Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gniewko jestem pełna podziwu dla Ciebie.....nie wiem co mam powiedzieć ...pierwszy raz zabrakło mi słów.....a niby taka jestem wygadana....tak mnie postrzegają znajomi...

zapewne cię zawiodę:(...dlatego wybacz mi ale Jacusia i Agatkę znam już dopiero z dorosłości...wybacz...wyrosłem na tym m.in. http://www.youtube.com/watch?v=LXlT5nTUKzE ... ... o albo... http://www.youtube.com/watch?v=qGBRGIHpG8o&feature=PlayList&p=4B9859790EC407CE&playnext=1&playnext_from=PL&index=10 ...ale też:) http://www.youtube.com/watch?v=dQIyGEPov50 ... wybacz raz jeszcze Jacusia i Agatkę...wiem że mogłem sprawić ci zawód :(...

nie mów tak, proszę...dziękuje Tobie, ale ja naprawdę mam masę wad...i za wady nie mas co podziwać wierz mi choćby na słowo:)...a jeśli chcesz kogoś wartościowego podziwiać to masz kilka sposobów, po pierwsze spojrzeć w serce i podziwiać je bo tam Bóg mieszka, pójść do rodziny i rodziców gdyż oni Cię kochają, ...a jeśli osób nie starcza Tobie do podziwu jeszcze:)....to stań przed lustrem tam znajdziesz jak Hakóniu, jeszcze jedną wartościową istotę:)

zaraz, zaraz powolutko......po pierwsze to ja nie powiedziałam ,że jesteś ideałem.....czy potrafisz mi wskazać człowieka bez wad.....z samymi zaletami...bo ja nie....:) a co do Jacka i Agatki....nie bardzo moge zrozumieć...byłeś już dorosły czy znasz z opowieści.....oświec mnie

Gość czy wspomnienia sa obiawem
jacka i agatke mozna kojarzyc z dziecinstwa nie pytam ile masz lat...

i jedno i drugie;)...ale i tu można się pogubić:)...z opowieści znam, a ponieważ tak mi zachwalano to w dorosłości postanowłem odnaleźć i zgrać to co się da dla dzieciaków...no wybacz ale nie gustuję w pokemonach, jeśli one będą chciały ich wybór, ale chciałbym by go miały ten wybór...:)...

moge, nie ukrywam sie ale i ta k mnie nie znasz

wszystko pokolei...i nie ja...Delfinko...ale jeśli mogę delikatnie poprawić Ciebie tylko malutko...zrobimy dla nich wszystko, tj. Ta która serce me przyjmie a która serce mi w opieke swe odda...

fakt, znamy sie dobrze...tzn. ja jestem dobrze znana:) wiesz kim jestem...

powoli zawędruję w krainę snów, niestety:(... na krótko:) dziękuję Delfinko...dziękuję tak po prostu...nie zapomnij kładąc się zamknąć oczy i ...pomyśleć...albo nie rozmażyć się na całego o swym największym marzeniu, dobra?... http://www.youtube.com/watch?v=VWk_c6z7LSo ...dobrej nocy Delfinko, Hakóniu...

moj Boze... gniewko , jakie jest Twoje najwieksze marzenie?? ja nie potrrafie sie okreslic...mam wlasciwie wszystko powiesz mi????

jest ich wiele...i po części po cichu napomknąłem o nich po trochu... nie ma jednego większego od innnego...gdybym jednak miał wybrać to jedno spośród kilku... ...to chciałbym by na koniec mojego życia usłyszeć, iż ludzie wypowiadają się o mnie jako o człowieku...

"nie zabijesz tego, co zyje...zyje...wciaz zyje"

Kochać i tracić, pragnąć i żałować, Padać boleśnie i znów się podnosić Krzyczeć tęsknocie "Precz!" i błagać "Prowadź!" Oto jest życie: nic, a jakże dosyć...

Widzisz Gniewko i znów nie dotrzymuję słowa....juz się pożegnałam....jednak Twoje słowa jeszcze mnie zatrzymały......to jest piękne co napisałes.....czy chciałbyś aby ktoś Ci tak Własnie powiedział..... "D........ W ten dzień szczególny życzę Ci wiele zdrowia, szczęścia samych radosnych chwil w życiu, spełnienia najskrytszych marzeń a realia życiowe trudne do rozwiązania będą dla Ciebie czymś prostym. Niech ten nowy rok będzie lepszy od tych które minęły i nadzieja na jeszcze lepsze nie odstępuje Cię nigdy. Mając tak wspaniałą Rodzinę cudowne Dzieci i Wnuki moje życzenie na pewno się spełnią! !! Obdarowuj nas zawsze swoim i serdecznym uśmiechem a ciepło Twojej osobowości zawsze niesie ze sobą poczucie dobra i piękna ." "D.......czegoś Ci życzyć mam w tym przedostatnim dni w 2009 roku? Szczęścia , ech każdy sobie tak tylko mówi i życzy ,lecz co to jest szczęście? Szczęście znajduje się w Tobie D...... Zaczyna się na dnie Twego serca, a Ty możesz je wciąż powiększać, pozostając życzliwą tam, gdzie inni bywają nieżyczliwi; pomagając tam, gdzie nikt już nie pomaga; będąc zadowolonym tam, gdzie inni tylko stawiają żądania. Ty potrafisz się uśmiechać tam, gdzie się narzeka i lamentuje, potrafisz przebaczać, gdy ludzie zło Ci wyrządzają. I to jest definicja Szczęścia, bądź zawsze taką i nie żałuj nigdy uśmiechu. Nie wiem czy jeszcze w tym roku tutaj zawitam, korzystając z okazji .... Życzę Tobie D.... aby Nowy Rok 2010 każdego dnia witał Ciebie uśmiechem słońca, aby stawiał na drogach Twojego życia tylko życzliwych Tobie ludzi, aby przez cały dzień napełniał Ciebie serca tęsknotą za dobrem, a wieczorem, zapalając dla Ciebie gwiazdy na przecudnym niebie, wzbudzał nadzieję na spełnienie wszystkich Twoich marzeń. Pozdrawiam cieplutko Myślę....że Ty również zasługujesz na takie słowa....teraz już znikam:):)

Witam Wszystkich .🌻 Swoją drogą ile trzeba mocy wytrwałości i wiary by gdy raz powie się kocham, trwać już w tej miłości do końca życia na bacząc na deszcze burze i huragany... Chyba ze mną coś nie tak, lecz bardzo przywiązuję wagę do tych słów... i nigdy nie potrafił bym codziennie mówić je komuś innemu. http://www.youtube.com/watch?v=cgxEG6d2ld4 Miłego dnia w tym Nowym Roku Wszystkim.🌻