Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebiesskooka

czy facet w wieku 45 lat jest juz impotentem?

Polecane posty

Gość niebiesskooka

w jakim wieku zaczyna sie u mezczyzn klimakterium?

Gość pod 40tkę
tak wiec spieszmy sie poki mozna korzystac a potem wymienmy ich na lepszy, mlodszy model :classic_cool:

Gość nie klimakterium
tylko menopauza i zwykle wtedy facet staje sie impotentem oraz ma przerośniętą prostatę.

Gość i dlatego wtedy szukają
mlodszych kobiet bo tym dojrzalym nie wcisną kitu...i jeszcze czegos:classic_cool: a mlodsze da sie jakos zbalamucic.:P

Gość niebiesskooka
menopauze przechodza kobiety. klimakterium- mezczyzni. Ale wlasnie w jaki wieku to sie zaczyna?

Gość nie menopauza
tylko andropauza :p

Gość faceci przechodzą andropauzę
tempe rury :classic_cool:

Gość niebiesskooka
nie bede sie sprzeczac odnosnie terminologi, ale klimakterium tez jest poprawnym pojeciem :p. Ciagle czekam na odpowiedz: w jakim wieku faceci to przechodza. Wiem, ze jest to sprawa indiwidualna, ale tak mniej wiecej?

Gość mam 46 i rżnę jak piła
motorowa :classic_cool:

Gość tylko czasem przytepiona
piła motorowa staje w pol zadania:P

Gość pisze to kobieta-zeby nie było
Andropauza wystepuje zazwyczaj po 55 r.z Przeciez powszechnie wiadomo,ze faceci miedzy 40,a 50 r.z maja ogromna ochote na seks i przewaznie sa w pelni sprawni jesli chodzi o 'te'sprawy:)

Gość niebiesskooka
;-) - no to pojawil sie juz pierwszy watek. A wiec facet w tym jednak zaczyna miec problemy ze swoja sprawnoscia

Gość niebiesskooka
no ale nie zawsze - jak wskazuje na to ostatni post ;-)

Gość a skad ten wniosek

Gość miec ogromną chęć
a móc to dwie rozne sprawy:classic_cool: pewnie, że maja chęć ale z wykonaniem juz gorzej.

Gość a co wy dzieci mozecie
wiedziec o sexie facetów którzy maja 45 lat?

Gość niebiesskooka
wybacz nie jestem dzieckiem ;-), chociaz do 45 troche (moze nawet wiecej niz troche) mi jeszcze brakuje n

Gość niebiesskooka
no wiec jak to jest - jest nim czy jeszcze nie?

Gość Nudna jestes
idz sie doksztalcic

Gość ales ciekawska...
jezeli nie jestes dzieckiem, to pewnie rozwazasz zwiazek z takowym panem. Jesli nie- nic Ci do zycia seksualnego czterdziestokilkulatkow. Jezeli tak-sprawdz a nie dopytujesz sie na forum. A poza tym-kto Ci napisze:tak mam 45 lat i od kilku lat mam powazne problemy ze wzwodem:O 🖐️

Gość nie menopauza
mój men dobiega 50-tki i nie tylko nie moge się opedzić, ale nigdy nie był bez formy.

Gość nie menopauza
http://www.bryk.pl/s%C5%82owniki/s%C5%82ownik_wyraz%C3%B3w_obcych/245278-menopauza_fr_m%C3%A9nopause_fizjol.html termin menopauza odnosi się do kobiety

Gość niebiesskooka
do "cos taka ciekawska" - masz racje, poznalam kogos wlasnie w tym wieku. Miedzy nami jest bardzo duza roznica wieku i nie wiem czy to wogole ma sens. Dodam, ze narazie nie jest to jeszcze zaden zwiazek, tylko zwykla znajomosc. Akurat zalozylam taki topik, co wcale nie oznacza, ze patrze na te znajomosc przez pryzmat potencjalnej impotencji partnera. Dla mnie klimakterium jest raczej metafora wejscia w pewien wiek, gdzie roznica lat moze byc nie do pokonania - np. aspekt planowania rodziny itp. n

podobno termin menopauza znaczy ostatnia miesiączka, i dla kobiety zaczyna się okres dziudziania na całego, o ile w międzyczasie nie stała się zbzikowaną słuchaczką RM. A u faceta, andropauza ma jakieś znaczenie, chyba nie, o ile żył racjonalnie i bez stresów. Wiem coś o tym ......

Gość ales ciekawska...
jak trafilas na odpowiedniego faceta, to nie ma sie co zastanawiac w jakim jest wieku. Jezeli chodzi o planowanie rodziny, etap zycia i takie tam, to jest to najodpowiedniejszy wiek;) mam nadzieje, ze jest stanu wolnego a nie "zamierzam sie rozwiesc" bo sie raczej nie doczekasz...:O w kazdym wieku mozna trafic na niewypal. poznajcie sie lepiej i zyjcie dlugo i szczesliwie. I nie patrz na wiek... kobiety starzeja sie szybciej;)

Gość niebiesskooka
do "ales ciekawska"- dzieki za slowa otuchy;-). Z tego co wiem to on jest solo, ale moze tez klamac, no ale to temat na inny topik;-) Zobaczymy co z tego bedzie bo moja rodzina to raczej nie bedzie zachwycona. No ale co mi tam- raz sie zyje ;-)

Gość klopp
Bardzo duza roznica, to znaczy ile? 20 lat? Tak niska masz samoocene, ze myslisz, ze stac cie jedynie na staruszka, dla ktorego bedziesz boginia przez sam fakt, ze jestes o tyle mlodsza?

Gość niebiesskooka
ja mam 28 - on 45. Na razie to raczej daleko mu do staruszka ;-) To wszystko zalezy od faceta, jedni nie dbaja o siebie, a inni tak. Nigdy nie gustowalam w starszych, ale on urzekl mnie swoja dojrzaloscia i podejsciem do zycia.

Gość klopp
Wybacz ale dla 28 latki facet w takim wieku to starszy pan jesli rozpatrywac to w kategoriach mesko-damskich. Jestescie na zupelnie innych etapach zycia. Wiadomo, ze jest toba zainteresowany, jak kazdy facet po 40 stce, ktory spotyka kobiete po 20stce.