Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella Swan

Skąd ściągnąć Zmierzch??

Polecane posty

Gość Bella Swan

takie pytanko mam. Pode slijcie jakiegoś linka

Gość spyet
Spadaj zlodziejaszku

Gość Bella Swan
ale o co Ci chodzi??

Gość lenka16666
Chodzi o to, że pobierając skądś filmy automatycznie niejako łamiesz prawo, ale to już Twoja sprawa. A film możesz ściągnąć tak jak wyżej przez torrenty.

Gość jasne a lenka taka swieta
buehehe

Gość Bella Swan
ojejku ale macie problemy-ja tu chce się pomasturbować świeczką oglądając boskiego Edeczka a wy tu o pierdołach :O Edward😘😍

Gość przytulasek
Aj gdyby nie to ze ja takimi rzeczami brzydze sie niesamowicie to pewnie bym napisala zebyc obejrzala na youtubie albo sciagnela z jakiejs strony diabelskiej ktora z prawem sie nie liczy np. www.darmowefilmy.eu gdzie po zalogowaniu nic wiecej nie potrzeba tylko sciagac!!!! obrzydlistwo :P

Gość Bella Swan
ten o masturbacji podszyw. Wiem, że ściągając film łamię chyba prawo ale chcę go obejrzeć w zaciszu domowym a nie udostępniać go w szerokim gronie. Nigdy nie ściągałam filmów i dlatego pytam jak to się robi i skąd najlepiej ściągać.

Gość Bella Swan
mam też jedno pytanie-jak ściągnać stanik przed chłopakiem-bo sie wstydze a on nalega na dowody milości :(

Gość Pan Galas
ale mnie to nie interesuje ze nie udostepnisz go w szerokim gronie, nie obejrzysz i tyle

ściaganie filmów chyba nie jest karalne tylko rozpowszechnianie ich i czerpanie z tego korzyści materialnych. Chyba że cos się zmieniło teraz i samo ściąganie filmów jest już nielegalne

Gość Spadkr
a ty wlasnie sciagajac film czerpiesz korzysci materialne, bo nic nie placisz, a powinnas

Gość ehhhhh
gdyby nie mozna bylo sciagac to zlikwidowali by wszystkie takie portale

Gość Bella Swan
ale się przyczepiliście. A sami macie pewnie syzk zapchany ściąganymi filmami. Nieważne, poradzę sobie sama

Gość syrsia
na tek stronie mozna poszperac i poszukac, bo jest tutaj sporo filmów a tworzy sie konto za darmo i jest troche tranferu na start [URL=http://chomikuj.pl/?page=342118 ]duzo filmow, ebookow, muzyki i inne

Ja pobrałam z ajo.pl Nie wiem jak teraz ale kiedyś było tak że ściąganie nie było karalne - tak jak ktoś pisał tylko puszczanie filmów w obieg. Można ściągnąć i chyba powinno się skasować po 24h :D To że nikt tak nie robi to już inna sprawa ;)