Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonra gilson

zdrade wam mój mroczny sekret

Polecane posty

Gość eleonora gilson
PS. a ile ma twoja "inteligencja"? porównam sobie ze swoją..." czesto sobie porównujesz z kolegami? zly trop kolego

Gość eleonora gilson
swoja droga takie teksty do dziewczyny? to nawet nie jest smieszne:O

Gość sedno sprawy
no to ma cię głaskać, żeby obłaskawić? a tak zupełnie serio - kiepściutko u ciebie z tą inteligencją - wystarczy, że durnych emotikonków nie wstawię tu i ówdzie (celowo!) a ty już masz poważne problemy z wyłapaniem humoru/ironii/sarkazmu... to raczej nie inteligencją odstraszasz, lecz podejściem (brak dystansu do samej siebie)

Gość eleonora gilson
mnie tam nie przeszkadza inteligencja byle byłabyś dobra w seksie oralnym" i takie poczucie humoru lubie haha do sedno sprawy wiem ze zartowales, tylko co ja zrobie ze to nie bylo smieszne

Gość eleonora gilson
to raczej nie inteligencją odstraszasz, lecz podejściem (brak dystansu do samej siebie)" zaloze sie ze sam nie raz slyszales ten tekst

Gość eleonora gilson
co zrobisz..? będziesz dalej narzekać..? "

Gość eleonora gilson
ze co baron?

Gość sedno sprawy
z kolegami nie porównuję, bo by się poczuli dyskryminowani przez matkę naturę i przestaliby być moimi kolegami ;) ty wydajesz się spoko dziewczyną z jednym wyjątkiem - połknięty w młodości (czy kiedyś tam) kij uważasz za inteligencje :P wypluj go natychmiast a będziesz niej sztywna :) Ps. mam kolegę w identycznej sytuacji jak twoja - też inteligent, ale za bardzo przez "ąę" i niestety musi "ręczny" zaciągać zamiast tworzyć udany (czy jakikolwiek) związek... czego tobie nie życzę - znaczy nie ręcznego tylko samotności ;)