Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytosenczyjawa

właśnie widziałam Farela słuchajcie

Polecane posty

Gość czytosenczyjawa

przed pałacem kultury i nauki w Warszawie. Pytał się obejmując czule Bachledę HOW MUCH DID IT COST? Tak zrozumiałam. Co wy na to?

Gość powiew humoru
Juz by nie miał co robic tylko inwestowac w Polske:D

Gość no rewelka a ty od razu
do kompa i na kafe :P

Gość czytosenczyjawa
zastanawiam się zy Farel nie próbuje spieniężyć jakoś swojego majątku i zostać królem Polski z królową Alicją Bachledą. Już nawet mają potomka w drodze. No tak by wychodziło. To by mieli apartmaent w sam raz dla pary królewskiej , a tak? Spłukany Majkel Dżekson miał 30 pokoju w domu wynajętym w Londynie na czas koncertów , a Bachleda? No w końcu Farel ma 200 melonów i mógłby zostać królem Polski. GDYBY JENO CHCIAŁ.

Gość szejk hahmed
a ja widziałem we Warszawie prezesa J.Kaczyńskiego i co zatkało kakao?

Gość czytosenczyjawa
30 pokojów. Nie pokoju - sorry. Dobrze to wymyśliłam nie? Król i królowa w PAŁACU KULTURY I NAUKI. W SERCU POLSKI.

Gość czytosenczyjawa
jeszcze się pytał WHO BUILT IT? Trochę już umiem po angielsku. I bachleda powiedziała mu RUSSIANS. NOT YOUR FAMILY? - zdziwił się Farel na to.

Gość powiew humoru
200 melonów to on ma chyyba tylko tak do prasy:P Ile miał okaze się jak umrze... Potem wychodzi kto jak żył... A do prasy to sobie mozna gadac i tak niekt tego nie sprawdzi:P:) A rodzina Jej to budowała, ale nie tu, trochę below center polish:P Tam niech pyto:D Co tam bachledy wzniesli:D

co za nazwisko Farel, w stanie wojennym grzałem sobie chałupę farelką, ale B-C zrobiła furorę, pani Farelowa, od grzałki.......