzą

to zalezy jakie to sa szpilki - bo normalne, nie beda zwracac uwagi ale takie w stlu 'kurwy' na pewno

Gość
Ferbi niektóre grupy społeczne nadal chodzą w białych kozaczkach,tudzież różowych :o

Gość frentii
Jak sie patrza, to znaczy, ze albo masz 15 lat, albo chodzisz pokracznie i nieumiejetnie. Wiekszosc kobiet chodzi w spzilkach i na nikim nie robi to wrazenia:O

Gość katamaraneke
A FIOLETOWY WIDELEC znow się pręży,by strofować i pouczać ludzi! Człowieku nie wiem kim jesteś,ale musisz być dogłębnie zakompleksiony/a... A autorce już odpowiadam-nie jest to w dobrym stylu chodzić na co dzień w szpilkach! Podobnie jak widuje się Panie w obcasach np w supermarkecie. Niemniej jednak Polska to juz jest taki zacofany kraj,gdzie każdy na każdego patrzy i ocenia. Cóż może za 25 lat będzie podobnie jak na Zachodzie- wtedy do tych szpilek będziesz mogła dresy nawet założyć i nikt się na Ciebie nie spojrzy spod byka :D

to, że jakaś grupa społeczna nosi takie takie czy srakie to nie znaczy, że ja pod grupę społeczną należę :O no ale wystarczy teraz zobaczyć obojętnie jaką dziewczynę w białych kozaczkach to ludziom od razu tylko jedno na myśl przychodzi :O

Gość frentii
ja sądzę, że poprostu się podziwiają, bo dla innych ludzi takie szpile to katorga a ja chodzę w nich lekko i powabnie. Uwielbiam laski, ktore udaja, ze nie mecza sie bedac caly dzien na nogach w 10cm szpilach:D Te ich desperackie proby ukrycia cierpietniczego wyrazu twarzy sa boskie. A przejdz sie z taka kobieta po centrum szybkim krokiem, widok niezapomniany:D

Gość edssu
A ja na weekendy zawsze jestem zajebiscie ubrana ...bo do szkoly mi sie nei chce w szpilach ..tez ludzie sie patrzą jak z psiólą we 2 odwalone idziemy :)..szczegolnie faceci ..i os tam zagadują :D

Gość zbulwersowali mnie
mam 18 lat... niedługo 19 skonczę.. czy to za młody wiek zeby w szpilkach chodzić?

Gość esssu
ja też jestem zawsze elegancka :D

nie nie jesteś za młoda ale taki stereotyp z dupy teraz powstał, nie zwracaj uwagi na to po prostu

Gość edssu
edssu : a ja mam 16 i co ? a w szpilach jestem to mysla ze jakas starsza ze mnie dupa :D

Gość cała POLSKAAA
No i znów objawia się wieśniactwo-wzajemne osądzanie.Popatrzcie na siebie albo lepiej! Każdemu z WAS NALEŻY SIĘ TYGODNIOWY POBYT W USA,W.BRYTANII BĄDŻ IRLANDII! Popatrzcie jak tam ludzie chodzą wyluzowani,indywidualiści,każdy ubrany jak chce!! NIKT NA NIKOGO NIE SPOJRZY choć byście założyli przezroczytą torbę na siebie.Ok -no może Polacy :D

Gość
Ferbi Czy ja Cię przypisuję do jakiejś grupy,przecież mówisz że nie chodzisz w nich.

Gość ja też uwielbiam szpilki
frentii - jeśli ktoś nie potrafi chodzić w szpilkach to na pewno jest to dla niego katorga i śmieszny widok dla innych. Ale akutar ja potrafię, ba potrafię nawet w szpilkach biegać. Jeśli kobieta potrafi chodzić na obcasach a do tego ma buty dobrej jakości - stabilne i wyprofilowane to gwarantuje Ci, że chodzenie to sama przyjemność.

Gość CAŁA POLSKAAAAAA
I za takich ludzie jak WY WŁASNIE MI NA WYSPACH I W USA WSTYD!!!!! Ja sie nie przyznaję ,że z Polski jestem,bo POLSKA TO WIEŚ przez takich właśnie ograniczonych ludzi,którzy jesdynie potrafią kraytykować jak kto chodzi ubrany! ŻENUA!!!

no aktualnie nie chodzę bo jeszcze jest ciepło no ale jak kiedykolwiek założę je jeszcze to od razu będą owacje :P co za żal naprawdę tęskno za tym co było kiedyś kiedy to każdy miał to w dupie co drugi miał na sobie... teraz liczy się tylko to jaki kto ma markowy ciuch czy tak nie jest ?:O ale pytam serio zauważyliście też to?