Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markotna

Gdzie są inteligentni panowie??????

Polecane posty

Gość markotna

No właśnie gdzie są , bo tu gdzie jestem nie ma ani pół a jak już się trafi to zajęty i tak w kółko...Panowie! Panie ! Dlaczego jak już myślisz że inteligentny to on ci wyjeżdża że lubi Coelho...... i co ty na to powiesz??!!

Gość markotna
a chłopak to jaki przedział wiekowy ?? :)

Gość markotna
to poszukaj sobie dziewczyny, bo ja już jestem kobietą i nie potrzebuję matkować małolatowi.

Gość Antek Bereda
Jestem tutaj. Mam papier z MENSY i czekam na młodą, piękną i inteligentną dziewoję, która oczaruje mnie i pochłonie bez reszty :)

Gość Lateks
poszli się wysrać

Mam nie miłą wiadomość.. prześledź sobie tak na spokojnie historię naszego kraju. Pewno jakaś tam inteligencja przetrwała, ale taka bardzie Platformiana.czy tam SLD'owska. ta taka bez partyjna oddała swe życie we wojnach, powstaniach.. itp.

Gość nagietka..
nie ma. obecnie jestem w zwiazku z nauczycielem akademickim i niestety, jego inteligencji mozna sporo zarzucic.

Gość markotna ale prawdziwa
kurka na wacie , dlaczego zawsze ktoś się tu podszywa bezwstydnie??? bezensu to forum.....

Moze problem nie tkwi w braku inteligentnych osob, ale w tym co Ty postrzegasz jako inteligencje. Oczywiscie uwazasz ze masz racje, ze wiesz lepiej, i ze dokladnie wiesz cot o znaczy. Natomiast mylisz sie, bo sa to pojecia relatywne, i pewnie stad Twoj pseudo problem, ktorym jestes Ty sama, a nie otoczenie. Reasumujac, typowo babskie myslenie wypacza twoje postrzeganie swiata :D Powodzenia :D

Gość markotna
bo czym jest wykształcenie??? teraz kazdy idiota moze studia skończyć ... predyktorem intelektu jest ilość książek w domu :)

Gość markotna
hepcie a jak mam postrzegać pomijając siebie????? nie ma ogólników!! a chciałabym i muszę coś przyjąć za pewnik bo jak żyć???

Gość nagietka..
czekam na oferty wyruchania mojego dupska akurat jestem po sraniu

Gość markotna
co to jest II ??? jestem psychologiem i wiem że totylko kawałek inteligencji zależy od 10000000 czynników np o której test rozwiązujesz

Gość smutnnnnaaaaaaaaaaa
Autorko! Mam dopiero 23 lata, ale musze przyznać Ci rację! Inteligentnych kobiet spotykam sporo, a facetów? Prawie wcale! I faktycznie - gdy już, już wydaje się, że może znalazł się... to właśnie - albo chwali się, że pisze jakąś poezję (czysta grafomania), albo w sumie na poziomie, ale jak nie zapali trawy w piatek oraz sobotę, to umiera, a ponadto pisze PIOSENKI (nie bede opisywała JAK TANDETNE), albo lubi Coehlo, jak wspomniałaś (którego to autora książki uważam za dno totalne dla pseudo-intelektualistów, którym wydaje się, że są na super wysokim poziomie czytając jego książki - niestety, Coehlo wypisuje pseudo - glebokie bzdury peiknym jezykiem. Zorientowałam się o tym po przeczytaniu ok 3 jego książek, w wieku juz 19-20 lat, nie apmietam dokladnie, niektórzy mają jednak ponad 30 i nie widzą tej tandety). Ja nie szukam ideału, jednak większość mężczyzn posiada cechy, które ewidentnie wyłączają ich sposród grupy ludzi inteligentnych. Taka niestety smutna prawda.

Gość Szukasz inteligencji
w niewlasciwym miejscu. A tak nawiasem mowiac, to ksiazki Coehlo sa produktem pop kultury, odzwierciedlajac przy tym pragnienia takich ludzi jak ty. Czy to oznacza, ze naleza od razu do kiczu? Na to pytanie odpiwedz sobie sama

markotna, wies zile w zyciu warte sa pewniki? :D Powodzenia naprawde ;P

Gość smutnnnnaaaaaaaaaaa
A jak czytam komentarze typu "podaj swoje IQ", to juz mam odpowiednie zdanie na temat takiej osoby. IO to zdolnośc szybkiego rozwiazywania durnych zagadek. Mierzenie inteligencji to zabieg długi, żmudny, uzależniony od wielu czynników, jak np. płeć, wiek a i wtedy daje nie do konca pewne wyniki. Wiec nie rośmieszajcie mnie IQ.

Gość markotna
smutna ściskam Ci rękę myśle tak samo! Chociaż wiem że jest nas więcej a Coelho powinien postanowić umrzeć, przynajmniej jako pisarz (przez małe p)

Gość smutnnnnaaaaaaaaaaa
I jeszcze jedno- wbrew powszechnej opinii to właśnie inteligentni mężczyźni są bardziej wyuzdani w seksie. Dlatego po wielu nieudanych próbach zaspokojenia mych huci z żulami zapraszanymi z pobliskiego dworca PKS skupiłam się na czerpaniu przyjemności z analnych kontaktów seksualnych odbywanych z moim biszkoptowym labradorem wabiącym się Roman. Wiem, że to żałosne ale taki właśnie los czaka nas- inteligentne feministki.

Gość nagietka..
oj, czepiacie sie drobiazgow.. przeciez kazdy wie, chocby intuicyjnie, co ma na mysli osoba, ktora mowi, ze nie spotkala inteligentnego faceta...

Gość markotna
jakie pragnienia??? o co ci chodzi? to jakieś pseudo psychoanalityczne dyrdymały poczytaj sobie do poduszki buzia

Gość smutnnnnaaaaaaaaaaa
do "szukasz inteligencji" - kicz to pojęcie względne. Sztuka A. Warhola także uchodzi za kiczowatą. Niestety jednak książki tego autora nie są na wysokim poziomie- i jak sama powiedziałaś - sa produktem popkultury - ergo - bycie ich czytelnikiem/fascynatem świadczy już o tym, że nie dogadam się z taką osobą:) Większość ludzi czytających książki P. C. w szkole moze przeczytało z jedną lektorę, a za lepszą literaturę nigdy się nie wzięło i zapewne nie weźmie.

Gość smutnnnnaaaaaaaaaaa
22.40 - PERFIDNY PODSZYW!!

Gość Antek Bereda
Ja uwielbiam Dostojewskiego a i tak olałyście mnie, dziewoje. Dobranoc, powodzenia! :)

Ludzie inteligentni ( a sama szukasz tego u faceta) nie powinni narzucac innym swojego zdania, a tym bardziej obrazac. Nie mozesz twierdzic, ze mezczyzna jest od ciebie mniej inteligentny tylko dlatego, ze lubi Coelho. Alob inny przyklad---bo interesuje sie pilka nozna...pytam co w tym zlego? Powiedzmy, ze ty nie lubisz sportu-ok, ale on moze, bo nie jest toba.

Gość markotna
smutna jak robisz to z labradorem? Ja mam owczarka podhalańskiego :)