Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fofardka bordowa

przerwa miedzy palcami i A mi kabel USB to ta sama osoba

Polecane posty

to moze moglas zapytac co takiego jest w pomaranczach ze ich nie lubie :) powiem ci ....kilka razy pod rzad udalo mi sie kupic takie ze z ich wlukien mozna bylo zrobic sweterek na zime ...w dodatku zeby je obrac w przyzwoity sposob poswiecilem duzo czasu a i tak zjadlem jak arbuza wprawdzie bylo to wiele lat temu ale uraz zostal :)

milky way>>.>.cukierki lubie :) nie ma w nich wlukien :P dziekuje ci za towarzystwo za zboczenie z tematu nie....nie jest dla mnie niebezpieczny :) taki jest dla jednej osoby a raczej byl, bo przeprosila za wybryk :)

ahaa,no to rozumiem :) tylko,że ja jem soczyste,pomarańczowe pomarańczki i nawet jedna niesmaczna by mnie nie zniechęciła do spożywania ich dalej :P

Gość fofardka bordowa
heh,nie przytocze tego cytatu bo moderka usunęła jako grożenie drugiej osobie

Gość Królu co ty się jeszcze nie
dowiesz o sobie:P Przegięcia wysokiego kalibru no ale ty jak zwykle z niezmąconym usmieszkiem odpowiadasz.:) chciałbym mieć TWOJE opanowanie.:)

fofardka bordowa>>> dlatego prosze nie cytuj czegos czego nie jestes wstanie udowodnic ...tak jak powiedzialem : lubie desznika bo mi niczym nie zawinil :) a ty jestes malowiarygodna by nie powiedziec wcale :)...

usunela jako grozenie ???? to moje tez musi usunac ! to nie grozba tylko ostrzezenie ! ze moge poczynic wszelkie kroki by ktos poniosl konsekwencje..... wiec w tamtym temacie musialy pasc tez inne slowa ktore raczylas pominac....

Gość ale trzeba być jeszcze
elastycznym i z poczuciem humoru królu a tu u mnie ewidentne braki w tym:P:)

Gość fofardka bordowa
dlatego tylko desznik wie i może porównać twój tekst z tamtym ja widzę że to ta sama osoba napisała dla mnie takie straszenie jest żałosne :-) każdy porządny człowiek wie że nawet jeśli trafia na dane personalne osoby prywatnej internetu to nie oznacza że ta osoba to pisze bo net może być dzielony albo zapisany na osobe zameldowaną a korzysta ktoś inny więc straszenie dobraniem sie do personaliów może tylko dzieciak który nie potrafi myśleć logicznie oprócz tego w każdym mieście jest takie coś jak policja internetowa i za każde naruszenie prywatności masz konsekwencje

ty widzisz ??/przeciez napisalas ze usunieto...reszta postu chyba nie do mnie kierowana ....ja nie dobieram sie do presonaliow osoby ...od tego jest w/w policja :)...

bo net może być dzielony albo zapisany na osobe zameldowaną a korzysta ktoś inny.. to tez mozna sprawdzic :) ....a w drugim wypadku osoba na ktra jest zameldowany net musi wskazac innych uzytkownikow wiec ? :) widze ze lubisz zyc zyciem innych .....mam nadzieje ze bedziesz myslala o mnie jeszcze dlugo po moim odejsciu :) heheh nie wpadlbym na to by o kims zalozyc temat :D wcale ich nie zakladam ....jestem skupiony na swoim zyciu ...ale ty ? ty zaglebiaj sie dalej w cudze zycie ...

Gość fofardka bordowa
do takiego zgłębiania ma prawo tylko policja policja do spraw przestępczości internetowej :-) a nie ty jako prywatna osoba

Gość fofardka bordowa
za to ja nie wiem z kim ja dyskutuje piszę przecież że osoba prywatna może ustalić tylko personalia na które jest zapisany net --nic więcej więc dlaczego piszesz że nikt nie jest anonimowy ? właśnie jest anonimowy