Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syzz

czy on mnie zostawi z tego powodu ??

Polecane posty

Gość syzz

Mam dopiero 20 lat, on 22. Mieszkamy już razem, wszystko elegancko .. Problem w tym , że w ogóle nie mam ochoty na sex. Robimy to 2-3 razy w miesiącu. Widze, że jego to męczy.. Myślicie, że nie zniesie tego ?

Gość a czemu nie masz ochoty
? Kochasz go, podnieca Cie? Może warto poszukac kogoś kto Cię będzie kręcił.

Gość foxi009
Myśle, że w ten sposób zdrada zostanie nieunikniona Zainwestujcie w jakieś zabawki (wibratory itp) Alkohol Porozmawiajcie co naj wam się podoba. :)

Problem moze byc w tavletkach anty. Nie zaczleas ich ostatnoi brac?

Gość syzz
Jakoś wole oral. Kocham go, podnieca mnie. No ale nie mam ochoty, bo sex nie daje mi satysfakcji, jest fajnie. przyjemnie, ale nigdy tak jakbym chciała. Za to oral .. zawsze mam orgazm, on też. Czy to nie może wytarczyć ??

Właś nie może być wina tabletek a jeśl nie to pewnie Cię zostawi bo dla nas seks jest ważny niestety

Gość syzz
nie, nie biore tabletek. Sama nei wiem :(. mi to nie przeszkadza, ale jemu na pewno tak. A kiedy siękochamy i on widzi, że ja myśle o czymś innym i mi się nie podoba to też mu to nie pasuje i woli w ogole tego nie robić.

Powinnaś z nim o tym pogadać co on o tym myśli i powinnaś iść do ginekologa z tym. Życie jest dziwne i potrzeba seksu może wygrać i będzie Cię zdradzał albo będzie z tobą wierny i będzie cierpiał