Gniewko 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 najgorsze jest to, że już drugi raz zdarza mi się taka blokada konta...baaa ale dlaczego...tak strasznie to chyba nie gadamy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 http://www.slide.com/r/_EjAiy8K1T9oZ9RyxExrY9q_3t1H99n1?previous_view=lt_embedded_url http://www.slide.com/r/NKb97Rum4D9H8YWaFgi57vv1GTEvDLzr?previous_view=lt_embedded_url http://www.youtube.com/watch?v=lK2I-uaG1eU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Witam Was jak zwykle nocą...dla Was...Hakóniu nie mogę się jakoś zebrać w garść...jeszcze nie tak dawno prezydent gościł w moim mieście...najgorsze jest w tym wszystkim to ,że człowieka doceniamy dopiero po jego śmierci,a za życia opluwamy go ....ta tragedia to chyba ,a raczej na pewno jest znakiem...zależy tylko czy wszyscy go odczytają w odpowiedni sposób....Gniewko zazdroszczę Ci,że mogłes tam być....ja do Warszawy mam praktycznie "rzut beretem",niestety stan mojego zdrowia na dzień dzisiejszy nie pozwala mi pojechać i stanąć w takiej kolejce,ale za to mój syn i moja prawdopodobnie synowa byli tam dziś cały dzień pełniąc służbę...jestem z tego dumna... http://www.garnek.pl/ala25ma/9372915....moja przyjaciólka z innego portalu zrobiła te fotki nie wiedząc nawet ,że mam syna strażaka....w przyszłym roku już oficer Straży Pożarnej. Pozdrawiam Was serdecznie cały czas jestem z Wamidla Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 mala poprawka....moja przyszła synowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wybuch wulkanu Napisano Kwiecień 17, 2010 Geolog o składzie chmury http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7777365,Chaos_na_lotniskach__Samoloty_nie_laduja__loty_odwolane.html Prof. Stanisław Lorenc, geolog z Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza, wyjaśnia co zawiera chmura wulkaniczna i dlaczego może być niebezpieczna dla samolotu: - Składa się z fragmentów skalnych, to są drobne cząstki, które my nazywamy popiołem wulkanicznym. Mogą być tam tak zwane lapille, a więc takie wrzecionowate fragmenty zastygłej lawy. Mogą mieć wielkość nawet 2-3 mm. I to wszystko jest wzbogacone o gazy: para wodna, dwutlenek węgla, tlenek węgla, fluor, chlor, siarka, dwutlenek siarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*play1boy* 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 niesamowite zjawisko, piękne, ale jak już widać niebezpieczne - w Polsce zamknięto już ostatnie lotnisko z powodu chmury, A przed dwoma godzinami WHO Światowa Organizacja Zdrowia wydała zalecenia dla Europejczyków: http://www.google.co...yHp1qgD9F44VKG0 przed potencjalnie możliwą szkodliwością pyłu, w razie gdy zacznie opadać na ziemię i zaleca się, by w miarę możliwości nie wychodzić z domów, by go nie wdychać bezpośrednio. Szczególnie ostrożni powinni być chorzy na astmę i inne choroby związane z układem oddechowym. Ponadto prosi o zwrócenie uwagi na ewentualne objawy (pierwsze możliwe już dziś wieczorem), takie jak swędzenie lub podrażnienie oczu, katar, ból gardła lub kaszel suchy. ML8300, 80ED, EQ6, SC8, C8-N, obserwatorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*play1boy* 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 a czy Polska leży w Azji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i wszystko wiadomo Napisano Kwiecień 18, 2010 Broń nie została stworzona w tak małych i jeszcze z taką siłą. Było podobne urządzenia, wykonane w okresie zimnej wojny, ale ich rozmiary były ogromne. Naszą dewizą jest co najmniej 10 razy większa niż jakiejkolwiek broni stworzonych przez innych krajów, "powiedział Mikhail Yaladin, naukowiec uznawany za osiągnięcia elektromagnetyczne super broni. Wszelkie urządzenia elektroniczne tracą funkcjonalność około elektromagnetyczne Urządzenie przedstawione w Jekaterynburgu, gdzie gdy generator działa. Jest to, według rosyjskich naukowców, w stanie naśladować uderzenia pioruna lub wybuchu jądrowego. rosyjskich wojskowych urzędników już wezwała do wojska wyposażone w takie urządzenia. broń o nazwie "Nika", po greckiej bogini zwycięstwo. Broń tego rodzaju może kolidować z urządzeń elektronicznych i silników wszystkich samolotów, źródeł wojskowych powiedział rumuński Global News. To jest bardzo trudne do wykrycia ze względu na krótki okres użytkowania wiązki elektromagnetyczną. Braci Kaczynskii były jednymi z najsilniejszych obrońców polskich polityków polskich interesów narodowych, zarówno z Moskwy do Niemiec i Brukseli. W ich podawanie największych rosyjskich sieci szpiegowskiej, że usługi zaznaczyć cały polski kontrwywiad wojskowy, został zniszczony, jest to jeden z najtrudniejszych uderzeń, że Moskwa zebrał w obszarze NATO. <Poprzednia Następna> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i wszystko wiadomo Napisano Kwiecień 18, 2010 Źródła w MON powiedział w Warszawie, Rumuński excusivitate Global News, że rosyjskie wojska prowadzone bazy wojskowej w rejonie Smoleńska, w przeszłości broni elektromagnetycznych. W 2008 Moskwa ogłosiła, że stworzyła najpotężniejszą bronią elektromagnetyczną nagród w historii, kiedy rosyjskie publikacji ogłoszenia Pravda ". Urządzenie generuje ogromną moc, to miliardy watów, a wszystko w bardzo niewielkich rozmiarów dla również wzrasta. Innowacji jest to, że impulsy elektromagnetyczne emitowane przez nową broń jest znacznie krótszy, ale niezwykle potężny, dzięki czemu osoba, która używa jej położyć się na prostej tabeli ", powiedział Giennadij Mesyats, prezydent Rosyjskiej Akademii Nauk i dyrektor Instytutu Fizyki Lebiediewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i wszystko wiadomo Napisano Kwiecień 18, 2010 tłumaczenie translatorem. Smolensck, morderstwo z premedytacją? Rumuński podniesiony znaki zapytania zaczynają potwierdzić News Global Print E-mail Bukareszt, Rumunia / rumuński Global News Wtorek, 13 kwietnia 2010 Władimir Putin rumuński powiększ zdjęcie Global News był jedynym przedstawicielem mediów w Rumunii wykonane i wprowadzone do zamiaru popełnienia przestępstwa do Smolensck lotnictwa tragiczne wydarzenie, w którym cała infrastruktura państwa antyrosyjska Polska została wymordowana. Osób poinformowała, struktury bezpieczeństwa NATO, nawet jeśli nie jeszcze oficjalnie potwierdzone, coraz bardziej brać pod uwagę istnienie planu zmierzającego do usunięcia antyrosyjski przywódców państwa polskiego. Oraz możliwość była wyjątkowa. Nigdy w jednej płaszczyźnie, Rosji ma tak wiele ważnych wrogów, nad terytorium lub w pobliżu bazy wojskowej wyposażony w broń systemy elektryczne i elektromagnetyczne. Była to okazja, na których były agent KGB Władimir Putin nie mógł przegapić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HAKÓNA 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 Gniewko nie pytaj mnie proszę o takie sprawy jak blokada konta.. zapytaj może Andrzeja sądzę że jemu odpowiedz przyjdzie tak jak i na wszystko z reszta łatwo... Delfinko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ IM DAC PANIE... MODLITWA ZA OFIARY ........KATASTROFY PANIE,BOŻE WSZECHMOGĄCY, polecamy TWEMU MIŁOSIERDZIU dusze naszych Rodaków, którzy stali się ofiarami katastrofy lotniczej i doświadczyli nagłej i niespodziewanej śmierci.O BOŻE,niech znajda w TWOIM domu wieczne mieszkanie. TWEMU MILOSIERDZIU polecamy w sposob szczegolny zmarlego PANA PREZYDENTA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ i JEGO MAŁŻONKĘ niech IM wszystkim zajaśnieje swiatłość wieczna. Przez CHRYSTUSA PANA naszego. AMEN NIECH ODPOCZYWAJĄ W POKOJU WIECZNYM. AMEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 HAKÓNIUGNIEWKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Tak łatwo nam zranić drugiego człowieka..... tak trudno powiedzieć przepraszam. Tak łatwo nam odejść od drugiego człowieka... tak trudno do niego wrócić... Tak szybko oskarżamy, a wolno przyznajemy się do błędu... Biegniemy sami, zamknięci w swoim świecie omijając innych ludzi... A może warto się zatrzymać... popatrzeć i pokochać....... http://www.youtube.com/watch?v=PKKGNVFeHF0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HAKÓNA 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Delfinko Gniewko przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Ze swojej strony przepraszam Wszystkich,że jestem jaki jestem. Szukam kogoś,którego przemyślenia z moimi będą się uzupełniać, nie kłócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Nie sztuka akceptować to co mówią Wszyscy, Sztuka w wielu prawdach znaleźć tą prawdę, najprawdziwszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 hm...pod względem nie dobrania się par widać czytając tu i ówdzie, po chwili,słomianego zapału miłości,przeważnie się rozchodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 ...myślę że związek może być trwały jeśli prawdę o sobie powiemy na początku, i wzajemnie zaakceptujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 lecz nie martw się, kiedyś poznasz prawdę , będzie to inny mężczyzna,któremu uwierzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 kocham Wszystkich ludzi zwierzęta i rośliny , a co do kobiety którą los mi przyniesie, będę cierpliwy, wolę poczekać:-) wierzę że znajdę ta prawdziwą MIŁOŚĆ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mojej miłości jedynej Napisano Kwiecień 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_VPWhUqPuj8&feature=related krzyzyku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 nie znam Cię i nie poznam nigdy nie napisałaś do mnie, żyj w zdrowiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mojej miłości jedynej Napisano Kwiecień 20, 2010 napisz TY, czekam:) wykorzystaj szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 ha ha ha spędziłem 3 lat na kafe tu nie ma ludzi tu którzy kogoś szukają, sami prześmiewcy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mojej miłości jedynej Napisano Kwiecień 20, 2010 generalizujesz? czy chcesz obrazic? to ja mały Leniuszek http://www.youtube.com/watch?v=UuenipXIVmk&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mojej miłości jedynej Napisano Kwiecień 20, 2010 spokojnego wieczoru http://www.youtube.com/watch?v=mcc0uPZI9Rs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Kiedyś długo, pisałem z maalutką , co mi przyszło z tej rozmowy? jestem za to jej wdzięczny, bo potrafię wybaczyć, że to nie jej wina , że mnie nie pokochała poznam kiedyś kobietę, która mnie naprawdę pokocha, takim jakim jestem. dzięki temu , mam większą głębie serca, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mojej miłości jedynej Napisano Kwiecień 20, 2010 :) usmiechaj sie http://www.youtube.com/watch?v=XX1poSrDa4A&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzy lata Napisano Kwiecień 20, 2010 playboju poszukiwaczu strasznie wolno prawda do ciebie dociera:):) to forum a nie biuro matrymonialne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach