Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna i zagubiona 24

Czy mozliwy jest zwiazek ze sponsorem/?

Polecane posty

Gość jarrrrq
następna kurwa ssająca hemoroidy zapragnęła stałego życia przy kasie

Gość sponsor płaci za to
by miec dziwke bez zobowiazań....

Gość raczej nie
bo sponsorowi nie chodzi o zaden zwiazek a o dupe

Otoz czy takie cos wogole moze zaistniec? Spotykam sie z facetem od * miesiecy nie jest az tak stary to dla uspokojenia, nie ma jeszcze 40stki. On ciagle pyta mnie czego tak naprawde chce, ja nie wiem czy moge mu powiedziec jak naprawde czuje. Bo ja naprawde kadej nocy o nim snie i jego dotyku. Nie wiem nigdy nie bylam zakochana ale co to moze znaczyc. Co robic?

chcialam powiedziec od 8 miesiecy i ja nie chcialam nic wiecej nigdy, Ale teraz widze ze on chce, ee juz sama nie wiem,. wiec czego nie znajdzie sobie innej dupy tylko chce moja. Ja naprawde nie zasluguje na jakiekolwiek uczucie z jego strony :(

Gość pewnie mu robisz niezle
laskę i dobrze doopy dajesz, to jest sklonny płacic dalej

Gość arca abys
ico ty próbujesz wmówić kretynko? facet nie ma 40 ,jest bogaty i może jeszcze przystojny ? do takiego to dziewczyny same sie lepią i bez sponsorowania np 18 stki albo 20 przestań fantazjować

problem w tym ze on mi daje naprawde duzo ja nie chce przeciagac struny juz< teraz mi niepotrzeba nawet. chodzi o to ze ja mam wyrzuty ze go krzywdze. No bo on uwaza ze spotykam sie z nim tylko za kase> wiele razy mu mowilam ze spotkam sie z nim nawet za darmo< bo za nim tesknie. Ale on zawsze dal mi pieniadze na koniec. :(

Gość ma zonę która nie daje
to se dziwke znalazł, a że go stac to płaci....

Gość czyli jednak ma Cie
za głupią Dupę

nie jest jakis super przystojny, jest na pewno niesmialy i ma dobry charakter. pewnie zostal skrzywdzony przez kobiety wiele razy, czuje to. Chodzi o to ze ja mu dobrze nie podaje :) bo laski nie lubie robic i jestem leniwa. spotkamy sie 3 razy na miesiac na sex a kilka razy ot tak gdy prosze go o pomoc finansowa.

znajdź sobie normalnego faceta. Takie związki nie wypalają, a jeśli nawet to są to wyjatki. Mozesz spotykac sie z nim i liczyć na cud że staniecie ię owym wyjatkiem ale zastanów się czy warto. Bo widzisz bez urazy, ale ty jesteś od umilania czasu a nie od jęczenia mu o swoich uczuciach, od tego ma się żony i partnerki.

a ostatnio mi zapłacił 3x jak mi wsadził chooja w doope

Gość Ty sie Zakochałaś A On Nie
Przyjmij to do wiadomości nie pisze tego by Ci dokuczyć To widac jak na dłoni On ma Szanowną żoneczke z która co niedziela na oczach sasiadów do Kościółka idzie pod reke z żoną a może i dwójka dzieci a ze lata małżeństwa mineły to i nuda sie wkradła chce Sobie urozmaicic Zobacz NiCC o Sobie nie mówi nawet nie wiesz ile dzieci ma i tak co do końca robi w zyciu ,On sie nie zwierza bo NIE CHCE ZOZBOWIAZAN Ciebei ma teraz jak powiesz ze chcesz zwiazku zostawi Cie jak rzecz i poszuka Nowej naiwnej:(((

Ma zone? watpie ale kto wie. Zreszta on sie teraz na mnie obrazil i nazwal mnie egoistka i dlatego tak mnie nabralo komus o tym powiedziec. gdyby powiedzial czego tak naprawde chce ale on nie powie< wiec ja zamierzam to skonczyc bo nie potrzebuje juz jego pieniedzy. Szkoda bardzo bo to superinteligentny czlowiek. Namowil mnie na rozpoczecie szkoly i zreszta ide juz spac bo poznoo

To ty nawet nie wiesz czy ma żonę? Obudź się moja droga i przyjmij do wiadomosci że jesteś dla niego dziewczynką na urozmaicenie czasu a nie kimś ważnym. Ty w ogóle wiesz coś o nim, rozmawiacie? Ja sama kiedys byłam w takim układzie ale wiedziałam o nim wszystko praktycznie.

Gość Ten Superinteligentny
człowiek jak piszesz ma Cie w głeboim powazaniu nic o sobie nie mówi bys nie poszła do jego rodziny i mu Kuku nie zrobiła no bo co ty stracisz zoneczka od kuuu cie wyzwie a On bedzie miec przechlapane wiesz rozwód podziła mjatku itd a swoja droga to niezły z ciebie kurwiszon On ma zone a Ty tez w Kościele sie pokazujesz MASZ ODWAGE

Ale zamierzam się z nim jutro zobaczyc i tak mocno mu wyssać pałe, że dupskiem wciągnie prześcieradło

EwelinaEwa ale to juz 8 miesiecy, on mowi ze nie ma ale ja i tak nie wierze. To jest tak ze on wie o mnie wszystko. Ja pochodze z dosc dobrej rodziny i moge liczyc na pomoc rodzicow a jednak zaryzykowal zycie na wlasny koszt w wieku 19 lat i sie nie powiodlo< bo w pewnym momencie zabraklo na rachunki. Ja nie chodze do kosciola; spotykam sie u niego w domu, ktory stoi pusty. Przestan ja nie chce byc z nim na sile tylko pytam czego on chce odemnie?. Powiedzialam mu ze jest dla mnie za stary zreszta,i to tylko uklad. ejjj juz wiem!! pewnie darmowego sexu, ee tak mi byo dobrze ze ja bym mu zaplacila teraz gdy leze sama ( jak zawsze) w lozku. Ludzie nie wiecie jak samotnosc boli.

Ja ci powiem czego on chce od Ciebie. Towarzystwa i seksu, masz mu umilać czas za to ci placi, prawda? Jak zobaczy ze sie angażujesz to zakończy tą znajomość. Masz w jego życiu już swoje miejsce i on tego nie zmieni. Musisz się z tym pogodzić i najlepiej zerwać tą znajomość. I powiedz mi co ma do tego 8 miesięcy? To nie jest długo, znałam dziewczynę co w układzie była 3 lata ale mimo że byli przyjaciółmi nigdy jej do głowy nie przyszło że cos więcej z tego będzie. Przykro mi ale trzeba znać swoje miejsce

Mysle podobnie jak ty dlatego nigdy sie nie uzewnetrznialam przed nim. Dlatego najlepiej to zakonczyc tez tak sadze a wielka szkoda, bo kogos takiego nigdy juz zapewne nie poznam, a moze po prostu idealizuje jego osobe hmm. zreszta zaden normalny i fajny facet by ze mna nie chcial byl, musi byc cos z nim nie halo.

Gość Znaj Swoje miejsce w szeregu
Żona do pokazania pewnie jakas kobieta sukcesu Ty do do ukrycia dziewczyna niby z dobrego domu ale bez wykształcenia:((

ale dlaczego ty piszesz że żaden normalny facet nie chciałby z tobą być? A tego owszem idealizujesz, bo odczuwasz samotność i potrzebujesz mężczyzny. Dlatego najlepiej będzie jak to zakończysz i znajdziesz normalnego faceta. No niestety ale takie układy są niebezpieczne dla kobiet, nie każda umie przecież kontrolowac uczucia.

Żona do pokazania pewnie jakas kobieta sukcesu hahaha:D jeszcze nie spotkałam faceta który chce być w układzie i ma żonę kobietę sukcesu do pokazania:D Z reguły te żony to zaniedbane kury domowe, które nie pracują bo nie muszą. Do pokazania jest młoda i piękna a nie kobieta odnosząca sukces przy garach:P

Gość A tak bez Emocji
to skończ jakąs szkołe zarabiaj na Siebie w wyuczonym zawodzie Skończ ta znajomosc i wyciagnij wnioski Faceci Tacy sa niby milutcy niby zagubieni a planuja wszystko z wyrachowaniem dla nich to swietny układ Żona na miejscu a duuu na boku Znajdz uczciwego wiernego i Twojego tylko twojego pewnie nie bedzie taki bogaty ale bedzie Twój

Gość Kobieta sukcesu która
hahahaha super dobrze zarabia ma władze w pracy i noo w domu wcale nie musi byc nie atrakcyjne moze sznowny męzuś nie daje czego Ona chce i dała mu odstawke a On sobie lalę oszukał w końcu On tez zarabia i go stac A moze to tak wyglada

"znaj swoje miejsce w szeregu" -- ale to nie tak ze nie mam wyksztalcenia bo skonczylam juz jedne studia. Po prostu ja nie potrafie sie odnalezc w zyciu, zmusic do nudnej pracy.