Gość tom jam Napisano Styczeń 5, 2010 moze dobry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom jam Napisano Styczeń 5, 2010 powiedz mi, czego oczekujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 5, 2010 nawet nie wiesz jak się cieszę,że jesteś:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 5, 2010 po prostu bądz,:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom jam Napisano Styczeń 5, 2010 bez podtekstow:) wiesz juz, ze ja to ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 5, 2010 widzisz ? telepatia się sprawdza:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 5, 2010 wiemU :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 5, 2010 wejdz tu, tam nie mogę komp mi się zacina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom jam Napisano Styczeń 5, 2010 U ????? chyba nie chce rozumiec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom jam Napisano Styczeń 5, 2010 masz mojego maila, wiec pisz tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam prośbę Napisano Styczeń 5, 2010 napisz pierwsza na ten oficjalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam prośbę Napisano Styczeń 5, 2010 ten długi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam prośbę Napisano Styczeń 5, 2010 kwiatuszkU:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom jam Napisano Styczeń 5, 2010 :D wiesz co? to wariactwo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam prośbę Napisano Styczeń 5, 2010 mnie się podoba:D tęsknie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom jam Napisano Styczeń 5, 2010 chyba nie mam oficjalnego :D pieknie daj podpowiedz, tylko czarno na bialym nie telepatycznie, bo chaos mi zafundowales i zaraz zapomne swojego adresu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom jam Napisano Styczeń 5, 2010 wiem FK, nie napisze nie ma cie, zalekniles mnie, wiecej sie nie odezwe pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam prośbę Napisano Styczeń 5, 2010 zatem dobranoc piękniejsza :-) jutro muszę pomóc siostrze,będę dopiero wieczorem. http://www.youtube.com/watch?v=1DG0cVUd0pI&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jazda...... Napisano Styczeń 5, 2010 :):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam prośbę Napisano Styczeń 5, 2010 fuuuuuuuuuuuu....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jazda...... Napisano Styczeń 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_s8P5vfb5OQ :):):):):):):):):):):):):)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez trzymanki Napisano Styczeń 5, 2010 ;) przeslanie topiku, diabli wzieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jazda...... Napisano Styczeń 5, 2010 Księżyc uśmiech ma na buzi, Ja się tulę do podusi. Ty też zamknij oczka swoje i już idźmy spać oboje. Śnijmy wspólnie o czymś pięknym, zakazanym i namiętnym! Krzyżyk:)namiętnych snów o mnie też nie zapominaj:):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam prośbę Napisano Styczeń 5, 2010 a może piani naprawdę będziemy gdy w końcu spojrzymy w swoje oczy?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam prośbę Napisano Styczeń 5, 2010 coś tam sknociłem z tymi uśmiechami:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam prośbę Napisano Styczeń 5, 2010 pa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez trzymanki Napisano Styczeń 5, 2010 z pijanymi nie tancze:) sorry winetou ale takie mam zasady:P nawet milosne upojenie nie wchodzi w gre:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam prośbę Napisano Styczeń 5, 2010 ja tylko ze szczęścia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez trzymanki Napisano Styczeń 5, 2010 mam proseb:) wpisz sie taaam gdzie powinnam wedziec, ze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jazda...... Napisano Styczeń 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PjdBfoybvQ0 papapa moje oczy nie dla Ciebietrzymaj się Krzyżyku,szybko reagujesz na nowe osoby,skąd wiesz że ja nie chłop:):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach